• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияРим и Лацио
  1. TUTTOGHIACCIO

    Италия

    Предприятието TUTTOGHIACCIO, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, ice shards, ice cubes, supplies for restaurants, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. CDA CONSULTING DEVELOPMENT ANSWERS

    Италия

    Предприятието CDA CONSULTING DEVELOPMENT ANSWERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги за фирми, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, business consultancy, company management and organisation consultancy, Консултантски услуги за фирми, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. LUMIAN - LUXURY BAR TOOLS

    Италия

    Предприятието LUMIAN - LUXURY BAR TOOLS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на bar equipment. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. TOPRISTORAZIONE

    Италия

    Предприятието TOPRISTORAZIONE, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на ovens for pizzerias, refrigerated cabinets for restaurants, machines and equipment for ice cream bars, и bar accessories. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. OMAC IMPIANTI GRANDI CUCINE S.R.L.

    Италия

    Предприятието OMAC IMPIANTI GRANDI CUCINE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, industrial kitchens, и professional kitchens. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ACQUA DI NEPI S.P.A.

    Италия

    Предприятието ACQUA DI NEPI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Минерални води, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Минерални води, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nepi, Италия.

  2. HIGH QUALITY FOOD S.R.L.

    Италия

    Предприятието HIGH QUALITY FOOD S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. REDATEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието REDATEX S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. ANGELO DELLO CHEF S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANGELO DELLO CHEF S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. GLOBAL SERVICE HOTEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието GLOBAL SERVICE HOTEL S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Frosinone, Италия.

  1. A.R.P. S.R.L. SOCIET? UNIPERSONALE

    Италия

    Предприятието A.R.P. S.R.L. SOCIET? UNIPERSONALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Rieti, Италия.

  2. EUROARREDI S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROARREDI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

  1. FEAN CASA 97 DI DECINA GABRIELE E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието FEAN CASA 97 DI DECINA GABRIELE E C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Civitavecchia, Италия.

  2. SECURITY MY ANTINFORTUNISTICA DI DE SIMONE CARMELA & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието SECURITY MY ANTINFORTUNISTICA DI DE SIMONE CARMELA & C. S.A.S., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Безопасност на труда - съоръжения и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Работно и предпазно облекло, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. L'ARREDATHETA S.R.L. IN FORMA ABBREVIATA A S.R.L.

    Италия

    Предприятието L'ARREDATHETA S.R.L. IN FORMA ABBREVIATA A S.R.L., и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. FORMAGGI BOCCEA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FORMAGGI BOCCEA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Сирена, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. ANIENE CART SERVICE - SOCIETA' A RESPONSABILITA' L S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANIENE CART SERVICE - SOCIETA' A RESPONSABILITA' L S.R.L., и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Празници - принадлежности и украса, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Празници - принадлежности и украса. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  6. ATS S.R.L.

    Италия

    Предприятието ATS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели и рафтове за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Домашни мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  7. PRATESI HOTEL DIVISION S.R.L.

    Италия

    Предприятието PRATESI HOTEL DIVISION S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Кухни - мебелно обзавеждане, Метални домакински принадлежности, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Ciampino, Италия.

  8. E.LI.MA.R. LAUNDRY

    Италия

    Предприятието E.LI.MA.R. LAUNDRY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дребни изделия на кожената галантерия, Работно и предпазно облекло, Дребни изделия на кожената галантерия, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bracciano, Италия.

  1. HASSAN IBRAHIM ELIWA ELSAYED

    Италия

    Предприятието HASSAN IBRAHIM ELIWA ELSAYED, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Бельо за професионални или промишлени нужди, Работно и предпазно облекло, и Бельо за професионални или промишлени нужди. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. ANTOBAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANTOBAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Frosinone, Италия.

  3. S.C. IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.C. IMPIANTI S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. OMAB S.R.L.

    Италия

    Предприятието OMAB S.R.L., и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  5. EGHEMON S.R.L.

    Италия

    Предприятието EGHEMON S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Огнеупорни каси и сейфове, Сейфове, Огнеупорни каси и сейфове, и Сейфове. Седалището му е в/ъв Colleferro, Италия.

  6. GRECAM S.R.L.

    Италия

    Предприятието GRECAM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Бисквити и дребни сладки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Orte, Италия.

  7. GROSSIMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието GROSSIMPIANTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Frosinone, Италия.

  8. LAVANDERIA INDUSTRIALE VENETA

    Италия

    Предприятието LAVANDERIA INDUSTRIALE VENETA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Машини за лъскане на обувки, Почистване - услуги, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  9. ALBA VERDE

    Италия

    Предприятието ALBA VERDE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Машини за лъскане на обувки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Alatri, Италия.

  10. EMITEC FORNI S.R.L.

    Италия

    Предприятието EMITEC FORNI S.R.L., и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, пица фурна, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и пица фурна. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

83 Фирми