• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • олово и сплави

Резултати за

Олово и сплави - Внос износ

 1. IDEALEX

  Франция

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

 2. FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Halsbrücke, Германия.

 3. C:MET GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието C:MET GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Калай и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Калай - сплави, Ламарина и ленти от калай, Олово и сплави, Bearing metals, Solder wire, pewter, Tin wire, Tin semi-finished products, и Калай - сплави. Седалището му е в/ъв Wendelstein, Германия.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието WESTFALENZINN J. JOST KG, e Производител, и работи в сферата на Спояване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Олово и сплави, Калай и сплави, Цинк и сплави, Калай - сплави, Олово и сплави, Калай и сплави, Цинк и сплави, Anodes, и Soft solders. Седалището му е в/ъв Sundern, Германия.

 5. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието LAM LAVORAZIONE PIOMBO, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Оловни листи и ленти, и Оловни листи и ленти. Седалището му е в/ъв Collegno, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Холандия

  Verified by europages badge

  Предприятието METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Цинк и сплави, zinc, Zinc Recycling, Zinc Ash, Zamak Ash, Zinc Dross, Zinc Dust, Lead Recycling, и Lead Ash. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

 2. EMAG HANDELS - GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието EMAG HANDELS - GMBH, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Klagenfurt Am Wörthersee, Австрия.

 3. COM.A.V. SRL

  Италия

  Предприятието COM.A.V. SRL, e Производител, и работи в сферата на Стъкло - машини и техника за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Олово и сплави, Месинг, paints for glass, Олово и сплави, lead profiles, и Месинг. Седалището му е в/ъв Sansepolcro, Италия.

 4. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Франция

  Предприятието SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, e Производител, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Олово и сплави, Цинк и сплави, Сериграфия, Олово и сплави, Цинк и сплави, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Франция.

 5. TUSTA TRADING S.L.

  Испания

  Предприятието TUSTA TRADING S.L., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Освен това развива дейност и в сферата на Медни жици и кабели, Олово и сплави, Медни тръби, Ferrochrome, Медни жици и кабели, Олово и сплави, и Медни тръби. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 1. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Оловни листи и ленти, lead shot, Оловни листи и ленти, Aggregates, и lead profiles. Седалището му е в/ъв Stolberg, Германия.

 2. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Италия

  Предприятието CHUN & VOLLERIN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Олово и сплави, Цинк и сплави, Олово и сплави, Цинк и сплави, metal alloys, и nickel alloys. Седалището му е в/ъв Buccinasco, Италия.

 1. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Италия

  Предприятието CO.M.E.T.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Оловни листи и ленти, и Оловни листи и ленти. Седалището му е в/ъв Ardea, Италия.

 2. FONDERIE DE GENTILLY

  Франция

  Предприятието FONDERIE DE GENTILLY, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на foundry. Седалището му е в/ъв Ris-Orangis, Франция.

 3. LANHIT LTD

  Русия

  Предприятието LANHIT LTD, e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Минерални основи и съединения, Алуминий и сплави, Химическа обработка на металите, Олово и сплави, Минерални основи и съединения, Алуминий и сплави, Химическа обработка на металите, и Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

 4. MORIN GRAVURE

  Франция

  Предприятието MORIN GRAVURE, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на lead, mastering, и security seals. Седалището му е в/ъв Collegien, Франция.

 5. EL BAT JSC

  България

  Предприятието EL BAT JSC, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Олово и сплави, Олово и сплави, и Auto battery scrap. Седалището му е в/ъв Dolna Banya, България.

 6. METAL BLANC

  Франция

  Предприятието METAL BLANC, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Bourg-Fidele, Франция.

 7. EL WAHAB TRADE

  Египет

  Предприятието EL WAHAB TRADE, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Седалището му е в/ъв 02, Египет.

 8. "MEGATEX" LLC

  Украйна

  Предприятието "MEGATEX" LLC, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на lead and alloys, lead-acid batteries, и lead. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 1. PLOMBIER SECOURS

  Швейцария

  Предприятието PLOMBIER SECOURS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

 2. METAL TRADING

  Франция

  Предприятието METAL TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Олово и сплави, zinc, и Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Saint-Germain-En-Laye, Франция.

 3. FONDERIA BENINI

  Италия

  Предприятието FONDERIA BENINI, e Производител, и работи в сферата на Калай и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Олово и сплави, Алуминий и сплави, и Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Rosta, Италия.

 4. ISOLA

  Франция

  Предприятието ISOLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Biguglia, Франция.

 5. PIOMBOLEGHE SRL

  Италия

  Предприятието PIOMBOLEGHE SRL, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на sheets of lead, lead pigs, lead work, и lead. Седалището му е в/ъв Brugherio, Италия.

 6. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Турция

  Предприятието TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с минното разработване, Олово и сплави, Услуги, свързани с минното разработване, zinc, и Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 7. MALDANER

  Франция

  Предприятието MALDANER, e Разпространител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Олово и сплави, Феросплави, Мед и сплави, metal impregnation, Олово и сплави, Феросплави, и Мед и сплави. Седалището му е в/ъв Les-Clayes-Sous-Bois, Франция.

 8. LE PLOMB FRANCAIS HOLDING

  Франция

  Предприятието LE PLOMB FRANCAIS HOLDING, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Soundproofing. Седалището му е в/ъв Estrees-Saint-Denis, Франция.

 9. VALMEG SRL

  Италия

  Предприятието VALMEG SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на hazardous waste disposal, lead-acid batteries, и waste collecion and disposal. Седалището му е в/ъв Montalto Di Castro, Италия.

 10. FORNOVYS SRL

  Италия

  Предприятието FORNOVYS SRL, e Производител, и работи в сферата на Олово и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на fishing nets. Седалището му е в/ъв Carnago, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Олово и сплави - Внос износ

Брой резултати

364 Фирми