• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияФлоренция и ТосканаТърговец на едро
  1. BECATTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BECATTI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Siena, Италия.

  2. PROFESSIONALI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PROFESSIONALI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Empoli, Италия.

  3. MASONI ELIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието MASONI ELIO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Маси и столове. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Градински мебели и украса, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Calcinaia, Италия.

  4. COPRATEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието COPRATEX S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. PAPERLYNEN PAL CAPS S.R.L.

    Италия

    Предприятието PAPERLYNEN PAL CAPS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Хартия - суровини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хартия - суровини. Седалището му е в/ъв Barga, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BEBI FORNITURE GRANDI CUCINE S.R.L.

    Италия

    Предприятието BEBI FORNITURE GRANDI CUCINE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Професионални кухни - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. MEI ALBERGHIERA S.A.S. DI LORENZO E ALBERTO MEI & C.

    Италия

    Предприятието MEI ALBERGHIERA S.A.S. DI LORENZO E ALBERTO MEI & C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ponte Buggianese, Италия.

  3. DELTA FORNITURE UFFICIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието DELTA FORNITURE UFFICIO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Офис - материали и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели и рафтове за офиса, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  4. VERSILIA GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието VERSILIA GRANDI IMPIANTI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Корабно снабдяване, Машини за лъскане на обувки, Корабно снабдяване, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Viareggio, Италия.

  5. CONFEZIONI TORRIGIANI DI TORRIGIANI ROMANO E ORLANDO PAOLO E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието CONFEZIONI TORRIGIANI DI TORRIGIANI ROMANO E ORLANDO PAOLO E C. S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

  1. CHIANTINI ALFIO E C.

    Италия

    Предприятието CHIANTINI ALFIO E C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Siena, Италия.

  2. VANNI DI ARROSTI G. & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието VANNI DI ARROSTI G. & C. S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Viareggio, Италия.

  1. ADRIANI CARLO

    Италия

    Предприятието ADRIANI CARLO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поправка на потребителски стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Portoferraio, Италия.

  2. POGGIOLINI S.N.C. DI ANDREA E ROSSELLA POGGIOLINI

    Италия

    Предприятието POGGIOLINI S.N.C. DI ANDREA E ROSSELLA POGGIOLINI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Градински мебели и украса, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  3. ARCA PICCOLA SOCIETA' COOPERATIVA A.R.L.

    Италия

    Предприятието ARCA PICCOLA SOCIETA' COOPERATIVA A.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Follonica, Италия.

  4. TUSCANIA ALIMENTARI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TUSCANIA ALIMENTARI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, Колбаси и осолени продукти, Сирена, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Chiesina Uzzanese, Италия.

  5. I.P.I.B. S.R.L.

    Италия

    Предприятието I.P.I.B. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Siena, Италия.

  6. CORTECCI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CORTECCI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

  7. ALFERA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALFERA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pisa (Pi), Италия.

  8. ROSSI CLAUDIO

    Италия

    Предприятието ROSSI CLAUDIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  1. G.F.1 S.R.L.

    Италия

  2. FORNITURE ALBERGHIERE

    Италия

  3. LUPPOLI VERONICA

    Италия

  4. C.P.M.

    Италия

  5. LAPUCCI GIULIO

    Италия

  6. FG FORNITURE ALBERGHIERE S.N.C.

    Италия

  7. BARATTA SRL

    Италия

  8. KC SERVICE S.R.L.

    Италия

  9. ALIMENTARI S.P.A.

    Италия

  10. ERREGI DI ROSSI GABRIELE

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

38 Фирми