• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • електроника - внос-износ

Резултати за

Електроника - внос-износ

ИталияТорино и ПиемонтеТърговец на едро
  1. SACCHETTO C.

    Италия

    Предприятието SACCHETTO C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lagnasco, Италия.

  2. B.I.S. S.R.L.

    Италия

  3. ITAL.ES.PO. S.R.L.

    Италия

  4. PLUSH & COMPANY S.R.L.

    Италия

  5. OBERTO S.A.S.

    Италия

    Предприятието OBERTO S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fossano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ASIAOASI S.R.L.

    Италия

  2. CAVARRA GROUP SRL

    Италия

    Предприятието CAVARRA GROUP SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, machinery and equipment, food / beverages - wholesale and retail, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  3. ARASTYLE DI SARA ROMEO

    Италия

  4. ARBO S.R.L.

    Италия

  5. KIWI UNO S.P.A.

    Италия

    Предприятието KIWI UNO S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Verzuolo, Италия.

  1. TOBACCO'S IMEX S.P.A.

    Италия

  2. NETELEC

    Италия

    Предприятието NETELEC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, LED lighting fixtures, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Leini, Италия.

  1. HORAS SRL

    Италия

    Предприятието HORAS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Земеделски продукти, fruit & vegetables, frozen foods, Хранeнe - внос-износ, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.