Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • никелови стомани

Резултати за

Никелови стомани - Внос износ

 1. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Германия

  Предприятието TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Scharfstorf, Германия.

 2. VOJAY UKRAINE

  Украйна

  Предприятието VOJAY UKRAINE, e Разпространител, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Dnepr, Украйна.

 3. HART

  Холандия

  Предприятието HART, e Търговец на едро, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Supplier nickel alloys, nickel and alloys, nickel super alloys, и nickel alloy. Седалището му е в/ъв Nijkerk, Холандия.

 4. FIRMUS METALS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FIRMUS METALS LTD, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на nickel alloys, duplex steels, titanium sheets, и tantalum. Седалището му е в/ъв Dewsbury, Обединеното кралство.

 5. JAIMAN METALLOYS LLP

  САЩ

  Предприятието JAIMAN METALLOYS LLP, e Производител, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel alloys, titanium sheets, и forged fittings. Седалището му е в/ъв Tn, САЩ.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Турция

  Предприятието OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., e Multi-Category, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel sheets, stainless steel parts for industry, laser cutting for stainless steel, и Installations for films. Седалището му е в/ъв Bornova, Турция.

 2. RENINE METALLOYS

  Саудитска Арабия

  Предприятието RENINE METALLOYS, e Производител, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Jeddah, Саудитска Арабия.

 3. METAVIA BRAMI

  Франция

  Предприятието METAVIA BRAMI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на titanium and alloys, и titanium sheets. Седалището му е в/ъв Bezons, Франция.

 4. MERREM & LA PORTE B.V.

  Холандия

  Предприятието MERREM & LA PORTE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Zaltbommel, Холандия.

 5. JAY STEEL CORPORATION

  Индия

  Предприятието JAY STEEL CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel, stainless steel - nickel alloys - titanium, carbon steel, и stainless steel flanges. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

 1. ALLOYSHOP.COM

  Обединеното кралство

  Предприятието ALLOYSHOP.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Никел, nickel alloys, nickel sheets, и Никел. Седалището му е в/ъв LONDON, Обединеното кралство.

 2. METALKING

  Индия

  Предприятието METALKING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

 1. ÖZEL METALLER

  Турция

  Предприятието ÖZEL METALLER, e Разпространител, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Turkey, Турция.

 2. RAJENDRA PIPING & FITTINGS

  Индия

  Предприятието RAJENDRA PIPING & FITTINGS, e Производител, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на nickel pipes, nickel sheets, и Supplier nickel alloys. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

 3. ADFIT INDIA

  Индия

  Предприятието ADFIT INDIA, e Производител, и работи в сферата на Никелови стомани. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

 4. JAIMAN METALLOYS LLP

  САЩ

  Предприятието JAIMAN METALLOYS LLP, e Производител, и работи в сферата на Никелови стомани. Освен това развива дейност и в сферата на superduplex steels. Седалището му е в/ъв Nj, САЩ.

 5. W & S ALLELY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието W & S ALLELY LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Chippenham, Обединеното кралство.

 6. LONGTON LIGHT ALLOYS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието LONGTON LIGHT ALLOYS LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Stoke-On-Trent, Обединеното кралство.

 7. JOHN HOOD & CO

  Обединеното кралство

  Предприятието JOHN HOOD & CO, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Clydebank, Обединеното кралство.

 8. MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Birkenhead, Обединеното кралство.

 1. EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS

  Обединеното кралство

  Предприятието EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Loughborough, Обединеното кралство.

 2. ALLIED COPPER ALLOYS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ALLIED COPPER ALLOYS LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 3. TOM MARTIN & CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TOM MARTIN & CO LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Preston, Обединеното кралство.

 4. AALCO

  Обединеното кралство

  Предприятието AALCO, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Stoke-On-Trent, Обединеното кралство.

 5. METALFIN

  Обединеното кралство

  Предприятието METALFIN, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Walsall, Обединеното кралство.

 6. P & P LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието P & P LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Brierley Hill, Обединеното кралство.

 7. CERRO EMS

  Обединеното кралство

  Предприятието CERRO EMS, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 8. SMITH METAL CENTRES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SMITH METAL CENTRES LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

 9. RIGHTON LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RIGHTON LTD, и работи в сферата на Руда от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Хромирани стомани, Никелови стомани, и Хромирани стомани. Седалището му е в/ъв Warrington, Обединеното кралство.

 10. EMPRESA SANTA LUCIA SA

  Испания

  Предприятието EMPRESA SANTA LUCIA SA, и работи в сферата на Тръби от неръждаема стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Никелови стомани, Тръби от титан, Никелови стомани, и Тръби от титан. Седалището му е в/ъв Bilbao, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно