Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • миди в консерва

Резултати за

Миди в консерва - Внос износ

 1. EIRASMAR

  Испания

  Предприятието EIRASMAR, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Миди в консерва, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Риба в консерва, shellfish, Миди в консерва, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, и Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 2. STRENA TRADING

  Испания

  Предприятието STRENA TRADING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Миди в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на food industry, industry cleaner, honey, и wholesale of wine. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 3. PORTOMAR

  Испания

  Предприятието PORTOMAR, e Производител, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Vilagarcia De Arosa, Испания.

 4. SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL

  Бангладеш

  Предприятието SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Khulna, Бангладеш.

 5. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Португалия

  Предприятието FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Миди в консерва, и Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Labruge, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITALMOLLUSCHI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Миди в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на fresh shellfish, и shellfish harvest. Седалището му е в/ъв Ischitella, Италия.

 2. MYTILEA

  Франция

  Предприятието MYTILEA, e Производител, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Le Vivier Sur Mer, Франция.

 3. FRUITS OF THE SEA LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FRUITS OF THE SEA LTD, e Производител, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Shoeburyness, Обединеното кралство.

 4. ORBE SA

  Испания

  Предприятието ORBE SA, e Производител, и работи в сферата на Миди в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Ракообразни в консерва, Риба в консерва, и Ракообразни в консерва. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

 5. ECCO SEAFOOD A/S

  Дания

  Предприятието ECCO SEAFOOD A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Миди в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Ракообразни в консерва, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, и Ракообразни в консерва. Седалището му е в/ъв Strandby, Дания.

 1. CLUB INVESTMENT PROJECT

  Израел

  Предприятието CLUB INVESTMENT PROJECT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Holon, Израел.

 2. AASF LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието AASF LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Kilkeel, Обединеното кралство.

 1. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Дания

  Предприятието LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Миди в консерва, и Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Nykoebing M, Дания.

 2. CELTARMOR

  Франция

  Предприятието CELTARMOR, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Миди в консерва, и Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Saint Quay Portrieux, Франция.

 3. RALUN EXPORT

  Чили

  Предприятието RALUN EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Миди в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на mussels, и packaged mussels. Седалището му е в/ъв Coronel, Чили.

 4. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Испания

  Предприятието MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Ávila, Испания.

 5. DAN SHELLFISH A/S

  Дания

 6. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Обединеното кралство

 7. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Испания

 8. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Испания

 1. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Испания

 2. LETT GROUP LTD

  Ирландия

 3. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Испания

 4. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Франция