• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияФлоренция и Тоскана
  1. DETA S.N.C.

    Италия

    Предприятието DETA S.N.C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. PAPERLYNEN PAL CAPS S.R.L.

    Италия

    Предприятието PAPERLYNEN PAL CAPS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Хартия - суровини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хартия - суровини. Седалището му е в/ъв Barga, Италия.

  3. CONFEZIONI TORRIGIANI DI TORRIGIANI ROMANO E ORLANDO PAOLO E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието CONFEZIONI TORRIGIANI DI TORRIGIANI ROMANO E ORLANDO PAOLO E C. S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

  4. BEBI FORNITURE GRANDI CUCINE S.R.L.

    Италия

    Предприятието BEBI FORNITURE GRANDI CUCINE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Професионални кухни - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  5. LINEA TRE S.N.C. DI MARCO SIGNORINI E C

    Италия

    Предприятието LINEA TRE S.N.C. DI MARCO SIGNORINI E C, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Безопасност на труда - съоръжения и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Безопасност на труда - съоръжения и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bagno A Ripoli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MASSAI GRANDI IMPIANTI DI MASSAI ENRICO

    Италия

    Предприятието MASSAI GRANDI IMPIANTI DI MASSAI ENRICO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  2. MEI ALBERGHIERA S.A.S. DI LORENZO E ALBERTO MEI & C.

    Италия

    Предприятието MEI ALBERGHIERA S.A.S. DI LORENZO E ALBERTO MEI & C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ponte Buggianese, Италия.

  3. CASCIONE FRANCESCO

    Италия

    Предприятието CASCIONE FRANCESCO, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на потребителски стоки, Машини за лъскане на обувки, Поправка на потребителски стоки, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Cecina, Италия.

  4. ROSATI CARTA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ROSATI CARTA S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - суровини, Хартия - производство, Хартия - суровини, и Хартия - производство. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

  5. BECATTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BECATTI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Siena, Италия.

  1. RANTICA FRANCO DI RANTICA SANDRO E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието RANTICA FRANCO DI RANTICA SANDRO E C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионално обзавеждане, Магазини - подреждане, Професионално обзавеждане, и Магазини - подреждане. Седалището му е в/ъв Montelupo Fiorentino, Италия.

  2. TORREFAZIONE TIRRENIA CAFFE'

    Италия

    Предприятието TORREFAZIONE TIRRENIA CAFFE', e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  1. CHIANTINI ALFIO E C.

    Италия

    Предприятието CHIANTINI ALFIO E C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Siena, Италия.

  2. COPRATEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието COPRATEX S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  3. TOSCALBERGHI S.R.L. FORNITURE ALBERGHIERE

    Италия

    Предприятието TOSCALBERGHI S.R.L. FORNITURE ALBERGHIERE, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montecatini Terme, Италия.

  4. ALEX ALBERGHIERA

    Италия

    Предприятието ALEX ALBERGHIERA, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Massa E Cozzile, Италия.

  5. FARA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FARA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Кристални съдове, Метални домакински принадлежности, и Кристални съдове. Седалището му е в/ъв Montespertoli, Италия.

  6. PROFESSIONALI S.R.L.

    Италия

    Предприятието PROFESSIONALI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Empoli, Италия.

  7. DELTA FORNITURE UFFICIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието DELTA FORNITURE UFFICIO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Офис - материали и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебели и рафтове за офиса, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  8. MASONI ELIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието MASONI ELIO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Маси и столове. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Градински мебели и украса, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Calcinaia, Италия.

  1. HOTEL FORNITURE

    Италия

    Предприятието HOTEL FORNITURE, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

  2. PELLEGRINI DI PELLEGRINI GIULIANO & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието PELLEGRINI DI PELLEGRINI GIULIANO & C. S.A.S., и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Lucca, Италия.

  3. VERSILIA GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието VERSILIA GRANDI IMPIANTI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Корабно снабдяване, Машини за лъскане на обувки, Корабно снабдяване, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Viareggio, Италия.

  4. REFRATTARI VALORIANI S.R.L.

    Италия

    Предприятието REFRATTARI VALORIANI S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Reggello, Италия.

  5. VANNI DI ARROSTI G. & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието VANNI DI ARROSTI G. & C. S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Viareggio, Италия.

  6. POGGIOLINI S.N.C. DI ANDREA E ROSSELLA POGGIOLINI

    Италия

    Предприятието POGGIOLINI S.N.C. DI ANDREA E ROSSELLA POGGIOLINI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Градински мебели и украса, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  7. MAZZANTINI S.N.C. DI SIMONE E SERENA MAZZANTINI

    Италия

    Предприятието MAZZANTINI S.N.C. DI SIMONE E SERENA MAZZANTINI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка на потребителски стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Vinci, Италия.

  8. TUSCANIA ALIMENTARI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TUSCANIA ALIMENTARI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, Колбаси и осолени продукти, Сирена, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Chiesina Uzzanese, Италия.

  9. CONTI VALERIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONTI VALERIO S.R.L., и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, Активни електронни компоненти, Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Активни електронни компоненти. Седалището му е в/ъв Sesto Fiorentino, Италия.

  10. ARCA PICCOLA SOCIETA' COOPERATIVA A.R.L.

    Италия

    Предприятието ARCA PICCOLA SOCIETA' COOPERATIVA A.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Follonica, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

98 Фирми