• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • машини и техника за мебелно производство

Резултати за

Машини и техника за мебелно производство - Внос износ

 1. GAT MACHINERY

  Гърция

  Предприятието GAT MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Furniture - manufacturing machinery and equipment, и Machines, custom-built. Седалището му е в/ъв Palaiochori, Гърция.

 2. HUIYE HARDWARE & ELECTRICAL EQUIPMENT COMPANY LTD

  Китай

  Предприятието HUIYE HARDWARE & ELECTRICAL EQUIPMENT COMPANY LTD, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на sheet metal products, и precision machining. Седалището му е в/ъв Jiangmen, Китай.

 3. ALTANIS BROS

  Гърция

  Предприятието ALTANIS BROS, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Тезгяхи, Metal lockers, и Тезгяхи. Седалището му е в/ъв Metamorfosis, Гърция.

 4. FURNIHOUT

  Холандия

  Предприятието FURNIHOUT, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Oosterbeek, Холандия.

 5. WOODLEY

  Холандия

  Предприятието WOODLEY, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на cabinet makers. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PMSB PRODUITS D'ANTAN

  Франция

  Предприятието PMSB PRODUITS D'ANTAN, e Производител, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Машини и техника за мебелно производство, Дървообработване - машини и техника, Машини и техника за мебелно производство, и skins. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 2. OY NIKOTRON AB

  Финландия

  Предприятието OY NIKOTRON AB, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Porvoo, Финландия.

 3. VAN DUUR MEUBELMAKERIJ

  Холандия

  Предприятието VAN DUUR MEUBELMAKERIJ, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на woodworking, custom-made furnishings, timber, и furniture. Седалището му е в/ъв Nijverdal, Холандия.

 4. FARSTRUP FURNITURE

  Дания

  Предприятието FARSTRUP FURNITURE, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Søndersø, Дания.

 5. HOUTZE

  Холандия

  Предприятието HOUTZE, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Furnishings. Седалището му е в/ъв Hilvarenbeek, Холандия.

 1. MIMI INTERIEURBOUW

  Холандия

  Предприятието MIMI INTERIEURBOUW, e Подизпълнител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на cabinet makers, и household cookers. Седалището му е в/ъв Breukelen, Холандия.

 2. TIMAS

  Иран

  Предприятието TIMAS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Karaj, Иран.

 1. 180 GRADEN ZUID

  Холандия

  Предприятието 180 GRADEN ZUID, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

 2. INTERIEURBOUW CUSTOM EXPO

  Холандия

  Предприятието INTERIEURBOUW CUSTOM EXPO, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на interior design- renovation, и cabinet makers. Седалището му е в/ъв Emmeloord, Холандия.

 3. KROGH-BUILT CABINETRY

  САЩ

  Предприятието KROGH-BUILT CABINETRY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на cabinet makers, и bathrooms remodelled. Седалището му е в/ъв Alpharetta, САЩ.

 4. JOHN HABES

  Холандия

  Предприятието JOHN HABES, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

 5. DUSAN RAJCAN - V.O.Z

  Словакия

  Предприятието DUSAN RAJCAN - V.O.Z, e Производител, и работи в сферата на Мебели и рафтове за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Машини и техника за мебелно производство, Домашни мебели, и Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Stara Kremnicka, Словакия.

 6. MB KEMIDA

  Литва

  Предприятието MB KEMIDA, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на felts for furnishing, и decorator fireplaces. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

 7. MEUBELMAKERIJ 'T HELMHOUT

  Холандия

  Предприятието MEUBELMAKERIJ 'T HELMHOUT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Harlingen, Холандия.

 8. TJ STONE & CABINET

  САЩ

  Предприятието TJ STONE & CABINET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Tampa, САЩ.

 1. I.K.S. PAVIC D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието I.K.S. PAVIC D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за мебелно производство, Домашни мебели, Машини и техника за мебелно производство, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Sesvete, Хърватия.

 2. ALFRED SPÄH - INNENAUSBAU GMBH

  Германия

  Предприятието ALFRED SPÄH - INNENAUSBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти за дървообработването, и Ръчни инструменти за дървообработването. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 3. NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Германия

  Предприятието NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за мебелно производство, и Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Korb, Германия.

 4. BCS MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Германия

  Предприятието BCS MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за мебелно производство, и Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 5. KRAFT MAWEG MASCHINENUND ANLAGENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието KRAFT MAWEG MASCHINENUND ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за мебелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, и Металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Rietberg, Германия.

 6. ONIRAM - SOCIEDADE CONSTRUTORA DE MAQUINAS INDUSTRIAIS, LDA.

  Португалия

  Предприятието ONIRAM - SOCIEDADE CONSTRUTORA DE MAQUINAS INDUSTRIAIS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за мебелно производство, и Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Reguengo, Португалия.

 7. BONDES MOEBELFABRIK A/S

  Дания

  Предприятието BONDES MOEBELFABRIK A/S, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за мебелно производство, и Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Kalundborg, Дания.

 8. RELAIS COORDINATION POSE DE MENUISERIES RCPM

  Франция

  Предприятието RELAIS COORDINATION POSE DE MENUISERIES RCPM, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за мебелно производство, Кепенци, Машини и техника за мебелно производство, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Evry, Франция.

 9. REINHARDT RAUMKONZEPT GMBH

  Германия

  Предприятието REINHARDT RAUMKONZEPT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за мебелно производство, и Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Dörverden, Германия.

 10. VIXEN SURFACE TREATMENTS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието VIXEN SURFACE TREATMENTS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за мебелно производство, и Машини и техника за мебелно производство. Седалището му е в/ъв Stockton-On-Tees, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини и техника за мебелно производство - Внос износ

Брой резултати

6290 Фирми

Категория