• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • системи за сортиране

Резултати за

Системи за сортиране - Внос износ

 1. RUSSELL FINEX LTD

  Обединеното кралство

  Verified by europages badge

  Предприятието RUSSELL FINEX LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Системи за сортиране, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, industrial filters, self-cleaning filters, Системи за сортиране, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Fine mesh separation technology, vibratory sieves, и ultrasonic mesh deblinding systems. Седалището му е в/ъв Feltham, Обединеното кралство.

 2. S.F.G. SIEB- UND FÖRDERSYSTEME GMBH - NL: HEIN, LEHMANN - ISENMANN

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието S.F.G. SIEB- UND FÖRDERSYSTEME GMBH - NL: HEIN, LEHMANN - ISENMANN, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 3. VIBTECH GMBH & CO KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието VIBTECH GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Hanau, Германия.

 4. GABRIELA NICA MÜHLENSERVICE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието GABRIELA NICA MÜHLENSERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Wieren, Германия.

 5. GROUPE GARONNE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието GROUPE GARONNE, e Разпространител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Системи за сортиране, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Системи за сортиране, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Mondavezan, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. INDUSTRIEFABRIK SCHNEIDER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието INDUSTRIEFABRIK SCHNEIDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Освен това развива дейност и в сферата на Basket strainers, Simplex filters, Double filters, Changeover filters, Industrial filters, Strainers and Y-strainers, Pan strainers, Industrial sieves, и Replacement sieves. Седалището му е в/ъв Großzöberitz, Германия.

 2. OLI VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието OLI VIBRATIONSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Limburg An Der Lahn, Германия.

 3. SMS-SONDERMASCHINEN GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието SMS-SONDERMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Buch, Германия.

 4. SORTBG LTD.

  България

  Фотосепараторите са уникално иновационно оборудване- високоверни апарати, предназначени за електронно-оптическа сортировка на насипни продукти : селскостопански култури и промишлени материали с различно предназначение - трудно от делими примеси по визуални признаци, такива като : цвят, форма, текстура в пълноцветния режим, в инфрачервения спектър, а така също и във видимия спектър.Най-новите алгоритми на сортировка на различните продукти, съвършената оптическа система и ЛЕД осветяване на фоновите екрани, безпогрешно идентифицират различните примеси. Надеждните , производителни ежектори , интегрирани непосредствено, мигновено и точно отстраняват примесите от общия поток, като се постига чистота на продукта до 99, 99%. Фотосепараторите се използват за фото-електронно разделяне на замърсителите от годния продукт по цвят на голямо разнообразие от продукти - включващи всички селскостопански култури, семена, пшеница, ечемик, царевица, коноп, фасул, нахут, грах, леща, шарен, чер, бял, слънчоглед, ядки, орехи, лешници, бадеми, сушени гъби, билки, подправки сол, картофено пюре и т.н.

 5. HAVER NIAGARA GMBH

  Германия

  Предприятието HAVER NIAGARA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени миялни инсталации, Sieving machines, и Промишлени миялни инсталации. Седалището му е в/ъв Münster, Германия.

 1. MOGENSEN GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието MOGENSEN GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Wedel, Германия.

 2. SIMATEC MASCHINENBAU AG

  Швейцария

  Предприятието SIMATEC MASCHINENBAU AG, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Horw, Швейцария.

 1. HOELSCHERTECHNIC-GORATOR® GMBH & CO.KG

  Германия

  Предприятието HOELSCHERTECHNIC-GORATOR® GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Gescher, Германия.

 2. MOHR + KÖHLER GMBH

  Германия

  Предприятието MOHR + KÖHLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Освен това развива дейност и в сферата на Fine grinding mills, Gyrating crushers, Raymond grinding mills, и hammer mills. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

 3. DI POLDLEHNER GMBH - SCREENING TECHNOLOGIES

  Австрия

  Предприятието DI POLDLEHNER GMBH - SCREENING TECHNOLOGIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Millstatt, Австрия.

 4. IPRO SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието IPRO SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Освен това развива дейност и в сферата на screening, Sieving and screening - vibratory, и sifters. Седалището му е в/ъв Gniezno, Полша.

 5. OFAMA SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието OFAMA SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Opole, Полша.

 6. VIBROPLAN GMBH

  Германия

  Предприятието VIBROPLAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Sandhausen, Германия.

 7. AUFBEREITUNGSTECHNIK UND VERPACKUNGSTECHNIK ROBERT JUNGNISCHKE

  Германия

  Предприятието AUFBEREITUNGSTECHNIK UND VERPACKUNGSTECHNIK ROBERT JUNGNISCHKE, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Wesseling, Германия.

 8. DIFF SPEED ENGINEERING GMBH

  Германия

  Предприятието DIFF SPEED ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Dornum, Германия.

 1. VIBRAPLANT LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието VIBRAPLANT LTD, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Grantham, Обединеното кралство.

 2. STE LHEUREUX & CIE

  Франция

  Предприятието STE LHEUREUX & CIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Системи за сортиране, Промишлени миялни инсталации, Подземни строителни работи - предприемачи, Системи за сортиране, mineral crushing systems, Промишлени миялни инсталации, и Подземни строителни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Perigny, Франция.

 3. ELIAS ENGINEERING GMBH

  Германия

  Предприятието ELIAS ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Königsfeld, Германия.

 4. ETS SCHNEIDER JAQUET & CIE SAS

  Франция

  Предприятието ETS SCHNEIDER JAQUET & CIE SAS, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for valuing cereal grains. Седалището му е в/ъв St Barthelemy D'anjou, Франция.

 5. BLAU-METALL

  Германия

  Предприятието BLAU-METALL, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Triptis, Германия.

 6. LABOPOLIS, S.L.

  Испания

  Предприятието LABOPOLIS, S.L., e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Освен това развива дейност и в сферата на screens, и separators. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 7. FARLEYGREENE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FARLEYGREENE LTD, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, vibrating sieves, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, и screening. Седалището му е в/ъв Mapledurwell, Обединеното кралство.

 8. BACKERS MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието BACKERS MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Системи за сортиране. Седалището му е в/ъв Twist, Германия.

 9. CRACO GMBH

  Германия

  Предприятието CRACO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каменотрошачки и мелачки. Освен това развива дейност и в сферата на Кошове и грайфери, Конвейери, Системи за сортиране, Промишлени вибратори - инсталации, Кошове и грайфери, Конвейери, Системи за сортиране, и Промишлени вибратори - инсталации. Седалището му е в/ъв Atzelgift, Германия.

 10. CONVITEC GMBH SCHWINGMASCHINEN UND FÖRDERTECHNIK

  Германия

  Предприятието CONVITEC GMBH SCHWINGMASCHINEN UND FÖRDERTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейери, Системи за сортиране, Промишлени вибратори - инсталации, Машини за центробежно отливане на метали, Конвейери, Системи за сортиране, Промишлени вибратори - инсталации, и Машини за центробежно отливане на метали. Седалището му е в/ъв Offenbach, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Системи за сортиране - Внос износ

Брой резултати

75 Фирми

Категория