• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство - довършителни работи

Резултати за

Строителство - довършителни работи

НорвегияБерген, Хордалан, Ставангер и Рогалан
  1. MARIUS GRUPPEN AS

    Норвегия

    Предприятието MARIUS GRUPPEN AS, e Производител, и работи в сферата на Дървени пръчки и трупчета. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - изделия, Рамки за картини и поставяне в рамки, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Дървен материал - изделия, Рамки за картини и поставяне в рамки, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Hauge i Dalane, Норвегия.

  2. EM SYSTEMER AS

    Норвегия

    Предприятието EM SYSTEMER AS, e Производител, и работи в сферата на Електричество - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Домашно отопление - техника и инсталации, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  3. DIN LOKALE RØRLEGGER

    Норвегия

    Предприятието DIN LOKALE RØRLEGGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни инсталации, Анализ на водите - техника, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Водопроводни и канализационни инсталации, Анализ на водите - техника, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Sandnes, Норвегия.

  4. INTERIØR-SNEKKERIET AS

    Норвегия

    Предприятието INTERIØR-SNEKKERIET AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Довършителни работи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  5. VANGEN ELEKTRISKE AS

    Норвегия

    Предприятието VANGEN ELEKTRISKE AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Voss, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BYGGEFIRMA TUNGE AS

    Норвегия

    Предприятието BYGGEFIRMA TUNGE AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Randaberg, Норвегия.

  2. HALFDAN SOLBERG & SØNN AS

    Норвегия

    Предприятието HALFDAN SOLBERG & SØNN AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Плочкови облицовки и настилки - предприятия, и Плочкови облицовки и настилки - предприятия. Седалището му е в/ъв Øvre Ervik, Норвегия.

  3. RUNESTAD ELEKTRO AS

    Норвегия

    Предприятието RUNESTAD ELEKTRO AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Аларма и наблюдение - инсталация, Електричество - строителни работи, Аларма и наблюдение - инсталация, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  4. O PAULSEN & CO AS

    Норвегия

    Предприятието O PAULSEN & CO AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  5. AKER ELEKTRO AS

    Норвегия

    Предприятието AKER ELEKTRO AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Stord, Норвегия.

  1. DALSEIDE INVEST AS

    Норвегия

    Предприятието DALSEIDE INVEST AS, e Производител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  2. NEXI BYGG AS

    Норвегия

    Предприятието NEXI BYGG AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  1. HÅ ELEKTRO AS

    Норвегия

  2. SJURSEN MALER OG BYGGFAG AS

    Норвегия

  3. HEIS TEK OSLO AS

    Норвегия

  4. AS KORSVOLD ELEKTROINSTALLASJON

    Норвегия

  5. KLEPPHUS AS

    Норвегия

  6. GROV ELEKTRO AS

    Норвегия

  7. BLEKENBERG THOROLF MALERFORRETN AS

    Норвегия

  8. NICO ELEKTRO AS

    Норвегия

  1. ÅGOTNES ELEKTRO AS

    Норвегия

  2. INSTALLATØR HÅKON OLSEN AS

    Норвегия

  3. VAGLE ELEKTRO INSTALLASJON AS

    Норвегия

  4. FINNØY ELEKTRO AS

    Норвегия

  5. BERGEN FASADE GRUPPE AS

    Норвегия

  6. SIMONSEN ELEKTRO KARMØY AS

    Норвегия

  7. OLSETH ELEKTRO AS

    Норвегия

  8. KVINNHERAD ELEKTRO A/S

    Норвегия

  9. HEIS TEK BERGEN AS

    Норвегия

  10. KVAM ELEKTRO AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Строителство - довършителни работи

Брой резултати

237 Фирми