• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пречистване на води

Резултати за

Пречистване на води - Внос износ

 1. EUROCARB PRODUCTS LTD

  Обединеното кралство

  Verified by europages badge

  Предприятието EUROCARB PRODUCTS LTD, e Производител, и работи в сферата на Филтриране на въздуха - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, Преработка на отпадъчни промишлени води, activated carbon, Activated charcoal, Coconut shell activated carbon, Wood based activated carbon, water treatment, Gold Recovery, и Green Carbon. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

 2. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Пречистване на водата – апарати и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, household water purifiers, water purifier installation, Пречистване на води, и water purifiers. Седалището му е в/ъв Bagcilar, Турция.

 3. GLOBALE RESEAUX

  Франция

  Предприятието GLOBALE RESEAUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на Канализационни работи - строителни работи, drainage of sewer pipes, Sanitation, Канализационни работи - строителни работи, и Soil analysis and clean-up. Седалището му е в/ъв Montreuil, Франция.

 4. RM ASSAINISSEMENT

  Франция

  Предприятието RM ASSAINISSEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на septic tank draining, drainage of sewer pipes, unblocking of civil and industrial pipelines, и hardening and tempering. Седалището му е в/ъв Houilles, Франция.

 5. DELHO

  Франция

  Предприятието DELHO, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, rakes, food and agriculture industry machines, и Пречистване на води. Седалището му е в/ъв Lège-Cap-Ferret, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FDT SRL DEPURATORI D'ACQUA

  Италия

  Предприятието FDT SRL DEPURATORI D'ACQUA, e Производител, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на Water treatment plants, engineering for water treatment plants, demineralised water, и water treatment. Седалището му е в/ъв Brugherio, Италия.

 2. PORCS ET PORCELETS

  Испания

  Предприятието PORCS ET PORCELETS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, livestock, Пречистване на води, waste water disinfection, и drinking water - function. Седалището му е в/ъв El Palau D' Anglesola-Lleida, Испания.

 3. ORTEC ENVIRONNEMENT

  Франция

  Предприятието ORTEC ENVIRONNEMENT, и работи в сферата на Пречистване на води. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

 4. ELOY WATER

  Белгия

  Предприятието ELOY WATER, e Multi-Category, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, waste water purification, и Пречистване на води. Седалището му е в/ъв Sprimont, Белгия.

 5. BR3D

  Франция

  Предприятието BR3D, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на hardening and tempering, и rat extermination. Седалището му е в/ъв Fresnes, Франция.

 1. YONIX S.R.L

  Италия

  Предприятието YONIX S.R.L, e Разпространител, и работи в сферата на Пречистване на водата – апарати и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, health mineral waters, и Пречистване на води. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 2. CELTIC WATER SOLUTIONS

  Ирландия

  Предприятието CELTIC WATER SOLUTIONS, e Разпространител, и работи в сферата на Пречистване на води. Седалището му е в/ъв Tuam, Ирландия.

 1. APATEQ

  Люксембург

  Предприятието APATEQ, e Разпространител, и работи в сферата на Рециклиране на отпадни води. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на отпадъчни промишлени води, Пречистване на води, urban run-off water treatment, Преработка на отпадъчни промишлени води, и Пречистване на води. Седалището му е в/ъв Luxembourg, Люксембург.

 2. VIVAQUA

  Белгия

  Предприятието VIVAQUA, e Производител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, Пречистване на води, drinking water analysis, drinking water supply, и drinking water supply. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 3. URGENCE ÉGOUTS

  Франция

  Предприятието URGENCE ÉGOUTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на drain clearing. Седалището му е в/ъв Valros, Франция.

 4. FRUKKO. ŁUKASZ WIŚNIEWSKI

  Полша

  Предприятието FRUKKO. ŁUKASZ WIŚNIEWSKI, e Multi-Category, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Намаляване на замърсяването - почистване на помещения, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, septic tanks, и Намаляване на замърсяването - почистване на помещения. Седалището му е в/ъв Pniewo, Полша.

 5. DRAGER MEDICAL BELGIUM

  Белгия

  Предприятието DRAGER MEDICAL BELGIUM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, Пречистване на води, pharmaceutical compounds, medical systems, и metallurgy. Седалището му е в/ъв Wemmel, Белгия.

 6. STEP

  Люксембург

  Предприятието STEP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на водата - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, waste water recycling, environmental-friendly depuration services, Treatment plant works, и Пречистване на води. Седалището му е в/ъв Bettembourg, Люксембург.

 7. LM TECHNIK

  Франция

  Предприятието LM TECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на Independent sewage system, и complete plants for the treatment of industrial waste waters. Седалището му е в/ъв Damiatte, Франция.

 8. KINGSPAN KLARGESTER

  Франция

  Предприятието KINGSPAN KLARGESTER, e Производител, и работи в сферата на Пречистване на води. Седалището му е в/ъв Saint-Didier-Au-Mont-D'or, Франция.

 1. HYTEC INDUSTRIE

  Франция

  Предприятието HYTEC INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - препарати, Преработка на отпадъчни промишлени води, construction of water treatment machines, Преработка на водите - препарати, и Преработка на отпадъчни промишлени води. Седалището му е в/ъв Cergy Pontoise, Франция.

 2. SEPRA S.R.L.

  Италия

  Предприятието SEPRA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на retention membranes, ozone, plants for water sterilisation using uv rays, и filters and filtration systems. Седалището му е в/ъв Cesano Maderno, Италия.

 3. INTERCOMMUNALE DU BRABANT WALLON

  Белгия

  Предприятието INTERCOMMUNALE DU BRABANT WALLON, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на води, Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, associations and organisations of public interest, Пречистване на води, waste recycling advice, и Кофи за боклук, контейнери за отпадъци. Седалището му е в/ъв Nivelles, Белгия.

 4. APRIME FLUIDES

  Франция

  Предприятието APRIME FLUIDES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на unblocking of civil and industrial pipelines, drain clearing, pipes cleared, и drain clearing products. Седалището му е в/ъв Bezons, Франция.

 5. SUSTAINWATER

  Люксембург

  Предприятието SUSTAINWATER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на води. Седалището му е в/ъв Foetz, Люксембург.

 6. RM ASSAINSSEMENT

  Франция

  Предприятието RM ASSAINSSEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на septic tank draining. Седалището му е в/ъв Houilles, Франция.

 7. SIDEST

  Люксембург

  Предприятието SIDEST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на urban run-off water treatment, water purification, и water treatment. Седалището му е в/ъв Hagelsdorf, Люксембург.

 8. MITRA SU ARITMA SISTEMLERI

  Турция

  Предприятието MITRA SU ARITMA SISTEMLERI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пречистване на води. Седалището му е в/ъв İzmi̇r, Турция.

 9. PROCAP - FOSSE SEPTIQUE, ASSAINISSEMENT, TRAITEMENT DES EAUX

  Франция

  Предприятието PROCAP - FOSSE SEPTIQUE, ASSAINISSEMENT, TRAITEMENT DES EAUX, e Производител, и работи в сферата на Пречистване на води. Освен това развива дейност и в сферата на hardening and tempering. Седалището му е в/ъв Le Lamentin, Франция.

 10. HYDROVIDEO

  Франция

  Предприятието HYDROVIDEO, e Производител, и работи в сферата на Пречистване на води. Седалището му е в/ъв Durtal, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пречистване на води - Внос износ

Брой резултати

294 Фирми