Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • колбаси в консерва

Резултати за

Колбаси в консерва - Внос износ

 1. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Castel Guelfo Di Bologna, Италия.

 2. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Италия

  Предприятието VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, deli meats, wholesale of dressed pork products, Колбаси и осолени продукти, и dressed pork factories. Седалището му е в/ъв San Ginesio, Италия.

 3. MAISON VOISINE

  Франция

  Предприятието MAISON VOISINE, e Multi-Category, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси в консерва, Traditional cheese, Колбаси в консерва, raw ham, и fresh butchered products. Седалището му е в/ъв Auros, Франция.

 4. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Италия

  Предприятието SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на cotechino, pork, ham, и bacon. Седалището му е в/ъв Buttapietra, Италия.

 5. BAUWENS THEO

  Белгия

  Предприятието BAUWENS THEO, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси в консерва, cooked ham, deli meats, Колбаси в консерва, и beef cold cuts. Седалището му е в/ъв Zele, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Испания

  Предприятието CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси в консерва, ready-made meat-based fresh dishes, foie gras, Колбаси в консерва, и poultry cold meats and salami. Седалището му е в/ъв Cassà De La Selva-Girona, Испания.

 2. ROGER VIDAL SARL

  Франция

  Предприятието ROGER VIDAL SARL, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на suppliers of pâtés, и suppliers of terrines. Седалището му е в/ъв Saint-Jean Du Bruel, Франция.

 3. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Франция

  Предприятието MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси в консерва, Шунки, Колбаси в консерва, Шунки, duck meat, и Whole block duck foie gras. Седалището му е в/ъв Saint-Jean-Le-Vieux, Франция.

 4. MAISON GARCIA

  Франция

  Предприятието MAISON GARCIA, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси в консерва, Колбаси в консерва, и deli meats. Седалището му е в/ъв Villeneuve Les Bouloc, Франция.

 5. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Русия

  Предприятието KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Пастети, Колбаси в консерва, Месо в консерва, Хранeнe - внос-износ, Пастети, Колбаси в консерва, Месо в консерва, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

 1. C&C PACKING

  Канада

  Предприятието C&C PACKING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на distribution and wholesale trade associations, frozen pork, и pork. Седалището му е в/ъв Montreal, Канада.

 2. BERJAC VIANDES

  Франция

  Предприятието BERJAC VIANDES, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месо в консерва, Колбаси в консерва, Месни консерви и консерви от колбаси, Месо в консерва, и Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Nantes, Франция.

 1. JAG ALIMENTACIÓ

  Испания

  Предприятието JAG ALIMENTACIÓ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на dressed pork factory products, cheese shops, и ham. Седалището му е в/ъв Hospitalet De Llobregat, Испания.

 2. CARNICA BATALLE S.A

  Испания

  Предприятието CARNICA BATALLE S.A, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на frozen pork. Седалището му е в/ъв Riudarenes, Испания.

 3. BRUNET SA

  Франция

  Предприятието BRUNET SA, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Пастети, Пастети, и suppliers of terrines. Седалището му е в/ъв RABASTENS DE BIGORRE, Франция.

 4. PRODENERGOPRODUCT

  Украйна

  Предприятието PRODENERGOPRODUCT, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

 5. LESVERRINESDEMAX

  Франция

  Предприятието LESVERRINESDEMAX, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси в консерва, Шампанско, Консерви, Колбаси в консерва, Шампанско, suppliers of terrines, и Консерви. Седалището му е в/ъв Reims, Франция.

 6. GEORG MANGOLD KG

  Австрия

  Предприятието GEORG MANGOLD KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси в консерва, Зеленчуци в консерва, Приготвени маслини, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси в консерва, и Зеленчуци в консерва. Седалището му е в/ъв Weiler, Австрия.

 7. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Германия

  Предприятието JAKOB HERSCHLER + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, патешки дроб,гъши дроб, Месо в консерва, Гастрономия - специалитети, патешки дроб,гъши дроб, и Месо в консерва. Седалището му е в/ъв Heppenheim, Германия.

 8. ALLANTON ERGA

  Гърция

  Предприятието ALLANTON ERGA, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Assiros, Гърция.

 1. BORVO TRAITEUR

  Франция

  Предприятието BORVO TRAITEUR, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Колбаси и осолени продукти, Колбаси в консерва, Готови ястия и деликатеси, Колбаси и осолени продукти, и Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Chemilly Sur Yonne, Франция.

 2. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието C. CARNEVALE (UK) LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месо в консерва, Месни консерви и консерви от колбаси, и Месо в консерва. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 3. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Полша

  Предприятието ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Колбаси в консерва, Колбаси и осолени продукти, и Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Kuznia Raciborska, Полша.

 4. FRELIMO

  Хърватия

  Предприятието FRELIMO, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Samobor, Хърватия.

 5. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирано месо. Освен това развива дейност и в сферата на Месо в консерва, Колбаси в консерва, Месо в консерва, и Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Vorchdorf, Австрия.

 6. SC CHIBAX SRL

  Румъния

  Предприятието SC CHIBAX SRL, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Салами, наденици и кремвирши, Необработени кожи, Посредник по международни превози, Прясно месо и пресни домашни птици, Салами, наденици и кремвирши, Необработени кожи, Посредник по международни превози, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Arad, Румъния.

 7. PROMAR - HURTOWNIA

  Полша

  Предприятието PROMAR - HURTOWNIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителни изделия и напитки - съставки, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Хранителни изделия и напитки - съставки. Седалището му е в/ъв Mielec, Полша.

 8. GASTON, SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието GASTON, SPOL. S R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси в консерва, и Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Zlin, Чехия.

 9. LUIGI UGOLOTTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието LUIGI UGOLOTTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси в консерва, Колбаси и осолени продукти, Колбаси в консерва, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Langhirano (Pr), Италия.

 10. BRENNECKE HARZER WURSTWAREN GMBH

  Германия

  Предприятието BRENNECKE HARZER WURSTWAREN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси в консерва, Месни консерви и консерви от колбаси, и Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Liebenburg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Колбаси в консерва - Внос износ

Брой резултати

6766 Фирми