• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

Резултати за

Одеяла- покривки за легло- юргани и пухени завивки

ИталияТриест и Фриули-Венеция Джулия
  1. BATTIFLEX

    Италия

    Предприятието BATTIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Матраци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Матраци. Седалището му е в/ъв Spilimbergo, Италия.

  2. DOMOVIP ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието DOMOVIP ITALIA S.R.L., и работи в сферата на Медицинско теленаблюдение. Освен това развива дейност и в сферата на Аларми и наблюдение - техника и системи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Аларми и наблюдение - техника и системи, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Tavagnacco, Италия.

  3. I - BEDDING S.R.L.

    Италия

    Предприятието I - BEDDING S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Дюшеци, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Дюшеци. Седалището му е в/ъв Pavia Di Udine, Италия.

  4. TELLINI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TELLINI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Конфекция. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  5. ROMANIN S.R.L.

    Италия

    Предприятието ROMANIN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашно бельо. Освен това развива дейност и в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Мъжки дрехи, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Pordenone, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BLU NOTTE

    Италия

  2. JESURUM S.R.L.

    Италия

  3. Z.&C. ARREDAMENTI S.N.C.

    Италия

  4. TEXGIULIA

    Италия

  5. MUM S.R.L.

    Италия