• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • нагъната ламарина от черни метали

Резултати за

Нагъната ламарина от черни метали - Внос износ

 1. SIEGMETALL GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието SIEGMETALL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Haiger, Германия.

 2. HNB NORDBLECHE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HNB NORDBLECHE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Holdorf, Германия.

 3. ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Covers for conveyor belts, Achenbach covers, Conveyor belt covers, Conveyor belt protective covers, protective caps, Conveyor belt cover, Conveyor belt enclosure, Hoods for conveyor belts, и Covers for conveyors. Седалището му е в/ъв Wilnsdorf, Германия.

 4. PERFIQUINA

  Португалия

  Предприятието PERFIQUINA, e Производител, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профилна ламарина от черни метали, Материали за покривни конструкции, corrugated sheets, galvanized sheet metal, Профилна ламарина от черни метали, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Ponte De Vagos, Португалия.

 5. MAAS PROFILE GMBH

  Германия

  Предприятието MAAS PROFILE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Ilshofen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MALTE JESS BETRIEBE GMBH

  Германия

  Предприятието MALTE JESS BETRIEBE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Owschlag, Германия.

 2. O-METALL DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието O-METALL DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Dahme, Германия.

 3. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Белгия

  Предприятието ETS VANDEVOORDE XAVIER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Заварени решетки, Тръби от стомана, Sliding doors accessories, Round reinforcing bars, Заварени решетки, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Boussu Lez Walcourt, Белгия.

 4. FEILMEIER AG

  Германия

  Предприятието FEILMEIER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неизчерпаеми енергийни ресурси. Освен това развива дейност и в сферата на Нагъната ламарина от черни метали, Метални покривни обшивки, Покривни обшивки от цветни метали, Водопроводни и канализационни инсталации, Нагъната ламарина от черни метали, Метални покривни обшивки, Покривни обшивки от цветни метали, и Водопроводни и канализационни инсталации. Седалището му е в/ъв Osterhofen, Германия.

 5. ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD

  Кипър

  Предприятието ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD, e Производител, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на purlins. Седалището му е в/ъв Nicosia, Кипър.

 1. TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG

  Австрия

  Предприятието TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Gramatneusiedl, Австрия.

 2. GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD

  Шри Ланка

  Предприятието GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нагъната ламарина от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на electric mechanical components. Седалището му е в/ъв Colombo02, Шри Ланка.

 1. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Израел

  Предприятието AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нагъната ламарина от черни метали, corrugated roofing, и Нагъната ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Ashdod, Израел.

 2. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Италия

 3. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Русия

 4. FB TECNO

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието FB TECNO, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Стомани, малки металически части, Trading in steel, mould steel, Тръби от черни метали, Tool steels, Стомани, и vacuum furnace components. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нагъната ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Внос-износ - стомани и метали, Профили и прътове от черни метали, и Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Siedlce, Полша.

 6. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Чехия

  Предприятието PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Облицоване от цветни метали, Нагъната ламарина - цветни метали, Валцована ламарина - цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Облицоване от цветни метали, Нагъната ламарина - цветни метали, Валцована ламарина - цветни метали, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Lipnik Nad Becvou, Чехия.

 7. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Италия

 8. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING LIMITED

  Обединеното кралство

 1. ZTL STEEL S.R.L.

  Италия

 2. HÓD-METÁL MARKETING KFT.

  Унгария

  Предприятието HÓD-METÁL MARKETING KFT., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Железария, Ламарина и ленти от стомана, Перфорирана ламарина от черни метали, Профили и прътове от черни метали, Железария, Ламарина и ленти от стомана, и Перфорирана ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Hódmezovásárhely, Унгария.

 3. MARCEGAGLIA SPECIALTIES S.P.A.

  Италия

 4. CIPRIANI PROFILATI S.R.L.

  Италия

  Предприятието CIPRIANI PROFILATI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профилна ламарина от черни метали, Тавани - модулни обшивки, Профилна ламарина от черни метали, и Тавани - модулни обшивки. Седалището му е в/ъв Rovereto, Италия.

 5. EUROFER S.R.L.

  Италия

 6. BUONANNO SIDERURGICA S.R.L.

  Италия

 7. ROLLFORM AS

  Норвегия

 8. ALPROFIL INDUSTRIEPROFILE GMBH

  Германия

 9. PINSIDER S.R.L.

  Италия

 10. CORDELLA CRISTINA

  Италия

  Предприятието CORDELLA CRISTINA, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профилна ламарина от черни метали, Релси от черни метали, Профилна ламарина от черни метали, и Релси от черни метали. Седалището му е в/ъв Adria, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Нагъната ламарина от черни метали - Внос износ

Брой резултати

1603 Фирми