• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • охлюви в консерва

Резултати за

Охлюви в консерва - Внос износ

 1. PERLESCARGOTS LTD

  България

  Verified by europages badge

  Предприятието PERLESCARGOTS LTD, e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Охлюви в консерва, Замразени готови ястия, snails, Frozen foods, Luxury food export, certificates food, edible snail breeding, ready-to-eat snails, и snail breeding. Седалището му е в/ъв Sevlievo, България.

 2. LUMACA ITALIA

  Италия

  Предприятието LUMACA ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на snails, и organic breeding. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

 3. MERCADO CARACOL

  Испания

  Предприятието MERCADO CARACOL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв El Prat De Llobregat-Barcelona, Испания.

 4. AGROFARMA

  Гърция

  Предприятието AGROFARMA, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Larisa, Greece, Гърция.

 5. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Испания

  Предприятието CARACOLES PERIBÁÑEZ, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Охлюви, и Охлюви. Седалището му е в/ъв Beniparrell (valencia), Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LA LUMACA

  Италия

  Предприятието LA LUMACA, e Производител, и работи в сферата на Охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Охлюви в консерва, и Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

 2. RAVLYKOVA KHATA

  Украйна

  Предприятието RAVLYKOVA KHATA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на snails, и snail breeding. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 3. HELIFRUSA

  Испания

  Предприятието HELIFRUSA, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Охлюви в консерва, snails, ready-to-eat snails, Edible snails, и Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Lorca, Испания.

 4. FEREIKOS

  Гърция

  Предприятието FEREIKOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Live snails, edible snail breeding, Pre-cooked snails, и Frozen snails. Седалището му е в/ъв Corinth, Гърция.

 5. HÉLIX SANTA ANA

  Испания

  Предприятието HÉLIX SANTA ANA, e Производител, и работи в сферата на Животински продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Охлюви в консерва, snails, Охлюви в консерва, и ready-to-eat snails. Седалището му е в/ъв La Coruña, Испания.

 1. HELIXIRION SNAILS

  Гърция

  Предприятието HELIXIRION SNAILS, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на snail breeding, cochlea, и Edible snails. Седалището му е в/ъв Volos, Гърция.

 2. LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Италия

  Предприятието LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, e Производител, и работи в сферата на Биологични козметични продукти. Освен това развива дейност и в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, Охлюви в консерва, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, Охлюви в консерва, Edible snails, и snails. Седалището му е в/ъв Ghedi, Италия.

 1. HELIXMUR

  Испания

  Предприятието HELIXMUR, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Охлюви в консерва, edible snail breeding, и Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

 2. LA LUMACA BAIATA

  Италия

  Предприятието LA LUMACA BAIATA, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на edible snail breeding. Седалището му е в/ъв Paceco, Италия.

 3. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. HELIXLAND

  Гърция

  Предприятието HELIXLAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на edible snail breeding, processed snails, и ready-to-eat snails. Седалището му е в/ъв Kastoria, Гърция.

 5. BIOCARACOL

  Португалия

  Предприятието BIOCARACOL, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на cochlea, и ready-to-eat snails. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

 6. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Италия

  Предприятието LUMACHERIA ITALIANA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Cherasco, Италия.

 7. ROMANZINI SAS

  Франция

  Предприятието ROMANZINI SAS, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Жаби, processed snails, Жаби, и snails. Седалището му е в/ъв LA RIVIERE DRUGEON, Франция.

 8. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA PRADA, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на snails. Седалището му е в/ъв Brembate, Италия.

 1. ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE

  Турция

  Предприятието ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Литва

  Предприятието UAB BALTIC ESCARGOTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

 3. POLISH SNAIL HOLDING

  Полша

  Предприятието POLISH SNAIL HOLDING, e Разпространител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Elbląg, Полша.

 4. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Италия

  Предприятието CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S., e Производител, и работи в сферата на Земеделски продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Охлюви в консерва, edible snail breeding, и Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Fiore, Италия.

 5. BAGES CARGOL S.L

  Испания

  Предприятието BAGES CARGOL S.L, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Dried mushrooms. Седалището му е в/ъв Fonollosa, Испания.

 6. HELIX ITALIA SRL

  Италия

  Предприятието HELIX ITALIA SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

 7. L'ESCARGOT FRAIS

  Белгия

  Предприятието L'ESCARGOT FRAIS, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на snail breeding, и hand-crafted production. Седалището му е в/ъв Mouscron, Белгия.

 8. LA LUMACA PERFETTA

  Италия

  Предприятието LA LUMACA PERFETTA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на snails, и Live snails. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

 9. TAREX GOURMET

  Испания

  Предприятието TAREX GOURMET, e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Granada, Испания.

 10. DELICATESSEN SNAILEX S.R.O.

  Чехия

  Предприятието DELICATESSEN SNAILEX S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Охлюви в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на snails, и caviar. Седалището му е в/ъв Brno, Чехия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Охлюви в консерва - Внос износ

Брой резултати

1769 Фирми