Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • кафенета и барове - машини и техника

Резултати за

Кафенета и барове - машини и техника - Внос износ

 1. D. UND E. GÜNTHER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието D. UND E. GÜNTHER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bergkirchen, Германия.

 2. SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wiener Neudorf / Wien, Австрия.

 3. MATORECA

  Белгия

  Предприятието MATORECA, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кафенета и барове - машини и техника, Ресторанти - машини и техника, refrigerated cabinet, Професионални кухни - машини и техника, Кафенета и барове - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Namur, Белгия.

 4. COSTADORO S.P.A.

  Италия

  Предприятието COSTADORO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на coffee, organic coffee, Italian coffee, и coffee beans. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 5. SANTOS PALACE

  Белгия

  Предприятието SANTOS PALACE, e Производител, и работи в сферата на Професионални кафе-машини. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Кафенета и барове - машини и техника, Кафеварки, Миячни машини за столови, Кафе и чай, Кафенета и барове - машини и техника, Кафеварки, и Миячни машини за столови. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. YOUR COFFEE SRL

  Италия

  Предприятието YOUR COFFEE SRL, e Производител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на italian espresso coffee, и roasted coffee beans. Седалището му е в/ъв Isola Di Capo Rizzuto, Италия.

 2. ATELIERS PH. BUCKENS

  Белгия

  Предприятието ATELIERS PH. BUCKENS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, sofa covering, divans, armchairs and chairs restored, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Montignies-Sur-Sambre, Белгия.

 3. CAFFITALY SYSTEM S.P.A.

  Италия

  Предприятието CAFFITALY SYSTEM S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Кафеварки, Професионални кафе-машини, Кафеварки, espresso coffee capsules, и coffee and tea. Седалището му е в/ъв Gaggio Montano, Италия.

 4. PANNUS

  Испания

  Предприятието PANNUS, e Производител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 5. FARMABIOMED SRL

  Румъния

  Предприятието FARMABIOMED SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Билкови чайове, Хранeнe - внос-износ, Диетичнa и биологичнa хранa, Кафенета и барове - машини и техника, Билкови чайове, Хранeнe - внос-износ, Диетичнa и биологичнa хранa, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Flamanzi, Румъния.

 1. CAMURI INDUSTRIES S.R.L.

  Италия

  Предприятието CAMURI INDUSTRIES S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Автомати за напитки, Професионални кафе-машини, Автомати за напитки, Chocolate pots, и water bath. Седалището му е в/ъв Reggiolo, Италия.

 2. NEXTS SRL

  Италия

  Предприятието NEXTS SRL, e Производител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Метални капсули, twist caps for packaging, Кафе и чай, и Метални капсули. Седалището му е в/ъв Cernusco Sul Naviglio, Италия.

 1. ANTOINE BELGIUM

  Белгия

  Предприятието ANTOINE BELGIUM, e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, draught beer systems, ice machines, Кафенета и барове - машини и техника, и application programs for public businesses. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 2. MEBLANT

  Полша

  Предприятието MEBLANT, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайнерски мебели, Метални мебели, Кафенета и барове - машини и техника, Седалки за офиса, Дизайнерски мебели, Метални мебели, Кафенета и барове - машини и техника, и Седалки за офиса. Седалището му е в/ъв Wrocław, Полша.

 3. VAPEPAL MANCHESTER

  Обединеното кралство

  Предприятието VAPEPAL MANCHESTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

 4. RESTOMAX

  Белгия

  Предприятието RESTOMAX, e Производител, и работи в сферата на Касови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, paper in rolls for cash registers, rolls and cartridges for cash registers, article for restaurants, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 5. BIEPI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BIEPI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Coffee capsule machines, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Castel Rozzone, Италия.

 6. ELEKTRA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ELEKTRA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на doser grinders, и espresso coffee machines. Седалището му е в/ъв Dosson Di Casier, Италия.

 7. UYAR OTEL EKIPMANLARI

  Турция

  Предприятието UYAR OTEL EKIPMANLARI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, Ресторанти - машини и техника, hotel equipment, Кафенета и барове - машини и техника, Ресторанти - машини и техника, и hotel amenities. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. DELIDRINKS - NATURAL DRINKS

  Франция

  Предприятието DELIDRINKS - NATURAL DRINKS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на basic food preparations for ice-cream parlours. Седалището му е в/ъв Arles, Франция.

 1. BELLCAFFÈ

  Италия

  Предприятието BELLCAFFÈ, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

 2. MIOLA CAFFÈ

  Швейцария

  Предприятието MIOLA CAFFÈ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Prestigious coffee selections for bars, italian espresso coffee, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ecublens, Швейцария.

 3. MARESCAFÈ

  Италия

  Предприятието MARESCAFÈ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на roasted coffee in beans. Седалището му е в/ъв Marano Di Napoli, Италия.

 4. CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI

  Испания

  Предприятието CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Granada, Испания.

 5. NUOVA RICAMBI SRL

  Италия

  Предприятието NUOVA RICAMBI SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на spare parts for espresso coffee machines, и bar accessories. Седалището му е в/ъв Carugate, Италия.

 6. BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE

  Италия

  Предприятието BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Greve In Chianti, Италия.

 7. BRANDLINE PRODUCTS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието BRANDLINE PRODUCTS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Daventry, Обединеното кралство.

 8. CAFES SOUBIRA

  Франция

  Предприятието CAFES SOUBIRA, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, coffee-roasting, wholesale coffee, wholesale roasted and refined coffee, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Floirac, Франция.

 9. HUGGAMAG

  Гърция

  Предприятието HUGGAMAG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale coffee, и sunflower oil. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

 10. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Турция

  Предприятието BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, e Производител, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, Професионални грилове, Кафенета и барове - машини и техника, Професионални грилове, fryers for institutions, и machines and equipment for hotels, catering and public premises. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кафенета и барове - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

1764 Фирми