• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • натурални минерални води

Резултати за

Натурални минерални води - Внос износ

 1. DRINK SHOP ONLINE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието DRINK SHOP ONLINE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Бира, Натурални минерални води, Шампанско и пенливи вина, liquors, Drink Shop Online wines, home-made beer, Напитки - внос-износ, и Online sales of beer. Седалището му е в/ъв Nave, Италия.

 2. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на health mineral waters, spring water, и drinking water - function. Седалището му е в/ъв Windsor, Обединеното кралство.

 3. DINÇ SU

  Турция

  Предприятието DINÇ SU, e Multi-Category, и работи в сферата на Минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Натурални минерални води, Вододобив, natural waters, spring water, Натурални минерални води, и Вододобив. Седалището му е в/ъв Domaniç, Турция.

 4. BOTELLEROS CMA

  Испания

  Предприятието BOTELLEROS CMA, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери, bottle rack, Контейнери, и rack. Седалището му е в/ъв Hostalric, Испания.

 5. AGUA SANA

  Испания

  Предприятието AGUA SANA, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Минерални води, и Минерални води. Седалището му е в/ъв Baiona-Pontevedra, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. WATERBOY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието WATERBOY LTD, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматични чешми, water cooler, и Автоматични чешми. Седалището му е в/ъв Rawtenstall, Обединеното кралство.

 2. ISTOK

  Русия

  Предприятието ISTOK, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale mineral water, и non-alcoholic drinks. Седалището му е в/ъв Penza, Русия.

 3. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Италия

  Предприятието SICIL ACQUE MINERALI SRL, e Производител, и работи в сферата на Вододобив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газирани води, Минерални води, Натурални минерални води, Вода - добив и снабдяване, Газирани води, Минерални води, и Натурални минерални води. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

 4. FONTI PREALPI S.R.L.

  Италия

  Предприятието FONTI PREALPI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Натурални минерални води, Газирани води, carbonated beverages, Натурални минерални води, и Газирани води. Седалището му е в/ъв Almè, Италия.

 5. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Турция

  Предприятието AQUA ANA MESRUBAT A.S., e Производител, и работи в сферата на Напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Натурални минерални води, и Натурални минерални води. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 1. ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT.

  Турция

  Предприятието ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Натурални минерални води, advertising signs, heat insulation panels, supermarket baskets, и Натурални минерални води. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Испания

  Предприятието AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Минерални води, Минерални води, oligo-mineral waters, plain oligo-mineral waters, и wholesale mineral water. Седалището му е в/ъв Molina De Segura, Испания.

 1. GREEN LAKE

  Турция

  Предприятието GREEN LAKE, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Food Manufacturer, и export. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. INTEXIMA DIS TICARET AS

  Турция

  Предприятието INTEXIMA DIS TICARET AS, e Multi-Category, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Биологична - хранa, Automotive parts, Биологична - хранa, Food vacuum packing machine, и honey separators for beekeeping. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. ALVINA

  Франция

  Предприятието ALVINA, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на food additives, natural medicines, и naturopathic products. Седалището му е в/ъв Alvignac, Франция.

 4. PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY

  Турция

  Предприятието PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. ESPACE EDENA

  о-в Реюнион

  Предприятието ESPACE EDENA, e Разпространител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на custom fountains. Седалището му е в/ъв La Possession, о-в Реюнион.

 6. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Франция

  Предприятието WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Вододобив, Вода - инсталации и съоръжения за добив, research and development in the water supply and transport sector, drinking water supply, Вододобив, и Вода - инсталации и съоръжения за добив. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

 7. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Португалия

  Предприятието ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A., e Производител, и работи в сферата на Минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Натурални минерални води, и Натурални минерални води. Седалището му е в/ъв Santinhos, Португалия.

 8. MFU FOREIGN TRADE

  Турция

  Предприятието MFU FOREIGN TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Натурални минерални води. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 1. YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, и Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. VILLERS MONOPOLE

  Белгия

  Предприятието VILLERS MONOPOLE, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Минерални води, Натурални минерални води, Газирани води, Минерални води, Натурални минерални води, Газирани води, и Sparkling fruit-flavoured water. Седалището му е в/ъв Villers-Le-Gambon, Белгия.

 3. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Литва

  Предприятието BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, e Производител, и работи в сферата на Соди. Освен това развива дейност и в сферата на Натурални минерални води, Газирани води, Безалкохолни напитки, Напитки - внос-износ, Натурални минерални води, Газирани води, Безалкохолни напитки, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв TELSIAI, Литва.

 4. YOI WATER SL

  Испания

  Предприятието YOI WATER SL, e Производител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Вододобив, Търговско опаковане по поръчка, Вододобив, biodegradable packaging, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Saldaña, Испания.

 5. FOOD & MOOD SRO

  Словакия

  Предприятието FOOD & MOOD SRO, e Разпространител, и работи в сферата на Натурални минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Trnava, Словакия.

 6. GRIESBACHER MINERAL UND HEILQUELLEN GMBH

  Германия

  Предприятието GRIESBACHER MINERAL UND HEILQUELLEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Натурални минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Натурални минерални води, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Bad Peterstal-Griesbach, Германия.

 7. FRANKEN BRUNNEN GMBH & CO. KG NIEDERLASSUNG BAD KISSINGEN

  Германия

  Предприятието FRANKEN BRUNNEN GMBH & CO. KG NIEDERLASSUNG BAD KISSINGEN, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Натурални минерални води, Газирани води, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Натурални минерални води, и Газирани води. Седалището му е в/ъв Bad Kissingen, Германия.

 8. AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Португалия

  Предприятието AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., e Производител, и работи в сферата на Минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Натурални минерални води, и Натурални минерални води. Седалището му е в/ъв Pernes, Португалия.

 9. KONDRAUER MINERAL- UND HEILBRUNNEN GERTRAUD SEIDL GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието KONDRAUER MINERAL- UND HEILBRUNNEN GERTRAUD SEIDL GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Натурални минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Натурални минерални води, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Waldsassen, Германия.

 10. WÖRSINGER MINERALBRUNNEN GMBH

  Германия

  Предприятието WÖRSINGER MINERALBRUNNEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Натурални минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Натурални минерални води, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Натурални минерални води - Внос износ

Брой резултати

235 Фирми