• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • патешки дроб-гъши дроб

Резултати за

Патешки дроб-гъши дроб - Внос износ

 1. LE GRAND BLUFF

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието LE GRAND BLUFF, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, truffles, hotel restaurant, Гастрономия - специалитети, и top of the range produce. Седалището му е в/ъв Astaffort, Франция.

 2. MADJAROV 92

  България

  Verified by europages badge

  Предприятието MADJAROV 92, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Растения и билки, Гъби, патешки дроб,гъши дроб, Дървен материал - изделия, Плодове с ядки, lavender, Pure Lavender Oil, Dried Lavender, и Lavender Oil. Седалището му е в/ъв Kubrat, България.

 3. PM WORLD TRADE KFT.

  Унгария

  Предприятието PM WORLD TRADE KFT., e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

 4. FERME DE GREZELADE

  Франция

  Предприятието FERME DE GREZELADE, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Гастрономия - специалитети, Хранителни специалитети, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Гастрономия - специалитети, и Хранителни специалитети. Седалището му е в/ъв Lanzac, Франция.

 5. LA COMBE DE JOB

  Франция

  Предприятието LA COMBE DE JOB, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на local specialty produce, Business gifts, Gourmet gifts for businesses, и regional products. Седалището му е в/ъв Objat, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LA DROSERA GOURMANDE

  Франция

  Предприятието LA DROSERA GOURMANDE, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на патешки дроб,гъши дроб, Фирмени подаръци, medals, патешки дроб,гъши дроб, Фирмени подаръци, и regional products. Седалището му е в/ъв Laguiole, Франция.

 2. EUROVOLAILLES

  Франция

  Предприятието EUROVOLAILLES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на патешки дроб,гъши дроб, poultry, wild game, и патешки дроб,гъши дроб. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

 3. COURTIN HERVOUET

  Франция

  Предприятието COURTIN HERVOUET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, патешки дроб,гъши дроб, Месо и колбаси, Колбаси и осолени продукти, патешки дроб,гъши дроб, halal certification, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

 4. VALETTE FOIE GRAS

  Франция

  Предприятието VALETTE FOIE GRAS, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, black truffles, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Gourdon, Франция.

 5. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

  Франция

  Предприятието ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, duck legs, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Albi, Франция.

 1. LA BASSE-COUR DE CASTELNAU

  Франция

  Предприятието LA BASSE-COUR DE CASTELNAU, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Customizable business and company gifts, и giftsets. Седалището му е в/ъв Castelnau-Chalosse, Франция.

 2. ETABLISSEMENT JACK BLANC SA

  Франция

  Предприятието ETABLISSEMENT JACK BLANC SA, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Седалището му е в/ъв Terrasson Lavilledieu, Франция.

 1. LAFITTE

  Франция

  Предприятието LAFITTE, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Montaut, Франция.

 2. ARNABAR

  Франция

  Предприятието ARNABAR, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Whole block duck foie gras, Гастрономия - специалитети, suppliers of duck confit, и local specialty produce. Седалището му е в/ъв OSSES, Франция.

 3. GRENIER DES GASTRONOMES

  Франция

  Предприятието GRENIER DES GASTRONOMES, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, duck meat, и duck pate. Седалището му е в/ъв Hagetmau, Франция.

 4. LA FERME UHARTIA

  Франция

  Предприятието LA FERME UHARTIA, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на duck meat, Whole block duck foie gras, giftsets, и suppliers of duck confit. Седалището му е в/ъв Barcus, Франция.

 5. BARTHOUIL

  Франция

  Предприятието BARTHOUIL, e Производител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на патешки дроб,гъши дроб, Sturgeon caviar, патешки дроб,гъши дроб, Whole block duck foie gras, и smoked salmon. Седалището му е в/ъв PEYREHORADE, Франция.

 6. LA FERME D'ARTAGNAN

  Белгия

  Предприятието LA FERME D'ARTAGNAN, e Производител, и работи в сферата на Животни и животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на патешки дроб,гъши дроб, farms, fruit tree growing, Chicken breeding, и патешки дроб,гъши дроб. Седалището му е в/ъв Haccourt, Белгия.

 7. TEDIMEX LTD

  България

  Предприятието TEDIMEX LTD, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на duck legs. Седалището му е в/ъв Haskovo, България.

 8. EURALIS GASTRONOMIE

  Франция

  Предприятието EURALIS GASTRONOMIE, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на патешки дроб,гъши дроб, Готови ястия и деликатеси, патешки дроб,гъши дроб, Готови ястия и деликатеси, Whole block duck foie gras, и suppliers of duck confit. Седалището му е в/ъв Lescar Cedex, Франция.

 1. JEAN LARNAUDIE

  Франция

  Предприятието JEAN LARNAUDIE, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Whole block duck foie gras, duck meat, regional dishes and specialities, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Figeac, Франция.

 2. SELECTOS DE CASTILLA SA

  Испания

  Предприятието SELECTOS DE CASTILLA SA, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на suppliers of duck confit, duck pate, Delicatessen products, и foie gras. Седалището му е в/ъв Villamartín De Campos - Palencia, Испания.

 3. ETABLISSEMENTS SUDREAU

  Франция

  Предприятието ETABLISSEMENTS SUDREAU, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Whole block duck foie gras, duck meat, suppliers of cassoulet, и suppliers of duck confit. Седалището му е в/ъв Cahors, Франция.

 4. FAMILLE DUMECQ

  Франция

  Предприятието FAMILLE DUMECQ, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на suppliers of duck confit, Whole block duck foie gras, duck meat, и duck pate. Седалището му е в/ъв Pomarez, Франция.

 5. BESSE FOIE GRAS

  Франция

  Предприятието BESSE FOIE GRAS, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Whole block duck foie gras, suppliers of cassoulet, Гастрономия - специалитети, и suppliers of duck confit. Седалището му е в/ъв Hagetmau, Франция.

 6. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Франция

  Предприятието GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, e Производител, и работи в сферата на Пастети. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, патешки дроб,гъши дроб, Месни консерви и консерви от колбаси, патешки дроб,гъши дроб, Whole block duck foie gras, и suppliers of pre-cooked meals. Седалището му е в/ъв Tournay, Франция.

 7. SAS MICOULEAU

  Франция

  Предприятието SAS MICOULEAU, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пастети, патешки дроб,гъши дроб, Пастети, патешки дроб,гъши дроб, и suppliers of cassoulet. Седалището му е в/ъв Beaumont De Lomagne, Франция.

 8. LA FERME DU ROC

  Франция

  Предприятието LA FERME DU ROC, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на preserved foodstuffs, и ducks. Седалището му е в/ъв Cambiac, Франция.

 9. DOMAINE DE BARBE

  Франция

  Предприятието DOMAINE DE BARBE, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Whole block duck foie gras, duck pate, и suppliers of duck confit. Седалището му е в/ъв Badefols Sur Dordogne, Франция.

 10. RAMOND & FILS

  Франция

  Предприятието RAMOND & FILS, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, патешки дроб,гъши дроб, Прясно месо и пресни домашни птици, suppliers of pre-cooked meals, wines, и патешки дроб,гъши дроб. Седалището му е в/ъв Caylus, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за