• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни - Производител - Италия

ИталияПроизводител
  1. TRASCAVI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRASCAVI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Persiceto, Италия.

  2. MAFFIA GIANCARLO

    Италия

    Предприятието MAFFIA GIANCARLO, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Dongo, Италия.

  3. TRIFLEX

    Италия

    Предприятието TRIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Sulmona, Италия.

  4. A.L.A. S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.L.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Verdello, Италия.

  5. AIR LIQUIDE ITALIA SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието AIR LIQUIDE ITALIA SERVICE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъстени и втечнени газове, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Сгъстени и втечнени газове, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EUROTIRE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROTIRE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми и аксесоари, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Гуми и аксесоари, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Cisterna Di Latina, Италия.

  2. PACUCCI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PACUCCI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Brindisi, Италия.

  3. MARELL SCAVI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MARELL SCAVI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Gorlago, Италия.

  4. ECOFLORA 2 S.R.L.

    Италия

    Предприятието ECOFLORA 2 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Ardea, Италия.

  5. SE.TRA.S S.R.L.

    Италия

    Предприятието SE.TRA.S S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Narni (Tr), Италия.

  1. MIZZI ENRICO E FIGLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MIZZI ENRICO E FIGLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Lodi, Италия.

  2. SEGAGIONE E TRASPORTI

    Италия

    Предприятието SEGAGIONE E TRASPORTI, e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Luni, Италия.

  1. SARIANA TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SARIANA TRASPORTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Nembro, Италия.

  2. EUROSTRADE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROSTRADE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Обществено строителство - предприемачи, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Soriano Nel Cimino, Италия.

  3. ELIFRIULIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ELIFRIULIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Въздушен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Въздушен превоз на стоки, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Ronchi Dei Legionari, Италия.

  4. AUTOTRASPORTI SIMONCELLI GIACOMO E FIGLI DI SIMONCELLI STEFANO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI SIMONCELLI GIACOMO E FIGLI DI SIMONCELLI STEFANO & C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  5. C.A.M. S.C.A.R.L.

    Италия

    Предприятието C.A.M. S.C.A.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Peschiera Borromeo, Италия.

  6. VERDEORO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VERDEORO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Priverno, Италия.

  7. PALLETS SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието PALLETS SERVICE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Превози на животни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Превози на животни. Седалището му е в/ъв BIASSONO, Италия.

  8. NA.DEP (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието NA.DEP (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Ravenna (Ra), Италия.

  1. FANTAZZINI VENUSTO (S.R.L.)

    Италия

    Предприятието FANTAZZINI VENUSTO (S.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Anzola Dell'Emilia (Bo), Италия.

  2. RODELLA TRASPORTI SRL

    Италия

    Предприятието RODELLA TRASPORTI SRL, e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Castel Goffredo (Mn), Италия.

  3. AZIENDA AGRITURISTICA

    Италия

    Предприятието AZIENDA AGRITURISTICA, e Производител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Este, Италия.

  4. C.A.T.E. SOC.COOP. SRL AUTOTRASPORTI' TRANSIT EXSPRESS'

    Италия

    Предприятието C.A.T.E. SOC.COOP. SRL AUTOTRASPORTI' TRANSIT EXSPRESS', e Производител, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Capo D'Orlando (Me), Италия.

  5. TECNO GENERAL S.R.L.

    Италия

  6. VENUMER S.R.L.

    Италия

  7. ATTORRE AUTOTRASPORTI

    Италия

  8. GIRAMONTI F.LLI S.R.L.

    Италия

  9. S.A.L.I.T. S.R.L.

    Италия

  10. TERMINAL S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни - Производител - Италия

Брой резултати

72 Фирми