• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияТорино и Пиемонте
  1. COMIMEX S.N.C. DI POMELLA SERGIO & MARCO

    Италия

    Предприятието COMIMEX S.N.C. DI POMELLA SERGIO & MARCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trecate, Италия.

  2. ALBA TARTUFI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALBA TARTUFI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditional product, и alba white truffle. Седалището му е в/ъв Montà, Италия.

  3. PANIFICIO PAVAN DI PAVAN VALENTINO

    Италия

    Предприятието PANIFICIO PAVAN DI PAVAN VALENTINO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на traditionally made breadsticks, и crackers. Седалището му е в/ъв Cossato, Италия.

  4. ITALIAN TASTE TRADE SRL

    Италия

    Предприятието ITALIAN TASTE TRADE SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на natural foods. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  5. PARADISO CAFFÈ SRLS IMPORT EXPORT

    Италия

    Предприятието PARADISO CAFFÈ SRLS IMPORT EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на coffee, supply of bar fittings, и Coffee capsule machines. Седалището му е в/ъв Novi Ligure, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ITALIAN TASTE

    Италия

    Предприятието ITALIAN TASTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на online sale of food products, top of the range produce, fruit coulis, и Gourmet gifts for businesses. Седалището му е в/ъв Canelli, Италия.

  2. SER.COM. SNC - I PECCATI DI CIACCO

    Италия

    Предприятието SER.COM. SNC - I PECCATI DI CIACCO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffles, и patisserie and pasta products. Седалището му е в/ъв La Morra, Италия.

  3. GRANDA TRADIZIONI SRL

    Италия

    Предприятието GRANDA TRADIZIONI SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на alba white truffle, и wholesale of pasta. Седалището му е в/ъв Borgo San Dalmazzo, Италия.

  4. CANE PIERGIORGIO E C. (S.A.S.)

    Италия

  5. EUROFOOD ITALIA SRL

    Италия

  1. INDUSTRIA TESSILE DI GOMOI

    Италия

  2. GLOSER S.R.L.

    Италия

  1. TRADECO ITALIA S.R.L.

    Италия

  2. UNIVERSAL TRADING ( S.N.C. )

    Италия

  3. SCIOLLA COMPANY S.R.L.

    Италия

    Предприятието SCIOLLA COMPANY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  4. MARCO MINUTTI TRADING COMPANY S.R.L.

    Италия

    Предприятието MARCO MINUTTI TRADING COMPANY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  5. ITAL.ES.PO. S.R.L.

    Италия

  6. AR.IT.CO S.R.L.

    Италия

  7. SIMEX ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието SIMEX ITALIA SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Asti, Италия.

  8. LOMBARDI S.R.L.

    Италия

    Предприятието LOMBARDI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Златарство и сребърни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Valenza, Италия.

  1. KIWI UNO S.P.A.

    Италия

    Предприятието KIWI UNO S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Verzuolo, Италия.

  2. DOMY S.R.L.

    Италия

  3. E.D.S. DI LORETI GRAZIANA & C. - S.A.S.

    Италия

  4. CONSORZIO PIEMONTE EXPORT

    Италия

  5. AURUM FRUIT S.R.L.

    Италия

    Предприятието AURUM FRUIT S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Costigliole Saluzzo, Италия.

  6. FALCONI CLAUDE FRANCOIS

    Италия

  7. SANIFRUTTA

    Италия

  8. ARBO S.R.L.

    Италия

  9. CAVARGNA VEC ( S.R.L. )

    Италия

  10. CAVARRA GROUP SRL

    Италия

    Предприятието CAVARRA GROUP SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, machinery and equipment, food / beverages - wholesale and retail, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

Брой резултати

75 Фирми