• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • млечни десерти

Резултати за

Млечни десерти - Внос износ

 1. GILFI

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието GILFI, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни и плодови сладоледи, Ice-cream manufacturer, Млечни и плодови сладоледи, Ice-cream, ice-cream dessert, ice cream cakes, ice cream, Ice-cream manufacturer, и Ice-cream supplier. Седалището му е в/ъв Francorchamps, Белгия.

 2. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, e Производител, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки, Млечни десерти, Супи, Хляб, Напитки, Млечни десерти, Супи, и Хляб. Седалището му е в/ъв La Claquette, Франция.

 3. KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH

  Германия

  Предприятието KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Großpostwitz, Германия.

 4. GULSENOGLU BAKLAVA

  Турция

  Предприятието GULSENOGLU BAKLAVA, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. REVALA LTD

  Естония

  Предприятието REVALA LTD, e Производител, и работи в сферата на Млечни и плодови сладоледи. Освен това развива дейност и в сферата на Кондензирано и сухо мляко, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Приготвяне на сладоледи - машини и техника, Млечни десерти, Кондензирано и сухо мляко, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Приготвяне на сладоледи - машини и техника, и Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Keila, Естония.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LE PETIT BASQUE

  Франция

  Предприятието LE PETIT BASQUE, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на yoghurt manufacture, Sheep's milk, и sheep. Седалището му е в/ъв Saint Medard D'eyrans, Франция.

 2. NAZLI LOKMA IZMIR

  Турция

  Предприятието NAZLI LOKMA IZMIR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. LOKMACI IZMIR

  Турция

  Предприятието LOKMACI IZMIR, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 4. RAMON SIRVENT CRUZ

  Испания

  Предприятието RAMON SIRVENT CRUZ, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of ice-creams. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

 5. GRANJA EL PRAT

  Испания

  Предприятието GRANJA EL PRAT, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на fresh pasteurised milk, natural yoghurt, puddings, и fresh cheeses. Седалището му е в/ъв Ametlla Del Valles, L, Испания.

 1. DIDESS

  Белгия

  Предприятието DIDESS, e Производител, и работи в сферата на Бисквити и дребни сладки. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни десерти, Бисквити, Млечни десерти, savoury cake, Бисквити, и dry pastries. Седалището му е в/ъв Lille, Белгия.

 2. HUNER LOKMA

  Турция

  Предприятието HUNER LOKMA, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 1. AGRODOUBS

  Франция

  Предприятието AGRODOUBS, e Производител, и работи в сферата на Замразени готови ястия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Сладкиши - полуготови, Млечни десерти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Сладкиши - полуготови, Млечни десерти, и basic food preparations for patisseries. Седалището му е в/ъв Flagey, Франция.

 2. SANTA GADEA

  Испания

  Предприятието SANTA GADEA, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Burgos, Испания.

 3. YONEST, TRUE YOGURT, LDA

  Португалия

  Предприятието YONEST, TRUE YOGURT, LDA, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на feta cheese, и packaging. Седалището му е в/ъв Venda Do Pinheiro, Португалия.

 4. TINE SA

  Норвегия

  Предприятието TINE SA, e Производител, и работи в сферата на Сметана. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни десерти, Плодови сокове, Млечни продукти, Млечни десерти, Плодови сокове, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

 5. RESEAU NEO

  Франция

  Предприятието RESEAU NEO, e Разпространител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на deserts. Седалището му е в/ъв Lorient, Франция.

 6. AZERI IZMIR LOKMA

  Турция

  Предприятието AZERI IZMIR LOKMA, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 7. BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG

  Германия

  Предприятието BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG, e Производител, и работи в сферата на Сирена. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, Млечни продукти, Млечни десерти, Хранителни изделия и напитки - съставки, Млечни продукти, и Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Landshut, Германия.

 8. PASTIERA GIDA

  Турция

  Предприятието PASTIERA GIDA, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of ice-creams. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER

  Беларус

  Предприятието SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER, e Разпространител, и работи в сферата на Дружества с рисков капитал. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни десерти, coffee blends for bars, Млечни десерти, coffee blends for restaurants, и coffee beverages. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 2. DS DESSERT

  Франция

  Предприятието DS DESSERT, e Multi-Category, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на prepared dessert mixtures for institutions, и Wholesale production and sales. Седалището му е в/ъв La Seyne-Sur-Mer, Франция.

 3. IGNACE

  Белгия

  Предприятието IGNACE, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб, Млечни десерти, Хляб, confectionery, и Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

 4. VERBAU

  Белгия

  Предприятието VERBAU, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на ice-cream dessert. Седалището му е в/ъв Leuze-en-hainaut, Белгия.

 5. La Roche Laitiere

  Франция

  Предприятието La Roche Laitiere, e Разпространител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на cheeses and dairy products. Седалището му е в/ъв Brulain, Франция.

 6. DE ZEUTEHOEVE

  Белгия

  Предприятието DE ZEUTEHOEVE, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на fresh pasteurised milk. Седалището му е в/ъв Puurs, Белгия.

 7. CASA GRANDE DE XANCEDA

  Испания

  Предприятието CASA GRANDE DE XANCEDA, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на organic yogurt, и organic cheese. Седалището му е в/ъв Mesía, Испания.

 8. BACCO S.R.L.

  Италия

  Предприятието BACCO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Захарни изделия без шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни десерти, Виенски специалитети, Млечни десерти, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Bronte, Италия.

 9. GLACES DESMET

  Белгия

  Предприятието GLACES DESMET, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Седалището му е в/ъв Petit-enghien, Белгия.

 10. HERMAN DESSERTS

  Белгия

  Предприятието HERMAN DESSERTS, e Производител, и работи в сферата на Млечни десерти. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, tiramisu, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Oostende, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Млечни десерти - Внос износ

Брой резултати

676 Фирми