• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • открито разработване - машини и техника

Резултати за

Открито разработване - машини и техника - Внос износ

 1. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Турция

  Предприятието ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, e Производител, и работи в сферата на Сондажни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Открито разработване - машини и техника, Услуги, свързани с минното разработване, Открито разработване - машини и техника, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Турция

  Предприятието ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI, e Производител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични помпи, Открито разработване - машини и техника, drilling machines for mines and quarries, drilling in rock, Хидравлични помпи, и Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 3. RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES

  Перу

  Предприятието RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES, e Multi-Category, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Открито разработване - машини и техника, underground drilling for mining engineering, machinery and equipment for the mining industry, и Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

 4. ROCKSER INC

  Турция

  Предприятието ROCKSER INC, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Турция

  Предприятието DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD., e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AMIGA ENGINEERING PTY LTD

  Австралия

  Предприятието AMIGA ENGINEERING PTY LTD, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tullamarine, Австралия.

 2. MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI

  Турция

  Предприятието MIRPAK MÜHENDISLIK MADENCILIK NAKLIYAT SANAYI TIÇ LTD ŞTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на mechanical screens, и rollerways for mechanical goods conveyors. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. EFIR RVM LTD.

  България

  Предприятието EFIR RVM LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, accessories and spare parts, earthmoving machinery and equipment, и Булдозери и грейдери. Седалището му е в/ъв Stara Zagora, България.

 4. EMES EMIR MAKINA

  Турция

  Предприятието EMES EMIR MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на conveyors, и conveyor belts for mines and quarries. Седалището му е в/ъв Balikesir, Турция.

 5. MAYAMINE

  Турция

  Предприятието MAYAMINE, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мини и кариери - машини и техника, driller for mining industry, drilling in rock, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 1. SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL

  Румъния

  Предприятието SC ROCATIL PIESE DE SCHIMB SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на accessories and spare parts. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 2. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Турция

  Предприятието KUR MAKINA TIC.LTD.STI, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на core cutters, block cutters for marble, granite and stone, hydraulic cutters for marble, granite and stone, и machinery and equipment for drilling. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 1. MADINA CONTRACTING COMPANY

  Египет

  Предприятието MADINA CONTRACTING COMPANY, e Подизпълнител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cairo, Египет.

 2. FERRIT S.R.O.

  Чехия

  Предприятието FERRIT S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на machinery and equipment for the mining industry, hydraulic distributors, Crushers, и separators. Седалището му е в/ъв Frýdlant Nad Ostravicí , Чехия.

 3. YENI ÖZEN MAKINA

  Турция

  Предприятието YENI ÖZEN MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Минно разработване - машини и техника, concrete-mixing units, bladed deslimer for mines and quarries, Минно разработване - машини и техника, и new spare parts. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 4. FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH

  Германия

  Предприятието FRICKE AIRPORTSYSTEMS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Открито разработване - машини и техника, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Открито разработване - машини и техника, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Авиационна индустрия - апаратура и съоръжения, и Електричество - електроснабдителни съоръжения. Седалището му е в/ъв Bad Salzuflen, Германия.

 5. WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието WILLIAM WHEATLEY (WICKHAM) LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Открито разработване - машини и техника, и Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Upham, Обединеното кралство.

 6. SKY GLOBAL MACHINERY

  Турция

  Предприятието SKY GLOBAL MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Леки метални скелета. Освен това развива дейност и в сферата на Открито разработване - машини и техника, hydraulic equipment, Ore extraction, Открито разработване - машини и техника, и Machined parts. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 7. ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS

  Турция

  Предприятието ALTIN PESINDE GOLD MINING EQUIPMENTS, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на surveying with special equipment, и sweets. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 8. MANULOC BFC

  Франция

  Предприятието MANULOC BFC, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Мини и кариери - машини и техника, Открито разработване - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Мини и кариери - машини и техника, и Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roulans, Франция.

 1. SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD

  Китай

  Предприятието SINSENG FORGING & CASTING CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Jingdezhen, Китай.

 2. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Италия

  Предприятието RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Камък - машини и техника за добив, Открито разработване - машини и техника, Камък - машини и техника за добив, и Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Savona, Италия.

 3. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Открито разработване - машини и техника, Механична обработка на повърхности, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Открито разработване - машини и техника, Механична обработка на повърхности, Въжени линии, лифтове, влекове, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

 4. HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD

  Китай

  Предприятието HENAN XINGBANG HEAVY MACHINERY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zhengzhou, Китай.

 5. MUELEAR WATER LLC

  САЩ

  Предприятието MUELEAR WATER LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Los Angeles, САЩ.

 6. FADE MARBLE & TRAVERTINE

  Турция

  Предприятието FADE MARBLE & TRAVERTINE, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Открито разработване - машини и техника, travertine, Limestones, Мрамори, и Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 7. OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC

  Турция

  Предприятието OCTAGON MÜHENDISLIK DAN.SAN. VE TIC, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на export. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 8. RAHMANN GMBH

  Германия

  Предприятието RAHMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на electric jacks, electromechanical cylinders, и Automatic loaders. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

 9. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Торф - машини и техника за добив, Камък - машини и техника за добив, Машини за обработка на мрамор, Минно разработване - машини и техника, Торф - машини и техника за добив, Камък - машини и техника за добив, Машини за обработка на мрамор, и Минно разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Deutschfeistritz, Австрия.

 10. VALSA GTV LLC

  Украйна

  Предприятието VALSA GTV LLC, e Производител, и работи в сферата на Минно разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мини и кариери - машини и техника, Открито разработване - машини и техника, Мини и кариери - машини и техника, и Открито разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Belaya Tserkov, Украйна.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Открито разработване - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

240 Фирми