• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

ИталияТорино и ПиемонтеТърговец на едро
  1. M&A EXPORT SRL

    Италия

    Предприятието M&A EXPORT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clothes, и clothes stocks. Седалището му е в/ъв Mazze, Италия.

  2. CAVARRA GROUP SRL

    Италия

    Предприятието CAVARRA GROUP SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, machinery and equipment, food / beverages - wholesale and retail, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  3. MAEXPORT SRL

    Италия

    Предприятието MAEXPORT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - принадлежности, clothes stocks, brand name stock, Облекло - принадлежности, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Rondissone, Италия.

  4. M.A.EXPORT SRL

    Италия

    Предприятието M.A.EXPORT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на casual clothing, и end of line clothing stock. Седалището му е в/ъв Caluso, Италия.

  5. EUROPEAN BRANDS CLOTHES

    Италия

    Предприятието EUROPEAN BRANDS CLOTHES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Caluso, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GLOBAL STOCK CLOTHING

    Италия

    Предприятието GLOBAL STOCK CLOTHING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на gastroenterology equipment and supplies, wholesale clothing, и clothes. Седалището му е в/ъв Turin, Италия.

  2. STOCK COMPANY

    Италия

    Предприятието STOCK COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - принадлежности, wholesale clothing, clothes stocks, Облекло - принадлежности, и designer dress. Седалището му е в/ъв Venasca, Италия.

  3. ITALIAN TEXTILE RECYCLING S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALIAN TEXTILE RECYCLING S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, Clothes - recovery and recycling, rags for industry, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Caluso, Италия.

  4. KING STOCK

    Италия

    Предприятието KING STOCK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски костюми. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, clothes stocks, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Grugliasco, Италия.

  5. URBANSHAWK OUTDOOR PRODUCTS DI B.M

    Италия

    Предприятието URBANSHAWK OUTDOOR PRODUCTS DI B.M, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  1. MELI ORLANDO

    Италия

    Предприятието MELI ORLANDO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Аксесоари за облекло, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Moncalieri, Италия.

  2. ITAL.ES.PO. S.R.L.

    Италия

  1. ARASTYLE DI SARA ROMEO

    Италия

  2. ASIAOASI S.R.L.

    Италия

  3. KIWI UNO S.P.A.

    Италия

    Предприятието KIWI UNO S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Verzuolo, Италия.

  4. TOBACCO'S IMEX S.P.A.

    Италия

  5. PLUSH & COMPANY S.R.L.

    Италия

  6. SACCHETTO C.

    Италия

    Предприятието SACCHETTO C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lagnasco, Италия.

  7. ARBO S.R.L.

    Италия

  8. NETELEC

    Италия

    Предприятието NETELEC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, LED lighting fixtures, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Leini, Италия.

  1. OBERTO S.A.S.

    Италия

    Предприятието OBERTO S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fossano, Италия.

  2. B.I.S. S.R.L.

    Италия

  3. HORAS SRL

    Италия

    Предприятието HORAS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Земеделски продукти, fruit & vegetables, frozen foods, Хранeнe - внос-износ, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.