• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ИталияТрента и Трентино-Алто Адидже
  1. GILLI SRL

    Италия

    Предприятието GILLI SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебни и сладкарски изделия, sliced bread, spelt wheat bread, Хлебни и сладкарски изделия, и rye bread. Седалището му е в/ъв Pineta-Laives, Италия.

  2. PARTNER S.R.L.

    Италия

    Предприятието PARTNER S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, и ready meals to take out. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  3. VARESCO TRADING SRL

    Италия

    Предприятието VARESCO TRADING SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vanilla, fresh fruit, cocoa, и coffee. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  4. SAPOR SICILIA

    Италия

    Предприятието SAPOR SICILIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Brunico, Италия.

  5. FRUCHTHOF UEBERETSCH GENOSSENSCHAFT LANDWIRTSCHAFTLICHE GESELLSCHAFT

    Италия

    Предприятието FRUCHTHOF UEBERETSCH GENOSSENSCHAFT LANDWIRTSCHAFTLICHE GESELLSCHAFT, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Appiano Sulla Strada Del Vino, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SIPEX S.A.S. DI SERAFINI MICHELE & C.

    Италия

    Предприятието SIPEX S.A.S. DI SERAFINI MICHELE & C., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  2. AGROSUN S.R.L.

    Италия

  3. FRUTTUNION S.R.L.

    Италия

  4. BIOEXPRESS S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIOEXPRESS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lagundo, Италия.

  5. DELEXPORT ITALIA S.R.L.

    Италия

  1. MARGESIN WILHELM

    Италия

  2. VETTER ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието VETTER ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  1. KAGER S.A.S. DI EGNO KAGER & CO

    Италия

  2. CEBULA BEATA

    Италия

  3. S.ROCCO S.R.L.

    Италия

  4. AEF S.R.L.

    Италия

    Предприятието AEF S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  5. BERTOLDI ALDO S.R.L.

    Италия

    Предприятието BERTOLDI ALDO S.R.L., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  6. IMECO KG D FRAENZL MARKUS UND CO

    Италия

  7. LO GNOMO VERDE S.R.L.

    Италия

  8. ITALCOMMERZ S.R.L.

    Италия

  1. TRENTINO EXPORT SOC.COOP.

    Италия