• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни

ИталияРим и ЛациоПроизводител
  1. EUROTIRE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROTIRE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми и аксесоари, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Гуми и аксесоари, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Cisterna Di Latina, Италия.

  2. EUROSTRADE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROSTRADE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Обществено строителство - предприемачи, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Soriano Nel Cimino, Италия.

  3. ECOFLORA 2 S.R.L.

    Италия

    Предприятието ECOFLORA 2 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ardea, Италия.

  4. VERDEORO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VERDEORO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Priverno, Италия.

  5. CO.TRA.S. S.R.L.

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AGRITRASPORTI COVELLI

    Италия

  2. STUDIO INTERIORS 2011 S.R.L.

    Италия