• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • строителство - довършителни работи

Резултати за

Строителство - довършителни работи - Внос износ

 1. ELIA IMPORT

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ELIA IMPORT, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Melun, Франция.

 2. BLANCHARD MULTI SERVICES

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието BLANCHARD MULTI SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Строителство - довършителни работи, Електричество - строителни работи, Боядисване - предприемачи, Строителство - довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Pierrefitte-Sur-Seine, Франция.

 3. SCHAKE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието SCHAKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Градско обзавеждане и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство - довършителни работи, Обществено строителство, Складиране - техника и системи, Кошове за товаро-разтоварни работи, Construction equipment, road building, Строителство - довършителни работи, Mobile fences, и Обществено строителство. Седалището му е в/ъв Hagen, Германия.

 4. DOMUS WORLD

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието DOMUS WORLD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, specialised labour, doors and windows, building renovation, Поправка и обновяване на недвижими имоти, frames, building contractors, electrical systems, и Bathroom furnishings. Седалището му е в/ъв Sarzana, Италия.

 5. KLASIK PARKET

  България

  Занимаваме се с паркетни услуги - редене, пренареждане, лакиране, циклене, байцване, фугиране, притягане на паркет и дюшеме от 1994 г., през което време залагаме на качество и коректност в отношенията с нашите клиенти. монтаж на паркет циклене и лакиране Извършваме и доставка на масивен паркет и всички консумативи - лакове, лепила, первази на конкурентни цени и със съответното качество. Нашият персонал се състои от професионалисти с дългогодишен опит, които са подготвени за извършване на всички паркетни услуги от редене до лакиране на паркет. От тях може да получите винаги коректна и компетентна информация на вашите въпроси. Работим без почивен ден с много желание и професионализъм, за да може Вие, нашите клиенти да сте доволни. Поръчките се изпълняват максимум за 3 дни от момента на Вашата заявка. Работим в рамките на София и региона, но сме изпълнявали поръчки навсякъде където имат нужда от нашите услуги.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. VBR ENGINEERING LTD.

  България

  ВБР Инженеринг съществува от 3.06.2020г. Основна дейност на фирмата е строителство и строително-монтажни работи. За този кратък период фирмата успя да сключи договори за подизпълнител с едни от най-големите строителни фирми в България, но бихме искали да се развиваме и извън границите на страната. Имаме много добре подготвени работници в сферата на грубият строеж, довършителни работи и пътно строителство (бетонови работи). В момента имаме екипи на новостроящи се магистрали в страната. В случай на нужда можем да реагираме бързо и за други специалисти според нуждите на нашите клиенти.

 2. MK IZOSISTEMI 13

  България

  "МК Изосистеми ЕООД" е с основна дейност изграждане на хидроизолационни системи. При нас ще откриете широк спектр от хидроизолационни материали и услуги в областта на изграждането и ремонта на покриви. Предлагаме на клиентите си професионални решения за ремонт на покриви, рехабилитация на покриви, полагане на хидроизолация и хидроизолационни продукти на какъвто и да е вид покриви. Готови сме да отговорим на всички изисквания и да предложим ефективни и дълготрайни решения за хидроизолация, както и всички съпътстващи дейности за изграждането и ремонта покриви: -пароизолация, топлоизолация, замазка, шлайфан бетон, тенекеджииски работи. Натрупаните през годините знания и опит в областта на хидроизолацията ни правят доверен партньор не само на големите строителни компании в България, но и за много частни клиенти . За нас изграждането на успешни отношения с клиентите ни е също толкова важно, колкото изграждането на качествена хидроизолационна система.

 3. HIT STROY A OOD

  България

  Хит Строй А ООД предлага доставка и монтаж на системи за сухо строителство, окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, сухи подове, изпълнение на дизайнерски проекти, настилъчни и облицовъчни работи, монтаж на фаянс и гранитогрес, топлоизолация както и много други услуги в гр. Варна и областта.

 4. RR COMERS-94 LTD

  България

  RR comers-94 LTD е компания с опит в бояджийски услуги и полагане на настилки, както в България така и в Холандия и Белгия.Разполагаме с млад и опитен екип, всички необходими инструменти и транспортни средства. Предлагаме възможност за работа с документ А1 ( командировъчен документ за Европа).

