• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • нефтени платформи

Резултати за

Нефтени платформи - Внос износ

 1. PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS

  Португалия

  Предприятието PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS, e Производител, и работи в сферата на Нефтени платформи. Освен това развива дейност и в сферата на petroleum extraction consulting, oil probes, и oil platforms. Седалището му е в/ъв Guarda, Португалия.

 2. BIOSULQUIMICA IND.E COM.

  Бразилия

  Предприятието BIOSULQUIMICA IND.E COM., e Производител, и работи в сферата на Нефтени платформи. Седалището му е в/ъв Rio De Janeiro, Бразилия.

 3. LIJIN HONGSHENG OIL CO,.LTD

  Китай

  Предприятието LIJIN HONGSHENG OIL CO,.LTD, e Производител, и работи в сферата на Нефтени платформи. Седалището му е в/ъв Dongying City, Китай.

 4. HUBEI SLETPETRO TECHNOLOGY CO., LTD.

  САЩ

  Предприятието HUBEI SLETPETRO TECHNOLOGY CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Нефтени платформи. Седалището му е в/ъв Jingzhou, САЩ.

 5. RISBRIDGER LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RISBRIDGER LTD, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени платформи, Занаятчийско изкуство, Нефтени платформи, и Занаятчийско изкуство. Седалището му е в/ъв Redhill, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SALTEL INDUSTRIES

  Франция

  Предприятието SALTEL INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Нефтени платформи. Седалището му е в/ъв Bruz, Франция.

 2. VALTOR OFFSHORE A/S

  Дания

  Предприятието VALTOR OFFSHORE A/S, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени платформи, и Нефтени платформи. Седалището му е в/ъв Esbjerg N, Дания.

 3. NOLY LIMITED

  Китай

  Предприятието NOLY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Нефтени платформи. Седалището му е в/ъв Sichuan, Китай.

 4. VESTBASE AS

  Норвегия

  Предприятието VESTBASE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени платформи, и Нефтени платформи. Седалището му е в/ъв Kristiansund N, Норвегия.

 5. SHANXI WEIGAO PETROLEUM DRILLING TOOLS CO., LTD

  Китай

  Предприятието SHANXI WEIGAO PETROLEUM DRILLING TOOLS CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Нефтени платформи. Седалището му е в/ъв Taiyuan, Китай.

 1. SENIM HOLDING

  Казахстан

  Предприятието SENIM HOLDING, e Разпространител, и работи в сферата на Нефтени платформи. Седалището му е в/ъв Astana, Казахстан.

 2. AVICOMP SERVICES AG

  Швейцария

 1. TOTAL E&P NORGE AS

  Норвегия

 2. LUKOIL PETROLEUM LTD

  Швейцария

 3. ASPIRE OIL SERVICES LIMITED

  Обединеното кралство

 4. BERGEN GROUP ROSENBERG AS

  Норвегия

 5. OSIRIS

  Франция