• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Обединеното кралствоЮго-западна област
  1. THE PROVENIST

    Обединеното кралство

    Предприятието THE PROVENIST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bath, Обединеното кралство.

  2. INTRO INTERNATIONAL (TRDG) LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието INTRO INTERNATIONAL (TRDG) LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gloucester, Обединеното кралство.

  3. HOSPITALITY EQUIPMENT SUPPLIES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието HOSPITALITY EQUIPMENT SUPPLIES LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cheltenham, Обединеното кралство.

  4. KID COMMERCIAL CATERING EQUIPMENT SERVICES

    Обединеното кралство

    Предприятието KID COMMERCIAL CATERING EQUIPMENT SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Taunton, Обединеното кралство.

  5. PRICE IVESON

    Обединеното кралство