• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Полша

Полша
  1. KLIMEX ŁUKASZ KLINCEWICZ

    Полша

    Предприятието KLIMEX ŁUKASZ KLINCEWICZ, e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на room air conditioning, heating and air conditioning, industrial ventilation, и technical consulting services for fans and air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Gorzów Wielkopolski, Полша.

  2. INVENTOR - TWÓJ PARTNER W KLIMATYZACJI I WENTYLACJI, POMPY CIEPŁA, SANOK, RZESZÓW, KROSNO.

    Полша

    Предприятието INVENTOR - TWÓJ PARTNER W KLIMATYZACJI I WENTYLACJI, POMPY CIEPŁA, SANOK, RZESZÓW, KROSNO., e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на hvac design, air conditioning, HVAC ventilation system, и Mechanical ventilation. Седалището му е в/ъв Sanok, Полша.

  3. KLIMOR SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието KLIMOR SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и fans. Седалището му е в/ъв Gdynia, Полша.

  4. PRESTIGE VENT

    Полша

    Предприятието PRESTIGE VENT, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Kraków, Полша.

  5. KLIMACERT KRZYSZTOF SMOK

    Полша

    Предприятието KLIMACERT KRZYSZTOF SMOK, e Подизпълнител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Kielce, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NAWIEWNIKI - WENTYLACJA SZCZECIN

    Полша

    Предприятието NAWIEWNIKI - WENTYLACJA SZCZECIN, e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на axial suction devices and fans, air conditioning, aeration, ventilation, ventilation shutters, и ventilation frame nets. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

  2. WENTSYSTEM

    Полша

    Предприятието WENTSYSTEM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

  3. HTS SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието HTS SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, fans, Климатизация - техника, wholesale air conditioners, и ceiling fan. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  4. V-SERWIS PILARSKI SPÓŁKA JAWNA

    Полша

    Предприятието V-SERWIS PILARSKI SPÓŁKA JAWNA, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашни бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, heating system, wholesale heating units, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Swarzędz, Полша.

  5. SAWEK - PUREVENTFILTERS

    Полша

    Предприятието SAWEK - PUREVENTFILTERS, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning, aeration, ventilation, air filters, и HVAC ventilation system. Седалището му е в/ъв Majdan Królewski, Полша.

  1. KLIMA-EXPERT

    Полша

    Предприятието KLIMA-EXPERT, e Подизпълнител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning systems for the textile industry, ventilation systems, central vacuum cleaners, и air conditioning. Седалището му е в/ъв Rzeszów, Полша.

  2. HURTOWNIA WENTYLACYJNA PEFRA SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието HURTOWNIA WENTYLACYJNA PEFRA SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning system installation, air blades, fans for air conditioning systems, и Heating systems for apartment construction. Седалището му е в/ъв Wrocław, Полша.

  1. SCHIEDEL SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието SCHIEDEL SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Opole, Полша.

  2. GREKA SP. Z O.O. PPUH

    Полша

    Предприятието GREKA SP. Z O.O. PPUH, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв BYDGOSZCZ, Полша.

  3. FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNO USLUGOWA NOWBUD EWA PIOTROWSKA

    Полша

    Предприятието FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNO USLUGOWA NOWBUD EWA PIOTROWSKA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни вентилатори, Топлинни рекуператори, Поглъщане на влага - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Домашни вентилатори, Топлинни рекуператори, Поглъщане на влага - техника, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Tarnow, Полша.

  4. TK TECH KRZYSZTOF TRACZ

    Полша

    Предприятието TK TECH KRZYSZTOF TRACZ, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning system installation, heat pump installation, и air conditioning. Седалището му е в/ъв Pysznica, Полша.

  5. VENTMAX

    Полша

    Предприятието VENTMAX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на ventilation systems, и air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Bialystok, Полша.

  6. SYSTEMY GRZEWCZE BADAN MIROSLAW BADAN

    Полша

    Предприятието SYSTEMY GRZEWCZE BADAN MIROSLAW BADAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Санитария - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Канализационни работи - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Сауна - съоръжения, Басейни - инсталации и съоръжения, Канализационни работи - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Сауна - съоръжения, и Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Andrychow, Полша.

  7. AIR ENGINEERING

    Полша

    Предприятието AIR ENGINEERING, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Katowice, Полша.

  8. INSTALTECH

    Полша

    Предприятието INSTALTECH, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, sanitary fixtures, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, heat pumps, и domestic air exhausters. Седалището му е в/ъв Rząśnia, Полша.

  1. FIRMA JLM AIR COMFORT SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието FIRMA JLM AIR COMFORT SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени вентилатори. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, fans for air conditioning systems, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, technical consulting services for fans and air conditioning systems, и fans. Седалището му е в/ъв Rzeszów, Полша.

  2. KLIMA-VENTA SP.J.

    Полша

    Предприятието KLIMA-VENTA SP.J., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

  3. I-KLIMAT SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието I-KLIMAT SP. Z O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  4. KLIMATYZACJA ZGORZELEC - DM KLIMATYZACJE

    Полша

    Предприятието KLIMATYZACJA ZGORZELEC - DM KLIMATYZACJE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning, и room air conditioning. Седалището му е в/ъв Zgorzelec, Полша.

  5. CHŁÓD-KLIM-SERWIS

    Полша

    Предприятието CHŁÓD-KLIM-SERWIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning. Седалището му е в/ъв Toruń, Полша.

  6. FRAL POLSKA

    Полша

    Предприятието FRAL POLSKA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air dryers. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  7. KES PHU STEFAN BODNAR

    Полша

    Предприятието KES PHU STEFAN BODNAR, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Отоплителни печки, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Отоплителни печки, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, ducts, и collectors. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

  8. CENTRUM INSTALACJI SANITARNYCH I ELEKTRYCZNYCH SKORPION

    Полша

    Предприятието CENTRUM INSTALACJI SANITARNYCH I ELEKTRYCZNYCH SKORPION, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на building dehumidification, waterproofing and dehumidification, damp treatment, и plumber. Седалището му е в/ъв Głubczyce, Полша.

  9. JKPROJEKT

    Полша

    Предприятието JKPROJEKT, e Подизпълнител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Bielsko-Biała, Полша.

  10. TAMA POLSKA - BH-U ANDRZEJ HOLOWNIA

    Полша

    Предприятието TAMA POLSKA - BH-U ANDRZEJ HOLOWNIA, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Koszalin, Полша.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Полша

Брой резултати

612 Фирми