• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • млечни крави

Резултати за

Млечни крави - Внос износ

 1. KURT NISGAARD

  Дания

  Verified by europages badge

  Предприятието KURT NISGAARD, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни крави, Говеда, Свински породи, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Млечни крави, и minks. Седалището му е в/ъв Skjern, Дания.

 2. SARL ALGERIAN BOVINES

  Алжир

  Предприятието SARL ALGERIAN BOVINES, e Разпространител, и работи в сферата на Млечни крави. Седалището му е в/ъв Alger, Алжир.

 3. SIM HOLLAND B.V.

  Холандия

  Предприятието SIM HOLLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни крави. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

 4. MARTÍNEZ IDI

  Испания

  Предприятието MARTÍNEZ IDI, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Седалището му е в/ъв Manises, Испания.

 5. TAURUS GROUP

  Чехия

  Предприятието TAURUS GROUP, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Седалището му е в/ъв Prague, Чехия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Германия

  Предприятието ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни крави. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 2. FRISONA GMBH

  Германия

  Предприятието FRISONA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на milk sheep. Седалището му е в/ъв Elsflet, Германия.

 3. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Германия

  Предприятието IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни крави, и Млечни крави. Седалището му е в/ъв Duesseldorf, Германия.

 4. EURL LE LIEVRE LUC

  Франция

  Предприятието EURL LE LIEVRE LUC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Месодайни телета и говеда, Млечни крави, cattle for slaughter, breeding cattle, Месодайни телета и говеда, и Млечни крави. Седалището му е в/ъв Le Roc Saint Andre, Франция.

 5. NEMEGHEER

  Белгия

  Предприятието NEMEGHEER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни крави, и Млечни крави. Седалището му е в/ъв Tielt, Белгия.

 1. EVAGRI

  Франция

  Предприятието EVAGRI, e Разпространител, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на web services with added value. Седалището му е в/ъв Saint Meen Le Grand, Франция.

 2. BONAT

  Италия

  Предприятието BONAT, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на parmigiano reggiano, и vacuum-packed reggiano parmesan. Седалището му е в/ъв Montechiarugolo, Италия.

 1. FOREVER HORSES EUROPE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FOREVER HORSES EUROPE LTD, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на goats, bulls, и Heifers. Седалището му е в/ъв Kirk Michael, Обединеното кралство.

 2. MACHINERY WORLD

  Обединеното кралство

  Предприятието MACHINERY WORLD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for dairy products, agri-food product machinery, cream and whey separators for the dairy industry, и receiving systems and equipment for the dairy industry. Седалището му е в/ъв Leicestershire, Обединеното кралство.

 3. IMPORTFRISONA SLU

  Испания

  Предприятието IMPORTFRISONA SLU, e Разпространител, и работи в сферата на Млечни крави. Седалището му е в/ъв León, Испания.

 4. FARMLAND AD

  Босна и Херцеговина

  Предприятието FARMLAND AD, e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни крави, Cow's milk, Млечни крави, manufacture of organic fertilisers, и animal feed. Седалището му е в/ъв Nova Topola, Босна и Херцеговина.

 5. BLUEBELL EXIM

  Индия

  Предприятието BLUEBELL EXIM, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Седалището му е в/ъв Ahmedabad, Индия.

 6. BOVI-DENMARK A/S

  Дания

  Предприятието BOVI-DENMARK A/S, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Млечни крави. Седалището му е в/ъв Rødding, Дания.

 7. COW-SHOP APS

  Дания

  Предприятието COW-SHOP APS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Селско стопанство - техника и машини. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни крави, Доене - машини и техника, milking systems, Млечни крави, и Доене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aabenraa, Дания.

 8. KUIPERS AGRISHOP

  Холандия

  Предприятието KUIPERS AGRISHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на do-it-yourself items. Седалището му е в/ъв Marrum, Холандия.

 1. TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY

  Китай

  Предприятието TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Седалището му е в/ъв Taian, Китай.

 2. FERMEDOUBS

  Франция

  Предприятието FERMEDOUBS, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на milk cows, и Heifers. Седалището му е в/ъв L'isle Sur Le Doubs, Франция.

 3. WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD

  Китай

  Предприятието WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 4. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Турция

  Предприятието GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно мляко, Млечни изделия, Milking machines, Прясно мляко, и Млечни изделия. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 5. NUTRIWEB

  о-в Реюнион

  Предприятието NUTRIWEB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на feeding problems, и milk cows. Седалището му е в/ъв ST LEU, о-в Реюнион.

 6. KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI

  Турция

  Предприятието KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на automatic milking machines, и automatic milking systems. Седалището му е в/ъв Sivas, Турция.

 7. ARNAOUM COMPANY

  Украйна

  Предприятието ARNAOUM COMPANY, e Разпространител, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на sunflower oil. Седалището му е в/ъв Vinnytsia, Vinnytsia, Ukraine, Украйна.

 8. ASCOL

  Испания

  Предприятието ASCOL, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на Genetics. Седалището му е в/ъв Cenero-Gijón, Испания.

 9. GREEN LANE FARM

  Обединеното кралство

  Предприятието GREEN LANE FARM, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Месодайни телета и говеда, Говеда, и Месодайни телета и говеда. Седалището му е в/ъв Chester, Обединеното кралство.

 10. CHALLONS COMBE

  Обединеното кралство

  Предприятието CHALLONS COMBE, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Месодайни телета и говеда, Говеда, и Месодайни телета и говеда. Седалището му е в/ъв Kingsbridge, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Млечни крави - Внос износ

Брой резултати

1165 Фирми