• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

ИталияТорино и ПиемонтеПроизводител
  1. NIKI FLEURY

    Италия

    Предприятието NIKI FLEURY, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на merchandising. Седалището му е в/ъв TORINO, Италия.

  2. 4 C SNC

    Италия

  3. INDUSTRIA TESSILE DI GOMOI

    Италия

  4. NUOVA TRE ELLE SOCIETA' COOPERATIVA

    Италия

  5. CONFEZIONI MARIAGRAZIA

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LIFE S.R.L.

    Италия

    Предприятието LIFE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sommariva Perno, Италия.

  2. LOMBARDI S.R.L.

    Италия

    Предприятието LOMBARDI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Златарство и сребърни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valenza, Италия.

  3. LANGHE GOURMET S.N.C.

    Италия

    Предприятието LANGHE GOURMET S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carru', Италия.

  4. MARCO MINUTTI TRADING COMPANY S.R.L.

    Италия

    Предприятието MARCO MINUTTI TRADING COMPANY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  5. SANIFRUTTA

    Италия

  1. CORAGLIOTTO ELETTRONICA AUTOMAZIONE DI L. CORAGLIOTTO & C. (S.A.S.)

    Италия

    Предприятието CORAGLIOTTO ELETTRONICA AUTOMAZIONE DI L. CORAGLIOTTO & C. (S.A.S.), e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino (TO), Италия.