• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • месодайни телета и говеда

Резултати за

Месодайни телета и говеда - Внос износ

 1. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Турция

  Предприятието EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на breeding cattle, и Cattle import export. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. Frigorífico Karmac Spa

  Чили

  Предприятието Frigorífico Karmac Spa, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Месо и колбаси, Прясно месо и пресни домашни птици, boned meat, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Santiago, Чили.

 3. PRO DESOSSA

  Португалия

  Предприятието PRO DESOSSA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на beef. Седалището му е в/ъв Vila Nova De Famalição, Португалия.

 4. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Германия

  Предприятието IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни крави, и Млечни крави. Седалището му е в/ъв Duesseldorf, Германия.

 5. MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL

  Румъния

  Предприятието MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на cattle for slaughter. Седалището му е в/ъв Apoldu De Sus, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L

  Испания

  Предприятието MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale meats, artistic stationery, chipboard, и cattle for slaughter. Седалището му е в/ъв Almacellas, Испания.

 2. GREEN FIELD

  Украйна

  Предприятието GREEN FIELD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Седалището му е в/ъв Nikolaev, Украйна.

 3. EURL LE LIEVRE LUC

  Франция

  Предприятието EURL LE LIEVRE LUC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, Млечни крави, cattle for slaughter, breeding cattle, Месодайни телета и говеда, и Млечни крави. Седалището му е в/ъв Le Roc Saint Andre, Франция.

 4. SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L.

  Испания

  Предприятието SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L., e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Седалището му е в/ъв Barros, Испания.

 5. J.W. EIKELENBOOM

  Холандия

  Предприятието J.W. EIKELENBOOM, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на pork processing, frozen beef, frozen pork, и ORGANIC beef. Седалището му е в/ъв Lith, Холандия.

 1. WEGER ITALY GMBH

  Италия

  Предприятието WEGER ITALY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Cattle import export. Седалището му е в/ъв Sand In Taufers, Италия.

 2. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Испания

  Предприятието AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., e Производител, и работи в сферата на Телешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, и Месодайни телета и говеда. Седалището му е в/ъв Castigaleu, Испания.

 1. GEORGITZIKIS FARM

  Гърция

  Предприятието GEORGITZIKIS FARM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, calves for slaughter, и Говеда. Седалището му е в/ъв Veroia, Гърция.

 2. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Румъния

  Предприятието INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., e Производител, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, Колбаси и осолени продукти, Пушени и осолени продукти, Овчи и кози породи, Месодайни телета и говеда, Колбаси и осолени продукти, Пушени и осолени продукти, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Pascani, Румъния.

 3. AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на beef, и Cattle import export. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

 4. CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA

  Чехия

  Предприятието CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, cattle, Месодайни телета и говеда, Cattle import export, и livestock. Седалището му е в/ъв Rudolfov, Чехия.

 5. QUALITYEXPORT

  Испания

  Предприятието QUALITYEXPORT, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на complete animal feeds for all breeds. Седалището му е в/ъв Lerida, Испания.

 6. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Румъния

  Предприятието EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, e Производител, и работи в сферата на Животни и животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - внос-износ, Месодайни телета и говеда, Овчи и кози породи, livestock, Животновъдство - внос-износ, Месодайни телета и говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

 7. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

  Франция

  Предприятието FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на beef, Lamb, ritual slaughter, и halal. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

 8. LA FERME O'LIMOUSINE

  Франция

  Предприятието LA FERME O'LIMOUSINE, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на organic farming. Седалището му е в/ъв Flagey Les Auxonne, Франция.

 1. JAKUB SZCZEPANSKI

  Полша

  Предприятието JAKUB SZCZEPANSKI, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Седалището му е в/ъв Opatów, Полша.

 2. AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, cattle for slaughter, purebred cattle, Месодайни телета и говеда, и cattle-breeding. Седалището му е в/ъв Santa Sofia D'epiro, Италия.

 3. BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Турция

  Предприятието BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на animal breeding, и construction of buildings. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. AFANA HOLDING CO

  Палестина, окупирани територии

  Предприятието AFANA HOLDING CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на frozen beef, frozen fish, frozen vegetables, и frozen sheep meat. Седалището му е в/ъв Gaza, Палестина, окупирани територии.

 5. AGRO E MACHINES LTD

  Бразилия

  Предприятието AGRO E MACHINES LTD, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Седалището му е в/ъв San Paulo/sp, Бразилия.

 6. COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS

  Белгия

  Предприятието COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на pork, и abattoirs. Седалището му е в/ъв Leuven, Белгия.

 7. BLANCOMER LTDA

  Колумбия

  Предприятието BLANCOMER LTDA, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на skins, tanned cowhides, и lamb's offal. Седалището му е в/ъв San Juan De Giron, Колумбия.

 8. COBOULUX

  Люксембург

  Предприятието COBOULUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, Месодайни телета и говеда, и abattoirs. Седалището му е в/ъв Wecker, Люксембург.

 9. GOLDEN-GARDEN SRL

  Молдавия

  Предприятието GOLDEN-GARDEN SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, Телешко - пресни меса, Житни растения и зърнени храни, Яйчни изделия, Месодайни телета и говеда, Телешко - пресни меса, Житни растения и зърнени храни, и Яйчни изделия. Седалището му е в/ъв Falesti, Молдавия.

 10. ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на cattle, и pets. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Месодайни телета и говеда - Внос износ

Брой резултати

1133 Фирми