• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • картон и картонени изделия - машини за преработка

Резултати за

Картон и картонени изделия - машини за преработка - Внос износ

 1. OTTO MICHAEL GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието OTTO MICHAEL GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Falkensee, Германия.

 2. SIA BALTKARTS

  Латвия

  Verified by europages badge

  Предприятието SIA BALTKARTS, e Производител, и работи в сферата на Картонени рула. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Хартия и картон - готови продукти, Картон за амбалажната промишленост, Картон - производство, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Хартия и картон - готови продукти, Картон за амбалажната промишленост, и paper and cardboard products. Седалището му е в/ъв Aizpute, Латвия.

 3. GUANGDONG PINLONG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието GUANGDONG PINLONG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Foshan, Обединеното кралство.

 4. SOLARCO MACHINERY, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието SOLARCO MACHINERY, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на machinery for die cutting paper and cardboard, carton-making machinery, Cardboard products - manufacturing machinery, и cardboard punching machinery. Седалището му е в/ъв Kolin, Чехия.

 5. ECONO-PAK GESELLSCHAFT FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNGSTECHNIK MBH

  Германия

  Предприятието ECONO-PAK GESELLSCHAFT FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNGSTECHNIK MBH, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на cartoners for packing, packaging systems, packing machines for the food-processing industry, и semi-automatic packaging machinery. Седалището му е в/ъв Flonheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. WOW THE BOX - BOX SOLUTIONS

  Португалия

  Предприятието WOW THE BOX - BOX SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Картонени кутии. Освен това развива дейност и в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка, Пластифициране - хартия и картон, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Пластифициране - хартия и картон, и boxes for commercial use. Седалището му е в/ъв Estarreja, Португалия.

 2. TECHNICARTON

  Франция

  Предприятието TECHNICARTON, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Велпапе, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Велпапе, и Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв St Paul En Jarez, Франция.

 3. OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI

  Турция

  Предприятието OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Maltepe, Турция.

 4. KAB GMBH

  Германия

  Предприятието KAB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Büttelborn, Германия.

 5. PANOTEC GMBH

  Германия

  Предприятието PANOTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 1. TECHPAP

  Франция

  Предприятието TECHPAP, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка, paper and paper products industry business associations, paper, coated paper-board and cartonboard, coated paper, и Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Gieres, Франция.

 2. NATALIS SPRL

  Белгия

  Предприятието NATALIS SPRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане и подвързване - пособия, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Печатане и подвързване - пособия, Картон и картонени изделия - машини за преработка, automatic binders, и continuous form cutters. Седалището му е в/ъв Grâce-Hollogne, Белгия.

 1. SMURFIT KAPPA CARTONNERIE DE MORTAGNE

  Франция

  Предприятието SMURFIT KAPPA CARTONNERIE DE MORTAGNE, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Велпапе, Картон за амбалажната промишленост, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Велпапе, Картон за амбалажната промишленост, Картон и картонени изделия - машини за преработка, и cardboard boxes. Седалището му е в/ъв Mortagne-Sur-Sevre, Франция.

 2. TROQUELES CUBE S.L.L.

  Испания

  Предприятието TROQUELES CUBE S.L.L., e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на hollow punches for paper and board, laser cutting units, punching tools, и high-definition laser cutting. Седалището му е в/ъв Alcala La Real, Испания.

 3. TECMA PACK

  Франция

  Предприятието TECMA PACK, e Производител, и работи в сферата на Опаковане в кашони - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Амбалаж и опаковане - машини и техника, case erector, и case erector manufacturer. Седалището му е в/ъв Coulommiers, Франция.

 4. SOCO SYSTEM

  Франция

  Предприятието SOCO SYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка, Картон и картонени изделия - машини за преработка, и rollerways for mechanical goods conveyors. Седалището му е в/ъв Raillencourt Sainte Olle, Франция.

 5. PACKING LLC

  Украйна

  Предприятието PACKING LLC, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, adhesive tape, Stretch wrap, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Odesa, Украйна.

 6. MÖLLE GMBH - SPEZIALMASCHINENBAU

  Германия

  Предприятието MÖLLE GMBH - SPEZIALMASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Kastellaun, Германия.

 7. CARTONNAGE LAMMERANT

  Белгия

  Предприятието CARTONNAGE LAMMERANT, e Производител, и работи в сферата на Велпапе. Освен това развива дейност и в сферата на Картон за амбалажната промишленост, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Картон за амбалажната промишленост, и Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Leuze-En-Hainaut, Белгия.

 8. TAMEGAR SL

  Испания

  Предприятието TAMEGAR SL, и работи в сферата на Картон за амбалажната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Картон и картонени изделия - машини за преработка, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Elche/Elx, Испания.

 1. DIMAPAX GMBH

  Германия

  Предприятието DIMAPAX GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на packaging of fabrics, и Cardboard products - manufacturing machinery. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 2. TAIZHOU STABLE MACHINERY CO. LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TAIZHOU STABLE MACHINERY CO. LTD, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв China, Обединеното кралство.

 3. SRL

  Румъния

  Предприятието SRL, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Картонени кутии, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Амбалаж - предприятия, Картонени кутии, Картон и картонени изделия - машини за преработка, и Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Alba Iulia, Румъния.

 4. C-TEC SYSTEMS

  Обединеното кралство

  Предприятието C-TEC SYSTEMS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на box machining, и corrugated board packaging. Седалището му е в/ъв Macclesfield, Обединеното кралство.

 5. KAMAK MAKINE

  Турция

  Предприятието KAMAK MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 6. PIERRE BONNERRE PLV

  Франция

  Предприятието PIERRE BONNERRE PLV, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв St Ouen L'aumone, Франция.

 7. ASTIN (S.R.L.)

  Италия

  Предприятието ASTIN (S.R.L.), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка, и Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Carbonate (CO), Италия.

 8. LIMEHOUSE PAPERBOARD MILLS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието LIMEHOUSE PAPERBOARD MILLS LTD, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка, и Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Witham, Обединеното кралство.

 9. CPMC

  Франция

  Предприятието CPMC, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка, и Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Fremecourt, Франция.

 10. EMBA MACHINERY GMBH

  Германия

  Предприятието EMBA MACHINERY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Lübeck, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Картон и картонени изделия - машини за преработка - Внос износ

Брой резултати

37 Фирми