• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • уплътнители на разширението от черни метали

Резултати за

Уплътнители на разширението от черни метали - Внос износ

 1. TROEGER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието TROEGER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Veitshöchheim, Германия.

 2. FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

 3. MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Корита на душ, Преносими механични инструменти за строителството, Аксесоари за бани, Шкафове за бани, Бани - мебели и аксесоари, Уплътнители на разширението от черни метали, mechanical anchor, suspended ceiling accessories, и chemical anchor. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. 3KS PROFILE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието 3KS PROFILE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Simbach, Германия.

 5. MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Rammenau, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ESN BAUPROFILE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ESN BAUPROFILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Dietersburg, Германия.

 2. NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH

  Германия

  Предприятието NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Laer, Германия.

 3. ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U.

  Австрия

  Предприятието ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U., e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Böheimkirchen, Австрия.

 4. PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH

  Австрия

  Предприятието PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Wernberg, Австрия.

 5. KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL

  Австрия

  Предприятието KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Trumau, Австрия.

 1. LECO LAGERTECHNIK AG

  Швейцария

  Предприятието LECO LAGERTECHNIK AG, e Разпространител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Nussbaumen B. Baden, Швейцария.

 2. NEXA S.P.A.

  Италия

  Предприятието NEXA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от цветни метали, Метални гарнитури, Уплътнители на разширението от цветни метали, и Метални гарнитури. Седалището му е в/ъв Zocco Di Erbusco, Италия.

 1. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Русия

  Предприятието INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, e Производител, и работи в сферата на Съединители за тръбни системи от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от неръждаема стомана, Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, Тръби от неръждаема стомана, Газопроводи и нефтопроводи - инсталации, Уплътнители на разширението от цветни метали, и Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Bugulma, Русия.

 2. SEIRIS-SA

  Франция

  Предприятието SEIRIS-SA, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на expansion compensators, и metal expansion joints. Седалището му е в/ъв Le Coudray Montceaux, Франция.

 3. ISURKAI, S.L.

  Испания

  Предприятието ISURKAI, S.L., e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на rubber compensators, и expansion joints. Седалището му е в/ъв Sondika, Испания.

 4. MACOGA METAL EXPANSION JOINTS

  Испания

  Предприятието MACOGA METAL EXPANSION JOINTS, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на metal expansion joints. Седалището му е в/ъв Ordenes, Испания.

 5. ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на expansion joints. Седалището му е в/ъв Slavonski Brod, Хърватия.

 6. CORTARTEC, LDA

  Португалия

  Предприятието CORTARTEC, LDA, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на anchorage, и expansion joints. Седалището му е в/ъв Calle Neville, Португалия.

 7. G.S HIGH-TECHER CO., LTD.

  Южна Корея

  Предприятието G.S HIGH-TECHER CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на expansion joints, и pipe couplings. Седалището му е в/ъв Busan, Южна Корея.

 8. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Италия

  Предприятието L.G. LAVORAZIONE GOMMA, e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

 1. GUARNIFLON S.P.A.

  Италия

  Предприятието GUARNIFLON S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Castelli Calepio, Италия.

 2. AMPLA S.R.L.

  Италия

  Предприятието AMPLA S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Aicurzio, Италия.

 3. FUMAGALLI GUARNIZIONI

  Италия

  Предприятието FUMAGALLI GUARNIZIONI, e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Brugherio, Италия.

 4. EME S.N.C. DI ANTONIO CIRILLO & C.

  Италия

  Предприятието EME S.N.C. DI ANTONIO CIRILLO & C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Уплътнители на разширението от черни метали, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Arese, Италия.

 5. OFFICINA MECCANICA BASCAPE'

  Италия

  Предприятието OFFICINA MECCANICA BASCAPE', e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Съединители за тръбни системи от черни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, Съединители за тръбни системи от черни метали, и Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Cava Manara, Италия.

 6. ITALIAN GASKET S.P.A.

  Италия

  Предприятието ITALIAN GASKET S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Paratico, Италия.

 7. MICROTEM S.N.C. .

  Италия

  Предприятието MICROTEM S.N.C. ., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв La Spezia, Италия.

 8. SEMMLER GMBH

  Германия

  Предприятието SEMMLER GMBH, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на gutters. Седалището му е в/ъв Grünberg, Германия.

 9. GOLDEN EAGLE FLUID MACHINERY CO., LTD

  Китай

  Предприятието GOLDEN EAGLE FLUID MACHINERY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали. Седалището му е в/ъв Zhangjiagang, Китай.

 10. A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Италия

  Предприятието A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Гумирани уплътнения. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнители на разширението от черни метали, Уплътнители на разширението от цветни метали, Уплътнители на разширението от черни метали, и Уплътнители на разширението от цветни метали. Седалището му е в/ъв Foresto Sparso, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Уплътнители на разширението от черни метали - Внос износ

Брой резултати

229 Фирми