• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • облекло - машини и техника за индустрията

Резултати за

Облекло - машини и техника за индустрията - Внос износ

 1. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Eichenzell, Германия.

 2. CASA VACANZE SELVA DI MONTE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието CASA VACANZE SELVA DI MONTE, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Empoli, Италия.

 3. SICILIA CONFEZIONI

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието SICILIA CONFEZIONI, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - принадлежности, Дамски дрехи, Облекло - принадлежности, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Bronte, Италия.

 4. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Mörfelden-Walldorf, Германия.

 5. TRIBU DE PARIS

  Франция

  Предприятието TRIBU DE PARIS, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Флокаж на текстилни тъкани, custom-made clothing, embroidery, Щамповане на текстилни тъкани, и Флокаж на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Ivry Sur Seine, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. RDF GROUP LLC

  Русия

  Предприятието RDF GROUP LLC, e Производител, и работи в сферата на Манекени. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Дидактическа техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, Облекло - машини и техника за индустрията, Дидактическа техника, Фабрични шевни машини и аксесоари, и tailoring accessory. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

 2. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието PIERANGELO SERVICE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранене - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Облекло - машини и техника за индустрията, manufacture of special machinery, Machine maintenance, и bespoke machining. Седалището му е в/ъв Teolo, Италия.

 3. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Белгия

  Предприятието BONAS TEXTILE MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Marke, Белгия.

 4. ALFATEX

  Белгия

  Предприятието ALFATEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и pressure-sensitive tapes. Седалището му е в/ъв Petegem-Leie, Белгия.

 5. HENRI PETIT & CIE

  Франция

  Предприятието HENRI PETIT & CIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Aubenas, Франция.

 1. SPETSTEHPROM SIG

  Украйна

  Предприятието SPETSTEHPROM SIG, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на machines and equipment for the clothing industry, и laboratory chairs. Седалището му е в/ъв Cherkassy, Украйна.

 2. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Германия

  Предприятието ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкани, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

 1. SEWPORT

  Обединеното кралство

  Предприятието SEWPORT, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 2. CONSULENZATTIVA

  Италия

  Предприятието CONSULENZATTIVA, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на motor pumps, и civil defence work and equipment. Седалището му е в/ъв Lograto, Италия.

 3. AKC TEXTILES

  Холандия

  Предприятието AKC TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Облекло - машини и техника за индустрията, textile business and clothing industry trade associations, clothing for new-born babies, и professional attire for hotels. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

 4. BROOKLYN

  Белгия

  Предприятието BROOKLYN, e Производител, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Облекло - машини и техника за индустрията, Аксесоари за облекло, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Облекло - машини и техника за индустрията, и Аксесоари за облекло. Седалището му е в/ъв Harelbeke, Белгия.

 5. RIMGM GMBH

  Германия

  Предприятието RIMGM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, Фабрични шевни машини и аксесоари, ironer, и steam wand. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

 6. BLUE STAR

  Белгия

  Предприятието BLUE STAR, e Производител, и работи в сферата на Облекло - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Аксесоари за облекло, Шапки и каскети, Облекло - машини и техника за индустрията, Аксесоари за облекло, Шапки и каскети, straps, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Melle, Белгия.

 7. E.U.H. PAUER GMBH

  Австрия

  Предприятието E.U.H. PAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Perchtoldsdorf, Австрия.

 8. BEWER GMBH

  Германия

  Предприятието BEWER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Billerbeck, Германия.

 1. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

  Германия

  Предприятието SCHENK-TEXTILMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

 2. WERNER GORA UND SOHN GMBH

  Германия

  Предприятието WERNER GORA UND SOHN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 3. WGS GMBH

  Германия

  Предприятието WGS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, Вторична преработка на водите - техника и инсталации, Перални и химическо чистене - машини и техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Wasungen, Германия.

 4. MAX HILSCHER GMBH

  Германия

  Предприятието MAX HILSCHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Dornstadt, Германия.

 5. GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dotternhausen, Германия.

 6. METEX GMBH

  Германия

  Предприятието METEX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Helmbrechts, Германия.

 7. MASTERS CUSTOM PATCHES LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието MASTERS CUSTOM PATCHES LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на embroidered fabric, embroidered clothing, embroidered labels, и Embroidery Patch. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 8. REPMO GMBH

  Швейцария

  Предприятието REPMO GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Flawil, Швейцария.

 9. FIRMA WOLFF INH. BASTIAN WOLFF

  Германия

  Предприятието FIRMA WOLFF INH. BASTIAN WOLFF, e Разпространител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от цветни метали, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Жици и кабели от цветни метали, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Fahrdorf, Германия.

 10. NÄHMASCHINENMANN BERNHARD GEPART

  Австрия

  Предприятието NÄHMASCHINENMANN BERNHARD GEPART, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв St. Pölten, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Облекло - машини и техника за индустрията - Внос износ

Брой резултати

6329 Фирми

Категория