 5. ELLITE SECURITY GROUP

  Северна Македония

  Најголемата онлине продавница на Балканите, претставител и увозник на повече фирми од Китаи

 1. RVM BÂTIMENT

  Франция

  Предприятието RVM BÂTIMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на electricians, plumber, plasterboard, и bathroom furniture. Седалището му е в/ъв Gignac, Франция.

 2. LE COMPTOIR DES PIERRES

  Франция

  Предприятието LE COMPTOIR DES PIERRES, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, и Плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Comblanchien, Франция.

 1. GROUPE ACTIVE HABITAT

  Франция

  Предприятието GROUPE ACTIVE HABITAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на exterior insulation. Седалището му е в/ъв Villenoy, Франция.

 2. ELIA BAT

  Франция

  Предприятието ELIA BAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building construction. Седалището му е в/ъв Gonesse, Франция.

 3. CRAFTART DESIGN STUDIO

  Украйна

  Предприятието CRAFTART DESIGN STUDIO, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на interior design, decoration, и painters. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

 4. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието MS INVEST POLAND SP. Z O.O., e Подизпълнител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Строителство - довършителни работи, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Довършителни работи, Строителство - довършителни работи, marine engineering, и Корабостроителници - поправка и поддръжда. Седалището му е в/ъв Gdynia, Полша.

 5. REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S.

  Турция

  Предприятието REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S., e Производител, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство - довършителни работи, и Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. BARCLAY CLADDING LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието BARCLAY CLADDING LTD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на glazed stoneware tiles, и architectural tiles and bricks. Седалището му е в/ъв Bedford, Обединеното кралство.

 7. M2S PROYECTOS

  Испания

  Предприятието M2S PROYECTOS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на bathrooms remodelled, и minor building renovation jobs. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

 8. AS KARO LTD STI

  Турция

  Предприятието AS KARO LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

 1. BCL INVENT

  Франция

  Предприятието BCL INVENT, e Производител, и работи в сферата на Азбест - заместващи продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Азбест - работи по премахването му, Строителство - довършителни работи, Азбест - работи по премахването му, и Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв St Jean Kourtzerode, Франция.

 2. SERRURERIE JOSEPH

  Франция

  Предприятието SERRURERIE JOSEPH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Locksmithing, Emergency Settlement Buildings, и door and gate armouring. Седалището му е в/ъв Asnières-Sur-Seine, Франция.

 3. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Холандия

  Предприятието FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, building - renovations, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

 4. LA COSTRUTTRICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието LA COSTRUTTRICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Sant'antimo, Италия.

 5. SUBE INTERIORISMO

  Испания

  Предприятието SUBE INTERIORISMO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на jewellers' fittings, и shop and office furniture. Седалището му е в/ъв Erandio (bilbao), Испания.

 6. UNIMEC SRL

  Италия

  Предприятието UNIMEC SRL, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонобъркачки, insulated shed, Бетонобъркачки, и Concrete skip. Седалището му е в/ъв Poggibonsi, Италия.

 7. TARGANT L'HABITAT

  Франция

  Предприятието TARGANT L'HABITAT, e Производител, и работи в сферата на Дървен материал - художествени изработки. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство - довършителни работи, и Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Miribel, Франция.

 8. SME MOLLIER

  Франция

  Предприятието SME MOLLIER, e Производител, и работи в сферата на Железария. Освен това развива дейност и в сферата на Художествени изработки от желязо, Строителство - довършителни работи, Художествени изработки от желязо, Строителство - довършителни работи, и Locksmithing. Седалището му е в/ъв Belleroche, Франция.

 9. CONTROL REFORMA

  Испания

  Предприятието CONTROL REFORMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв A Coruña, Испания.

 10. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Италия

  Предприятието ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени подове и подови настилки, Индустриални покрития от смола, Плочкови облицовки и настилки - предприятия, Строителство - довършителни работи, Промишлени подове и подови настилки, Индустриални покрития от смола, Плочкови облицовки и настилки - предприятия, и Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Строителство - довършителни работи - Внос износ

Брой резултати

118 626 Фирми

Страни