• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • поливане и напояване - услуги

Резултати за

Поливане и напояване - услуги - Внос износ

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Испания

  Предприятието MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Puente Del Río-Adra, Испания.

 2. RICOTREBOL

  Испания

  Предприятието RICOTREBOL, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на gardening, Silica sand, и loam. Седалището му е в/ъв Guadarrama-Madrid, Испания.

 3. AQUAGRI

  Португалия

  Предприятието AQUAGRI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Седалището му е в/ъв Oeiras, Португалия.

 4. PYR CONTINENTAL

  Аржентина

  Предприятието PYR CONTINENTAL, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Седалището му е в/ъв 47444801, Аржентина.

 5. RIEGOS DEL DUERO SA

  Испания

  Предприятието RIEGOS DEL DUERO SA, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Поливни инсталации, watering system installation, automatic watering systems, Поливане и напояване - услуги, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Olmedo-Valladolid, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. OTECH SAS

  Франция

  Предприятието OTECH SAS, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Поливане и напояване - услуги, irrigation hose reel, и parameters. Седалището му е в/ъв Puyoo, Франция.

 2. ENERFORE

  Испания

  Предприятието ENERFORE, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Селскостопански машини, advice for solar energy, Селскостопански машини, technical consultancy, и forest machinery work. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

 3. OTECH 40

  Франция

  Предприятието OTECH 40, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Поливане и напояване - услуги, irrigation hose reel, trucks for irrigation, и automatic watering. Седалището му е в/ъв Mont De Marsan, Франция.

 4. SAS ACN-CHEMICALS

  Франция

  Предприятието SAS ACN-CHEMICALS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 5. IRRIFILTERS

  Испания

  Предприятието IRRIFILTERS, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Поливане и напояване - услуги, accessories for watering systems, и watering system design. Седалището му е в/ъв Alfaro (la Rioja), Испания.

 1. L'ARC EN CIEL

  Франция

  Предприятието L'ARC EN CIEL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Поливане и напояване - услуги, automatic watering, automatic irrigators, и tensiometers. Седалището му е в/ъв Arudy, Франция.

 2. GIVAL FRANCE

  Франция

  Предприятието GIVAL FRANCE, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Седалището му е в/ъв BOUC BEL AIR, Франция.

 1. MOTOTECHA, UAB

  Литва

  Предприятието MOTOTECHA, UAB, e Производител, и работи в сферата на Селскостопански машини. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Доене - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Поливане и напояване - услуги, Доене - машини и техника, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв BERCIUNU K., PANEVEZIO R., Литва.

 2. PLASTIC-PUGLIA

  Италия

  Предприятието PLASTIC-PUGLIA, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Polyethylene tubes and pipes. Седалището му е в/ъв Monopoli, Италия.

 3. PAKEL

  Турция

  Предприятието PAKEL, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на garden watering, и cow's milk cheeses. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. GRUPO CHAMARTIN

  Испания

  Предприятието GRUPO CHAMARTIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Седалището му е в/ъв Ciempozuelos, Испания.

 5. COMERCIAL DE RIEGOS

  Испания

  Предприятието COMERCIAL DE RIEGOS, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на sprayers, Hydraulic line connectors, и filters. Седалището му е в/ъв Agramunt, Испания.

 6. AQUA'TEC

  Франция

  Предприятието AQUA'TEC, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на hydrovalves, и dosing pumps. Седалището му е в/ъв Vonnas, Франция.

 7. TRAXCO S.A.

  Испания

  Предприятието TRAXCO S.A., и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Поливане и напояване - инсталации, Поливане и напояване - услуги, и Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 8. CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA

  Италия

  Предприятието CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA, и работи в сферата на Възстановяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Санитарен контрол, Поливане и напояване - услуги, и Санитарен контрол. Седалището му е в/ъв Ferrara, Италия.

 1. SENIOR, SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието SENIOR, SPOL. S R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Катрани и битуми - строителни материали, Проектантски бюра - ПГС, Катрани и битуми - строителни материали, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Ceske Budejovice, Чехия.

 2. STDRUPPEL

  Холандия

  Предприятието STDRUPPEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

 3. CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA

  Италия

  Предприятието CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Възстановяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Санитарен контрол, Поливане и напояване - услуги, и Санитарен контрол. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

 4. ECOEDILMONT S.R.L.

  Италия

  Предприятието ECOEDILMONT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Възстановяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Санитарен контрол, Поливане и напояване - услуги, и Санитарен контрол. Седалището му е в/ъв San Dorligo Della Valle-Dolina, Италия.

 5. FILTROMATIC, S.L.

  Испания

  Предприятието FILTROMATIC, S.L., e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Седалището му е в/ъв Alfaro, Испания.

 6. CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI

  Италия

  Предприятието CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI, и работи в сферата на Възстановяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Санитарен контрол, Поливане и напояване - услуги, и Санитарен контрол. Седалището му е в/ъв Cremona, Италия.

 7. CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO

  Италия

  Предприятието CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO, и работи в сферата на Възстановяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Санитарен контрол, Поливане и напояване - услуги, и Санитарен контрол. Седалището му е в/ъв Varese, Италия.

 8. ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA

  Италия

  Предприятието ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA, и работи в сферата на Възстановяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Санитарен контрол, Поливане и напояване - услуги, и Санитарен контрол. Седалището му е в/ъв Vercelli, Италия.

 9. F.LLI LA ROCCA S.R.L.

  Италия

  Предприятието F.LLI LA ROCCA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Възстановяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Санитарен контрол, Поливане и напояване - услуги, и Санитарен контрол. Седалището му е в/ъв Muro Lucano, Италия.

 10. DEEPDROP

  Испания

  Предприятието DEEPDROP, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - услуги. Седалището му е в/ъв Málaga, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Поливане и напояване - услуги - Внос износ

Брой резултати

165 Фирми