• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • шлифовка - металообработващи машини

Резултати за

Шлифовка - металообработващи машини - Внос износ

 1. FLP MICROFINISHING GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FLP MICROFINISHING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовка - металообработващи машини, Micro machining, Machine building, systems service, Шлифовка - металообработващи машини, Fine grinding machines, Two-disc fine grinding machines, Contract flat lapping, и Lapping discs. Седалището му е в/ъв Zörbig, Германия.

 2. DNCR GROUP/DINCER MAKINE MÜHENDISLIK

  Турция

  Предприятието DNCR GROUP/DINCER MAKINE MÜHENDISLIK, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на paper and cardboard folding machines, Pre-folder for printing, gluers for paper and cardboard, и continuous form gluers. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. BIERTHER SUBMIKRON GMBH

  Германия

  Предприятието BIERTHER SUBMIKRON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Polishing powder, Polishing discs, metrology, и Diamond powder. Седалището му е в/ъв Bretzenheim, Германия.

 4. PERFECBORE AG

  Швейцария

  Предприятието PERFECBORE AG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Port, Швейцария.

 5. STÄHLI LÄPP-TECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието STÄHLI LÄPP-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Weil im Schönbuch, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. STAHLI

  Франция

  Предприятието STAHLI, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на surface grinders, и cylinder grinder. Седалището му е в/ъв Saint Paul En Jarez, Франция.

 2. LISKA RECTIFICATION

  Франция

  Предприятието LISKA RECTIFICATION, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовка - металообработващи машини, grinding, cnc rectifiers, metal lapping, и Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Montesson, Франция.

 3. MELCHIORRE S.R.L.

  Италия

  Предприятието MELCHIORRE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ректификация - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовка - металообработващи машини, Фина механика, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Шлифовка - металообработващи машини, Фина механика, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Bollate, Италия.

 4. PALMECA

  Франция

  Предприятието PALMECA, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, polishing, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Metals - machining, и gravelling. Седалището му е в/ъв Eaubonne, Франция.

 5. NANO ABRASIVES GMBH

  Германия

  Предприятието NANO ABRASIVES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на metal polishing, и abrasive and polishing products. Седалището му е в/ъв Harbke, Германия.

 1. COPIER BEVELMACHINES

  Холандия

  Предприятието COPIER BEVELMACHINES, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на chamfering machines, pipe bending machines, pipe bending, и Welders. Седалището му е в/ъв Giessen, Холандия.

 2. GRENOBLE RODAGE INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието GRENOBLE RODAGE INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Rives, Франция.

 1. STÄHLI LÄPP TECHNIK AG

  Швейцария

  Предприятието STÄHLI LÄPP TECHNIK AG, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Шлифовка - металообработващи машини, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Pieterlen, Швейцария.

 2. KOVO KÖRNER S.R.O.

  Чехия

  Предприятието KOVO KÖRNER S.R.O., e Подизпълнител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Железария - шанцоване и щамповане, Металически амбалажи и търговски опаковки, Морска механика, Шлифовка - металообработващи машини, Железария - шанцоване и щамповане, Металически амбалажи и търговски опаковки, Морска механика, и Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Šumperk, Чехия.

 3. LAPMASTER WOLTERS

  Германия

  Предприятието LAPMASTER WOLTERS, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, и Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Rendsburg, Германия.

 4. PRECISION SURFACING SOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието PRECISION SURFACING SOLUTIONS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на microsharpening, polishing, tool changer, и round grinding. Седалището му е в/ъв Rendsburg, Германия.

 5. MICRO ABRASIVES GMBH

  Германия

  Предприятието MICRO ABRASIVES GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Шлифовка - металообработващи машини, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

 6. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Германия

  Предприятието BOTZIAN-KIRCH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Естествени абразиви. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране - техника, Заостряне - металообработващи машини, Шлифовка - металообработващи машини, Полиране - техника, Заостряне - металообработващи машини, и Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Bergisch Gladbach, Германия.

 7. NS - MÁQUINAS INDUSTRIAIS, LDA

  Португалия

  Предприятието NS - MÁQUINAS INDUSTRIAIS, LDA, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на precision polishers and smoothers for metalworking, и sanders. Седалището му е в/ъв Gondomar, Португалия.

 8. FEMI S.P.A.

  Италия

  Предприятието FEMI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за рязане с трион. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични шлифовъчни машини, Шлифовка - металообработващи машини, Преносими механични шлифовъчни машини, и Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Castel Guelfo Di Bologna, Италия.

 1. DAMEC SRL

  Италия

  Предприятието DAMEC SRL, e Производител, и работи в сферата на Шлифовка - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на abrasive stones. Седалището му е в/ъв Nerviano, Италия.

 2. COSTA LEVIGATRICI S.P.A.

  Италия

  Предприятието COSTA LEVIGATRICI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Преносими механични шлифовъчни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовка - металообработващи машини, Полиране - металообработващи машини, Шлифовка - металообработващи машини, и Полиране - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 3. EFFECIEMME ( S.N.C. )

  Италия

  Предприятието EFFECIEMME ( S.N.C. ), e Производител, и работи в сферата на Преносими механични шлифовъчни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовка - металообработващи машини, Полиране - металообработващи машини, Шлифовка - металообработващи машини, и Полиране - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Bernareggio, Италия.

 4. LVD LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието LVD LTD, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовка - металообработващи машини, и Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Banbury, Обединеното кралство.

 5. BOGNÁR OTTÓ EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

  Унгария

  Предприятието BOGNÁR OTTÓ EGYÉNI VÁLLALKOZÓ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовка - металообработващи машини, и Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Györ, Унгария.

 6. WYTWARZANIE SEGMENTOW SCIERNYCH KRZEMEX G W GUSTYNSCY SPOLKA JAWNA

  Полша

  Предприятието WYTWARZANIE SEGMENTOW SCIERNYCH KRZEMEX G W GUSTYNSCY SPOLKA JAWNA, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовка - металообработващи машини, и Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Zywiec, Полша.

 7. FIAR DUE S.R.L.

  Италия

  Предприятието FIAR DUE S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Преносими механични шлифовъчни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовка - металообработващи машини, Полиране - металообработващи машини, Шлифовка - металообработващи машини, и Полиране - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Pasiano Di Pordenone, Италия.

 8. P L TEKNIK - HIGH FLY

  Дания

 9. RIABIZ GIANFRANCO & C. S.N.C.

  Италия

 10. MINAVER S.A.S.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Шлифовка - металообработващи машини - Внос износ

Брой резултати

8247 Фирми

Категория