• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • миди в консерва

Резултати за

Миди в консерва - Внос износ

 1. EIRASMAR

  Испания

  Предприятието EIRASMAR, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Миди в консерва, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Риба в консерва, shellfish, Миди в консерва, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, и Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 2. STRENA TRADING

  Испания

  Предприятието STRENA TRADING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Миди в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на food industry, industry cleaner, honey, и wholesale of wine. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 3. PORTOMAR

  Испания

  Предприятието PORTOMAR, e Производител, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Vilagarcia De Arosa, Испания.

 4. SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL

  Бангладеш

  Предприятието SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Khulna, Бангладеш.

 5. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Португалия

  Предприятието FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Миди в консерва, и Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Labruge, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ORBE SA

  Испания

  Предприятието ORBE SA, e Производител, и работи в сферата на Миди в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Ракообразни в консерва, Риба в консерва, и Ракообразни в консерва. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

 2. MYTILEA

  Франция

  Предприятието MYTILEA, e Производител, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Le Vivier Sur Mer, Франция.

 3. FRUITS OF THE SEA LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FRUITS OF THE SEA LTD, e Производител, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Shoeburyness, Обединеното кралство.

 4. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITALMOLLUSCHI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Миди в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на fresh shellfish, и shellfish harvest. Седалището му е в/ъв Ischitella, Италия.

 5. RALUN EXPORT

  Чили

  Предприятието RALUN EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Миди в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на mussels, и packaged mussels. Седалището му е в/ъв Coronel, Чили.

 1. CLUB INVESTMENT PROJECT

  Израел

  Предприятието CLUB INVESTMENT PROJECT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Holon, Израел.

 2. AASF LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието AASF LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Kilkeel, Обединеното кралство.

 1. CELTARMOR

  Франция

  Предприятието CELTARMOR, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Миди в консерва, и Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Saint Quay Portrieux, Франция.

 2. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Испания

  Предприятието MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Ávila, Испания.

 3. ECCO SEAFOOD A/S

  Дания

  Предприятието ECCO SEAFOOD A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Миди в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Ракообразни в консерва, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, и Ракообразни в консерва. Седалището му е в/ъв Strandby, Дания.

 4. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Дания

  Предприятието LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Миди в консерва, и Миди в консерва. Седалището му е в/ъв Nykoebing M, Дания.

 5. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Испания

 6. DAN SHELLFISH A/S

  Дания

 7. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Обединеното кралство

 8. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Испания

 1. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Испания

 2. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Франция

 3. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Испания

 4. LETT GROUP LTD

  Ирландия