• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини

Резултати за

Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини - Внос износ

 1. TM-SYSTEME + MASCHINEN

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието TM-SYSTEME + MASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

 2. STREICHER MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието STREICHER MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Kressbronn, Германия.

 3. MECCANICA ARNES

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието MECCANICA ARNES, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Дорници и центрове на задно седло на струг, tapping machines, electronic threading machine, spindles for lathes, Дорници и центрове на задно седло на струг, Milling arbors, self-centering spindles, spindles for machine tools, и toolholder. Седалището му е в/ъв Cavriago, Италия.

 4. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металургия - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, Фрезоване - металообработващи машини, Вретена - обработващи машини, Подвижни седла (на струг), Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, Фрезоване - металообработващи машини, Вретена - обработващи машини, и Подвижни седла (на струг). Седалището му е в/ъв Soest, Германия.

 5. KHAMA-TECH SRL

  Италия

  Предприятието KHAMA-TECH SRL, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Резбоване - металообработващи машини, и Резбоване - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Brusciano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. VOLUMEC SRL

  Италия

  Предприятието VOLUMEC SRL, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на drilling and tapping machines, и operation levers. Седалището му е в/ъв Falze' Di Piave, Италия.

 2. BORAK SOLUTIONS INH. SABRINA BORAK

  Германия

  Предприятието BORAK SOLUTIONS INH. SABRINA BORAK, e Разпространител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Haltern Am See, Германия.

 3. OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE

  Франция

  Предприятието OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични инструменти, Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, Пневматични инструменти, Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, Pneumatic thread-cutting arms, и trucks for pneumatic screwers. Седалището му е в/ъв La Garenne Colombes, Франция.

 4. TECHMO-SATECH

  Франция

  Предприятието TECHMO-SATECH, e Разпространител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, turning, milling, и Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Fleury-Les-Aubrais, Франция.

 5. NUOVA FUSAP DI LONARDINI TARCISIO E MAGHINI SAVERIO SNC

  Италия

  Предприятието NUOVA FUSAP DI LONARDINI TARCISIO E MAGHINI SAVERIO SNC, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на machine tool design, assembling machines, tools and machinery for metalworking, и blister packing machinery. Седалището му е в/ъв Flero, Италия.

 1. TAUROX

  Германия

  Предприятието TAUROX, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Wiesenfelden, Германия.

 2. SICOMEC NORIS

  Франция

  Предприятието SICOMEC NORIS, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, Свредловане - металообработващи машини, Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, cutting tools, Свредловане - металообработващи машини, и filleting. Седалището му е в/ъв L'union, Франция.

 1. MULTISTATION

  Франция

  Предприятието MULTISTATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Резбоване на стомани и метали, Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, Резбоване на стомани и метали, boring, и Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Dinard Cedex, Франция.

 2. FERDIMAR - FERRAMENTAS DIAMANTADAS, LDA.

  Португалия

  Предприятието FERDIMAR - FERRAMENTAS DIAMANTADAS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Pêro Pinheiro, Португалия.

 3. E. W. MENN GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието E. W. MENN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Hilchenbach, Германия.

 4. SELOS, S.R.O.

  Словакия

  Предприятието SELOS, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Магнитно оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Магнити, Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, flexible permanent magnets, Магнити, solenoid and magnet coils, и Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Trencin, Словакия.

 5. ISBA MAKINA

  Турция

  Предприятието ISBA MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 6. WARD HI-TECH LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието WARD HI-TECH LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

 7. DC SWISS S.A.

  Швейцария

  Предприятието DC SWISS S.A., e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, и Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Malleray-Bevilard, Швейцария.

 8. CALBO MEAL KFT.

  Унгария

  Предприятието CALBO MEAL KFT., и работи в сферата на Фрезоване - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, и Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Győr, Унгария.

 1. METPA MAKINA

  Турция

  Предприятието METPA MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. RECORD MACCHINE UTENSILI S.R.L.

  Италия

  Предприятието RECORD MACCHINE UTENSILI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на drilling and tapping machines. Седалището му е в/ъв Laveno Mombello, Италия.

 3. MICROTAP GMBH MICROELECTRONISCHE GERÄTE

  Германия

  Предприятието MICROTAP GMBH MICROELECTRONISCHE GERÄTE, e Производител, и работи в сферата на Резбоване - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, и Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Taufkirchen, Германия.

 4. CENTRELINE MACHINE TOOL CO. LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CENTRELINE MACHINE TOOL CO. LTD, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, и Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Nuneaton, Обединеното кралство.

 5. WOLTER WERKZEUGE GMBH

  Германия

  Предприятието WOLTER WERKZEUGE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Резбоване - металообработващи машини, и Резбоване - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

 6. CONSTRUCCIONES SOC

  Испания

  Предприятието CONSTRUCCIONES SOC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Quality assurance. Седалището му е в/ъв Tamarite De Litera, Испания.

 7. P.J. FERRAMENTAS, LDA.

  Португалия

  Предприятието P.J. FERRAMENTAS, LDA., и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини, и Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Albergaria-A-Velha, Португалия.

 8. KROP

  Турция

  Предприятието KROP, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 9. RB MÉCANIQUE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието RB MÉCANIQUE, e Производител, и работи в сферата на Фина механика. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Свредловане - металообработващи машини, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Свредловане - металообработващи машини, и Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bart, Франция.

 10. INTER MECA

  Франция

  Предприятието INTER MECA, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Поставяне в обков - машини, Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Поставяне в обков - машини, и metal deformation. Седалището му е в/ъв Hericourt, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Нарязване на вътрешна резба - металообработващи машини - Внос износ

Брой резултати

31 Фирми

Категория