• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

ИталияТорино и Пиемонте
  1. IDROCENTER

    Италия

    Предприятието IDROCENTER, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Avigliana, Италия.

  2. MS

    Италия

    Предприятието MS, e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Генератори на топъл въздух, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Генератори на топъл въздух. Седалището му е в/ъв Cherasco, Италия.

  3. MARTINOLI GIACOMO S.R.L.

    Италия

    Предприятието MARTINOLI GIACOMO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пулверизатори за обработка на повърхности, Градинарски пулверизатори, Промишлени пулверизатори за обработка на повърхности, и Градинарски пулверизатори. Седалището му е в/ъв Omegna, Италия.

  4. DEFIR S.R.L.

    Италия

    Предприятието DEFIR S.R.L., и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Moncalieri, Италия.

  5. I.S.C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието I.S.C. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. S.D.R.

    Италия

    Предприятието S.D.R., e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cossato, Италия.

  2. BOGLIANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието BOGLIANO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pocapaglia, Италия.

  3. ERREMME S.R.L.

    Италия

    Предприятието ERREMME S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Omegna, Италия.

  4. COLMAN S.A.S. DI PUJIA GIOVANNI E C

    Италия

    Предприятието COLMAN S.A.S. DI PUJIA GIOVANNI E C, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Santena, Италия.

  5. ALCA CHEMICAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALCA CHEMICAL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Moncalieri, Италия.

  1. CAL CRISTIAN

    Италия

    Предприятието CAL CRISTIAN, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  2. REANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието REANO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв San Giorgio Canavese, Италия.

  1. DEANDREA ROBERTO

    Италия

    Предприятието DEANDREA ROBERTO, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Villanova Monferrato, Италия.

  2. BIEMMEDUE S.P.A.

    Италия

    Предприятието BIEMMEDUE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Генератори на топъл въздух, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Генератори на топъл въздух. Седалището му е в/ъв Cherasco, Италия.

  3. WELCOME DI CHICCO ROBERTO E C S.A.S.

    Италия

    Предприятието WELCOME DI CHICCO ROBERTO E C S.A.S., и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Електрически превозни средства, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Електрически превозни средства. Седалището му е в/ъв Nichelino, Италия.

  4. FENIX DI FONTANELLI FLAVIO

    Италия

    Предприятието FENIX DI FONTANELLI FLAVIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  5. CARTOCHIMICA S.A.S. DI FORNO & C.

    Италия

    Предприятието CARTOCHIMICA S.A.S. DI FORNO & C., и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Asti, Италия.

  6. F.T.R. DI TATTOLI FRANCESCO

    Италия

    Предприятието F.T.R. DI TATTOLI FRANCESCO, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Collegno, Италия.

  7. ART & CLEANING S.R.L.

    Италия

    Предприятието ART & CLEANING S.R.L., и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Grugliasco, Италия.

  8. DELFIN COMMERCIALE S.R.L.

    Италия

    Предприятието DELFIN COMMERCIALE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлени подове и подови настилки, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Settimo Torinese, Италия.

  1. LISCIO ROCCO

    Италия

    Предприятието LISCIO ROCCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Pinerolo, Италия.

  2. DAVICCO SEBASTIANO

    Италия

    Предприятието DAVICCO SEBASTIANO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Savigliano, Италия.

  3. FERRERO GIANPAOLO

    Италия

  4. MTM HYDRO S.R.L.

    Италия

  5. F.M. S.R.L.

    Италия

  6. SOVEBA S.R.L.

    Италия

  7. MARTINOLI GIACOMO & C. (S.N.C.)

    Италия

  8. BIGLINO MARIO

    Италия

  9. SCOPETO S.R.L.

    Италия

  10. TECNOVERNICI

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно