• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • кофражи - строителни работи

Резултати за

Кофражи - строителни работи

НорвегияБерген, Хордалан, Ставангер и РогаланПроизводител
  1. RASMUSSEN ELEKTRO AS

    Норвегия

  2. KIM HOLDING AS

    Норвегия

  3. KLEPPHUS AS

    Норвегия

  4. VANGEN ELEKTRISKE AS

    Норвегия

    Предприятието VANGEN ELEKTRISKE AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Voss, Норвегия.

  5. RUNESTAD ELEKTRO AS

    Норвегия

    Предприятието RUNESTAD ELEKTRO AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Аларма и наблюдение - инсталация, Електричество - строителни работи, Аларма и наблюдение - инсталация, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EM SYSTEMER AS

    Норвегия

    Предприятието EM SYSTEMER AS, e Производител, и работи в сферата на Електричество - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  2. URHEIMS ELEKTROKOMPANI AS

    Норвегия

  3. HELGEVOLD ELEKTRO HAUGESUND AS

    Норвегия

  4. INSTALLATØR HÅKON OLSEN AS

    Норвегия

  5. MARITIME LOGISTIC SERVICES AS

    Норвегия

    Предприятието MARITIME LOGISTIC SERVICES AS, e Производител, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  1. SEADRILL NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието SEADRILL NORGE AS, e Производител, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  2. KS COAST CENTER BASE

    Норвегия

  1. PETROMARIN AS

    Норвегия

  2. FABRICOM AS

    Норвегия