• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. PUNTO AGRI

    Италия

    Предприятието PUNTO AGRI, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Гъби, Поилки, diy items, Гъби, Поилки, и Poultry incubators and brooders. Седалището му е в/ъв Siano, Италия.

  2. NUOVA IN.BE.CA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието NUOVA IN.BE.CA. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Fabrica Di Roma, Италия.

  3. AZZURRA CARNI S.R.L.

    Италия

    Предприятието AZZURRA CARNI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Месо и колбаси, Прясно месо и пресни домашни птици, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Caraglio, Италия.

  4. TEI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TEI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Salo', Италия.

  5. STELLA VITTORIA S.A.S.

    Италия

    Предприятието STELLA VITTORIA S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Месо и колбаси, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA

    Италия

    Предприятието ALIMENTARE AVICOLA BERGAMASCA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Credaro, Италия.

  2. CAMILLO INGRASSI & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието CAMILLO INGRASSI & C. S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Семейство кокошкови, Яйца, и Семейство кокошкови. Седалището му е в/ъв Albignasego, Италия.

  3. AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO

    Италия

    Предприятието AZZALI ATTILIO DI AZZALI MARCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Rivarolo Mantovano, Италия.

  4. REGONASCHI GIOVANNI E FIGLI S.S.

    Италия

    Предприятието REGONASCHI GIOVANNI E FIGLI S.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на poultry, и poultry meat. Седалището му е в/ъв Isorella, Италия.

  5. TRANZILLO PASQUALE

    Италия

    Предприятието TRANZILLO PASQUALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Fisciano, Италия.

  1. FOOD INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието FOOD INTERNATIONAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Месо и колбаси, Прясно месо и пресни домашни птици, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Bonate Sotto, Италия.

  2. DEPOSITO SEZIONAMENTO PRODOTTI AVICOLI

    Италия

    Предприятието DEPOSITO SEZIONAMENTO PRODOTTI AVICOLI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Семейство кокошкови, Пресни кокошки и пилета, Семейство кокошкови, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Casalnuovo Di Napoli, Италия.

  1. S.C.S. - SOCIETA COMMERCIALE SANDRI SPA

    Италия

    Предприятието S.C.S. - SOCIETA COMMERCIALE SANDRI SPA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Nervesa Della Battaglia (TV), Италия.

  2. TRECCANI ALLEVAMENTO SELVAGGINA

    Италия

  3. COMAVICOLA S.P.A.

    Италия

  4. MARCHESINI S.R.L.

    Италия

  5. FATTORIA FONTANAVECCHIA S.R.L.

    Италия

  6. G.D. S.R.L.

    Италия

  7. BORGOGLIO S.R.L.

    Италия

  8. COLOMBO ITALIA S.R.L.

    Италия

  1. AVIAGEN ITALIA S.R.L.

    Италия

  2. AZIENDA AGRICOLA IL BOSCO DI BRUSCHI MARIA

    Италия

  3. ADALPOL DI BERGNUCCHINI A.&C. S.A.S.

    Италия

  4. MAGGIONI GIUSEPPE S.R.L.

    Италия

  5. SPERANDIO MARIO & DI SARRA ALVARO S.R.L.

    Италия

  6. ACCIAI RINALDO DI ACCIAI M.G. E F. S.N.C.

    Италия

  7. CINELLI E MARIOTTI S.R.L.

    Италия

  8. ALBIERO S.R.L.

    Италия

  9. LA FATTORIA DI VAGATA ALVARO

    Италия

  10. AVIZOO S.N.C. DI POLLARINI ALDO E TORRONI GIUSEPPE

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно