• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • напоителни системи

Резултати за

Напоителни системи - Внос износ

 1. GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Landshut, Германия.

 2. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Селско стопанство - техника и машини, Метални скелета, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделие - инсталации и съоръжения, Селско стопанство - техника и машини, Метални скелета, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Roncoferraro, Италия.

 3. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  България

  Ние от „Аквапарк Груп” ЕООД предлагаме проектиране и изграждане на висококачествени автоматизирани поливни системи, охладителни системи с водна мъгла за битови и индустриални цели, проектиране и изграждане на капкови напоителни системи, озеленяване на паркове и градини, поддръжка на зелени площи. Фирмата ни произвежда градински и професионални оранжерии от дебелостенни поцинковани тръби и покритие от поликарбонат със сертифицирани материали.Оранжерийте се произвеждат по най съвременна технология и виско качество. Оранжериите издържат на натоварване от сняг повече от 100кг/м2 и гаранция за експлоатация повече от 10г Произвеждаме още мобилни системи за охлаждане с водна мъгла с марка AQUA FOOG

 4. WATER SYS LTD.

  България

  Екипът на Уотър Сис предлага проектиране, изграждане и поддържане на водни системи, съсредоточени за употреба в двора, градината, верандата, зимната градина, обществени паркове, спортни терени, земеделски земи и др. Изгражданите от нас поливни системи, изкуствени езера, фонтани и водни ефекти, мъгли за охлаждане на заведения и плажове са изпълнени от качествени материали на реномирани марки в областта. Проектиране и инженеринг, изготвяне на идеен и работен проект за изграждане на: Всякакъв тип автоматизирани напоителни системи, независимо от тяхното приложение и абсолютно съобразен с дендрологията и спецификата на обекта, както и индивидуалното желание на клиента.Всички видове мъглуващи системи за охлаждане и влажност в зависимост от изискванията, произтичащи от спецификата им на приложение и експлоатация.Изкуствени езера, водопади и водни ефекти, съобразени с флората и фауната в тях и около тях, както и индивидуалните виждания на клиента.Помпени станции и филтърни стопанства.

 5. ACARMAKSAN LTD CO.

  Турция

  Предприятието ACARMAKSAN LTD CO., e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Филтри за монитори, Поливни инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, hydrocyclones, Филтри за монитори, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Mersin Tarsus, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Италия

  Предприятието VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S., e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, hornbeams, ornamental plants, Разсадници и лесовъдство, и mediterranean plants. Седалището му е в/ъв Lonato Del Garda, Италия.

 2. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Турция

  Предприятието ALCHEMIST TECHNOLOGIES, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Колички влекачи, Доене - машини и техника, Напоителни системи, Колички влекачи, pivots, Доене - машини и техника, и Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED

  Китай

  Предприятието SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Маркучи и тръби от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения, Компоненти за пневматична техника, Напоителни системи, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Компоненти за пневматична техника, и Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Foshan, Китай.

 4. PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 5. PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER

  Германия

  Предприятието PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Naunhof, Германия.

 1. NARTAN SULAMA SISTEMLERI

  Турция

  Предприятието NARTAN SULAMA SISTEMLERI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на automatic watering, irrigation nozzles, и Pipe unions. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. HUSNU KALYON CO.,LTD

  Турция

  Предприятието HUSNU KALYON CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на drip irrigation tubes, spray irrigation, irrigation equipment, и watering systems. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 1. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Италия

  Предприятието PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, e Производител, и работи в сферата на Градински поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Напоителни системи, Напоителни системи, и fertiliser-water irrigation. Седалището му е в/ъв Vittoria, Италия.

 2. SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH

  Германия

  Предприятието SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 3. EZPORT IRRIGATION SYSTEM

  Турция

  Предприятието EZPORT IRRIGATION SYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на microwatering system. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 4. AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS

  Турция

  Предприятието AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 5. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Турция

  Предприятието SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Градински поливни инсталации, drip irrigation tubes, Градински поливни инсталации, и spray irrigation. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 6. BRITEFIL SA

  Португалия

  Предприятието BRITEFIL SA, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Algarve, Португалия.

 7. ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO

  Италия

  Предприятието ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Giussano, Италия.

 8. DRIPLANTIS IRRIGATION SYSTEMS

  Турция

  Предприятието DRIPLANTIS IRRIGATION SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Karatay/konya, Турция.

 1. SAPORITO PASQUALE

  Италия

  Предприятието SAPORITO PASQUALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на centrifugal electropumps, и submersible pumps. Седалището му е в/ъв Poggiomarino, Италия.

 2. ALASU COMPRESSION FITTINGS

  Турция

  Предприятието ALASU COMPRESSION FITTINGS, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на plastic manual valves. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 3. NAWRAS DRIP

  Египет

  Предприятието NAWRAS DRIP, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Sadat City, Египет.

 4. SERASAN

  Турция

  Предприятието SERASAN, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на drip feeds for irrigation systems. Седалището му е в/ъв Sandikli, Турция.

 5. TOPPER LDPE PIPE MANUFACTURER CO., LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието TOPPER LDPE PIPE MANUFACTURER CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 6. A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN

  Австрия

  Предприятието A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

 7. BETA PLAST SRL

  Италия

  Предприятието BETA PLAST SRL, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на drip irrigation, и drip feeds for irrigation systems. Седалището му е в/ъв Foggia, Италия.

 8. H.L. TECHNOLOGY S.R.L.

  Италия

  Предприятието H.L. TECHNOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на irrigation equipment, accessories for watering systems, и drip feeds for irrigation systems. Седалището му е в/ъв Castelfidardo, Италия.

 9. EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Гърция

  Предприятието EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS, e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Вентили за промишлена тръбна арматура, Вентили за промишлена тръбна арматура, irrigation equipment, connectors for irrigation systems, и watering system design. Седалището му е в/ъв Efkarpia, Thessaloniki, Гърция.

 10. RUBAB GROUP A.Ş.

  Турция

  Предприятието RUBAB GROUP A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на garden watering. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Напоителни системи - Внос износ

Брой резултати

329 Фирми