• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияРим и Лацио
  1. NIPPONIA SRL

    Италия

    Предприятието NIPPONIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на japanese cuisine, frozen fish products, ingredients for catering industry, и food ingredients. Седалището му е в/ъв Ponte Galeria, Италия.

  2. GLOBAL TRADING COMPANY SRL

    Италия

    Предприятието GLOBAL TRADING COMPANY SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Говеждо - пресни меса, wholesale fresh meats, Говеждо - пресни меса, dressed pork products, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. ELLENIKÀ S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELLENIKÀ S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. IIE SRL

    Италия

    Предприятието IIE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs export. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. DANIELE AQUILANTI

    Италия

    Предприятието DANIELE AQUILANTI, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coffee, pasta, и olive oil. Седалището му е в/ъв Guidonia Montecelio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DIFIPIN SRLS

    Италия

    Предприятието DIFIPIN SRLS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на online sale of food products, и small store. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. BLIFE SRL

    Италия

    Предприятието BLIFE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic fruit, и wholesale of fruit. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

  3. CICA SRL TERRA FELIX

    Италия

    Предприятието CICA SRL TERRA FELIX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vitamin supplements. Седалището му е в/ъв Marcellina, Италия.

  4. LUX FOOD SRL

    Италия

    Предприятието LUX FOOD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale meats, wholesale of fruit, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. ALPASSOFOOD

    Италия

    Предприятието ALPASSOFOOD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на biodynamic foods. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  1. H69 SRL

    Италия

    Предприятието H69 SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, distribution of beverages, и Хартия - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. CONVERSA SRL

    Италия

    Предприятието CONVERSA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Брашно и грис, peeled tomatoes, Брашно и грис, latian wine, и pasta from durum wheat flour. Седалището му е в/ъв Latina, Италия.

  1. IN.GROS FOOD SRL

    Италия

    Предприятието IN.GROS FOOD SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. LE MANI SANNO SRL

    Италия

    Предприятието LE MANI SANNO SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Cake making. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. GALANTE FOOD

    Италия

    Предприятието GALANTE FOOD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ham export, foodstuffs export, и cooked meats export. Седалището му е в/ъв Alatri, Италия.

  4. FRANCO CASTAGNINO

    Италия

    Предприятието FRANCO CASTAGNINO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of roasted coffee and related products, и import of foodstuffs. Седалището му е в/ъв Sutri(vt), Италия.

  5. FINSOLUTION

    Италия

    Предприятието FINSOLUTION, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  6. COMMERCIALE FIORE S.A.S. DI VENTURO GIUSEPPE & C.

    Италия

    Предприятието COMMERCIALE FIORE S.A.S. DI VENTURO GIUSEPPE & C., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  7. SUPERMERCATI INGRANDE - IL SUPERMERCATO VICINO - DICO S.P.A.

    Италия

    Предприятието SUPERMERCATI INGRANDE - IL SUPERMERCATO VICINO - DICO S.P.A., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на supplies for supermarkets, и hypermarkets. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  8. LA MOUNDIAL FUNGHI S.A.S DI SALVATORE GIANGRANDE

    Италия

    Предприятието LA MOUNDIAL FUNGHI S.A.S DI SALVATORE GIANGRANDE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Трюфели. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, packaged fresh porcini mushrooms, boletus mushrooms, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Artena, Италия.

  1. TARTUFI TALIA DI DI MARIO ANGELO

    Италия

    Предприятието TARTUFI TALIA DI DI MARIO ANGELO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffle seasoning. Седалището му е в/ъв Campoli Appennino, Италия.

  2. FRANCESCO DAL FABRO

    Италия

    Предприятието FRANCESCO DAL FABRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export service, intermediation for import-export, и marketing and export. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. SOTEK SRL

    Италия

    Предприятието SOTEK SRL, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, wholesale foodstuffs, Хранeнe - внос-износ, Distribution of food products, и food sector distribution. Седалището му е в/ъв Ponzano Romano (rm), Италия.

  4. BIOMASTRANTO S.R.L.S

    Италия

    Предприятието BIOMASTRANTO S.R.L.S, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на industrial engineering. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. ICA SUD SPA

    Италия

    Предприятието ICA SUD SPA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pomezia (RM), Италия.

  6. TRANSIMPEX SRL

    Италия

    Предприятието TRANSIMPEX SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Café-bar. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  7. EMPIRE TRADERS

    Италия

    Предприятието EMPIRE TRADERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на rice flours. Седалището му е в/ъв roma, Италия.

  8. GIF SRL - TIPICI DI QUALITÀ DELLA TUSCIA

    Италия

    Предприятието GIF SRL - TIPICI DI QUALITÀ DELLA TUSCIA, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни специалитети, Хранителни изделия и напитки - съставки, Хранителни специалитети, и Хранителни изделия и напитки - съставки. Седалището му е в/ъв Viterbo (Vt), Италия.

  9. EUROFUNGHI S,R,L,

    Италия

    Предприятието EUROFUNGHI S,R,L,, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на mushrooms, и wholesale of mushrooms. Седалището му е в/ъв LARIANO, Италия.

  10. AD MAIORA FOOD BROKER

    Италия

    Предприятието AD MAIORA FOOD BROKER, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно