• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сплав- разширяваща се при застиване - ламарина

Резултати за

Сплав- разширяваща се при застиване - ламарина - Внос износ

 1. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието TECNO PERF - LAMIERE FORATE, e Производител, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Промишлени изделия от ламарина, metal bending, Filters, punching, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, drilled plate for mines and quarries, Промишлени изделия от ламарина, и sheet metal. Седалището му е в/ъв Rivalta Di Torino, Италия.

 2. SORETOL

  Тунис

  Предприятието SORETOL, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Стомани и метали - формоване и нарязване, Distributor of welded pipes, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, pipe manufacturer, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Sfax, Тунис.

 3. BST BRÜNSCH GMBH

  Германия

  Предприятието BST BRÜNSCH GMBH, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Kreuztal, Германия.

 4. RMIG LOCHBLECHE GMBH

  Австрия

  Предприятието RMIG LOCHBLECHE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Leobersdorf, Австрия.

 5. ANB METAL - EXPANDED METAL

  Турция

  Предприятието ANB METAL - EXPANDED METAL, e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AR-GEN METAL

  Турция

  Предприятието AR-GEN METAL, e Производител, и работи в сферата на Перфориране на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Метални мрежи, Метални покривни обшивки, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Метални мрежи, и Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. ALTTRA, S.A. DE C.V.

  Мексико

  Предприятието ALTTRA, S.A. DE C.V., e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Queretaro, Мексико.

 3. ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Магазини - подреждане, Изложбени поставки за магазини, metal shelves for shops, Магазини - подреждане, и Изложбени поставки за магазини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Чехия

  Предприятието SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., e Разпространител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Метални решетки, stainless steel, special and common steels, Метални решетки, Perforated plates made from expanded metal, и decorative metal paint. Седалището му е в/ъв Ostrava, Чехия.

 5. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

  Турция

  Предприятието ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S, e Производител, и работи в сферата на Перфорирана ламарина от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, и Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. SPEDNAS SAC KALIP

  Турция

  Предприятието SPEDNAS SAC KALIP, e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

  Белгия

  Предприятието CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни стомани, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Огъване на стомани и метали, Тръби от стомана, Строителни стомани, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Огъване на стомани и метали, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Vise, Белгия.

 1. MEVACO GMBH

  Германия

  Предприятието MEVACO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перфорирана ламарина от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Перфориране на стомани и метали, Ламарина за щамповане, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Стомани и метали - формоване и нарязване, Перфориране на стомани и метали, Ламарина за щамповане, и Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

 2. INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH

  Австрия

  Предприятието INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Nußbach, Австрия.

 3. NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD

  Китай

  Предприятието NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD, e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Hai'an,nantong, Китай.

 4. TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA.

  Португалия

  Предприятието TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части, Пружини, Превозни средства - механични компоненти и части, и Пружини. Седалището му е в/ъв Nogueira Do Cravo, Португалия.

 5. GRILLE MÉTAL

  Франция

  Предприятието GRILLE MÉTAL, e Разпространител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Expanded metal, metal sheets, и Metal gratings. Седалището му е в/ъв Saint Maixant, Франция.

 6. FLO

  Белгия

  Предприятието FLO, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Expanded metal ceilings, и Perforated plates made from expanded metal. Седалището му е в/ъв Lauwe, Белгия.

 7. DELPHI PANO VE METAL

  Турция

  Предприятието DELPHI PANO VE METAL, e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Sheet metal cutting, и Lift car manufacture. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на hydraulic presses, extractors, Chequered plates, и CNC processing. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

 1. T&H NAMEPLATES CO.

  Обединеното кралство

  Предприятието T&H NAMEPLATES CO., e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Portadown, Обединеното кралство.

 2. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALBA SIDERURGICA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на galvanised fences and panels, punched plate, и iron products. Седалището му е в/ъв Masera' Di Padova, Италия.

 3. SA GARONNE ISOLATION

  Франция

  Предприятието SA GARONNE ISOLATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, и insulation. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

 4. TECHPLI

  Франция

  Предприятието TECHPLI, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, sheet metal, sheet metal - trade, и aluminised sheet metal. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

 5. JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на metal nails. Седалището му е в/ъв Jiangsu, Китай.

 6. ITALFIM

  Франция

  Предприятието ITALFIM, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на expanded metal filters, Expanded metal ceilings, и Expanded metal screening. Седалището му е в/ъв Pedrengo, Франция.

 7. METAL SERVICE ZWEVEGEM

  Белгия

  Предприятието METAL SERVICE ZWEVEGEM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Седалището му е в/ъв Zwevegem, Белгия.

 8. METAL DEPLOYE

  Франция

  Предприятието METAL DEPLOYE, e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Sun baffle, и safety rails. Седалището му е в/ъв Montbard, Франция.

 9. MIRACLE EXPANDED METAL SHEET FACTORY

  Китай

  Предприятието MIRACLE EXPANDED METAL SHEET FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Expanded metal. Седалището му е в/ъв hengshui, Китай.

 10. BÉTON TRANSPORT POMPAGE

  Франция

  Предприятието BÉTON TRANSPORT POMPAGE, e Разпространител, и работи в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на water bed lowering for reclamation, rigid and flexible abrasives, и custom lampshades. Седалището му е в/ъв Le Blanc Mesnil, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Сплав- разширяваща се при застиване - ламарина - Внос износ

Брой резултати

74 Фирми