• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • никелови стомани

Резултати за

Никелови стомани - Внос износ

 1. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Германия

  Предприятието TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Scharfstorf, Германия.

 2. VOJAY UKRAINE

  Украйна

  Предприятието VOJAY UKRAINE, e Разпространител, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Dnepr, Украйна.

 3. METAVIA BRAMI

  Франция

  Предприятието METAVIA BRAMI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на titanium and alloys, и titanium sheets. Седалището му е в/ъв Bezons, Франция.

 4. MERREM & LA PORTE B.V.

  Холандия

  Предприятието MERREM & LA PORTE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Zaltbommel, Холандия.

 5. HART

  Холандия

  Предприятието HART, e Търговец на едро, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Supplier nickel alloys, nickel and alloys, nickel super alloys, и nickel alloy. Седалището му е в/ъв Nijkerk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ALLOYSHOP.COM

  Обединеното кралство

  Предприятието ALLOYSHOP.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Никел, nickel alloys, nickel sheets, и Никел. Седалището му е в/ъв LONDON, Обединеното кралство.

 2. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Турция

  Предприятието OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., e Multi-Category, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel sheets, stainless steel parts for industry, laser cutting for stainless steel, и Installations for films. Седалището му е в/ъв Bornova, Турция.

 3. FIRMUS METALS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FIRMUS METALS LTD, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на nickel alloys, duplex steels, titanium sheets, и tantalum. Седалището му е в/ъв Dewsbury, Обединеното кралство.

 4. BRODER METALS GROUP LIMTED

  Обединеното кралство

  Предприятието BRODER METALS GROUP LIMTED, e Разпространител, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steels. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

 5. ELYON EUROPE GMBH

  Германия

  Предприятието ELYON EUROPE GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Stainless steels, Strips, trade of sheet stainless steel, и non ferrous bars. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

 1. ÖZEL METALLER

  Турция

  Предприятието ÖZEL METALLER, e Разпространител, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Turkey, Турция.

 2. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SMITHS METAL CENTRES LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Horsham, Обединеното кралство.

 1. METELEC LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието METELEC LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Walsall, Обединеното кралство.

 2. CERRO EMS

  Обединеното кралство

  Предприятието CERRO EMS, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 3. W & S ALLELY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието W & S ALLELY LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Chippenham, Обединеното кралство.

 4. ALLIED COPPER ALLOYS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ALLIED COPPER ALLOYS LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 5. W & S ALLELY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието W & S ALLELY LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Smethwick, Обединеното кралство.

 6. LONGTON LIGHT ALLOYS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието LONGTON LIGHT ALLOYS LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Stoke-On-Trent, Обединеното кралство.

 7. CITY METALS UK LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CITY METALS UK LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Chester, Обединеното кралство.

 8. RIGHTON LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RIGHTON LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Warrington, Обединеното кралство.

 1. MULTI METAL STOCKHOLDERS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MULTI METAL STOCKHOLDERS LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Salford, Обединеното кралство.

 2. MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Birkenhead, Обединеното кралство.

 3. LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Rotherham, Обединеното кралство.

 4. J T PRICE & CO

  Обединеното кралство

  Предприятието J T PRICE & CO, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Newcastle, Обединеното кралство.

 5. RIGHTON LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RIGHTON LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Saltash, Обединеното кралство.

 6. W & S ALLELY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието W & S ALLELY LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Rochdale, Обединеното кралство.

 7. EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS

  Обединеното кралство

  Предприятието EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Loughborough, Обединеното кралство.

 8. THERMAL SPRAY

  Обединеното кралство

  Предприятието THERMAL SPRAY, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Tipton, Обединеното кралство.

 9. P & P LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието P & P LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Brierley Hill, Обединеното кралство.

 10. SMITH METAL CENTRES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SMITH METAL CENTRES LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно