• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Търговец На Едро - Полша

ПолшаТърговец на едро
  1. KLIMEX ŁUKASZ KLINCEWICZ

    Полша

    Предприятието KLIMEX ŁUKASZ KLINCEWICZ, e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на room air conditioning, heating and air conditioning, industrial ventilation, и technical consulting services for fans and air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Gorzów Wielkopolski, Полша.

  2. NAWIEWNIKI - WENTYLACJA SZCZECIN

    Полша

    Предприятието NAWIEWNIKI - WENTYLACJA SZCZECIN, e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на axial suction devices and fans, air conditioning, aeration, ventilation, ventilation shutters, и ventilation frame nets. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

  3. INVENTOR - TWÓJ PARTNER W KLIMATYZACJI I WENTYLACJI, POMPY CIEPŁA, SANOK, RZESZÓW, KROSNO.

    Полша

    Предприятието INVENTOR - TWÓJ PARTNER W KLIMATYZACJI I WENTYLACJI, POMPY CIEPŁA, SANOK, RZESZÓW, KROSNO., e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на hvac design, air conditioning, HVAC ventilation system, и Mechanical ventilation. Седалището му е в/ъв Sanok, Полша.

  4. KLIMOR SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието KLIMOR SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и fans. Седалището му е в/ъв Gdynia, Полша.

  5. HURTOWNIA WENTYLACYJNA PEFRA SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието HURTOWNIA WENTYLACYJNA PEFRA SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning system installation, air blades, fans for air conditioning systems, и Heating systems for apartment construction. Седалището му е в/ъв Wrocław, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HTS SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието HTS SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, fans, Климатизация - техника, wholesale air conditioners, и ceiling fan. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  2. WENTSYSTEM

    Полша

    Предприятието WENTSYSTEM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

  3. V-SERWIS PILARSKI SPÓŁKA JAWNA

    Полша

    Предприятието V-SERWIS PILARSKI SPÓŁKA JAWNA, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашни бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, heating system, wholesale heating units, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Swarzędz, Полша.

  4. FIRMA JLM AIR COMFORT SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието FIRMA JLM AIR COMFORT SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени вентилатори. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, fans for air conditioning systems, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, technical consulting services for fans and air conditioning systems, и fans. Седалището му е в/ъв Rzeszów, Полша.

  5. INSTALTECH

    Полша

    Предприятието INSTALTECH, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, sanitary fixtures, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, heat pumps, и domestic air exhausters. Седалището му е в/ъв Rząśnia, Полша.

  1. KES PHU STEFAN BODNAR

    Полша

    Предприятието KES PHU STEFAN BODNAR, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Отоплителни печки, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Отоплителни печки, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, ducts, и collectors. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

  2. ZAKLAD REMONTOWO-MONTAZOWY SPOMASZ

    Полша

    Предприятието ZAKLAD REMONTOWO-MONTAZOWY SPOMASZ, e Multi-Category, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилници, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилници, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Refrigerants, и air conditioning. Седалището му е в/ъв Radom, Полша.

  1. ALFACO POLSKA SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието ALFACO POLSKA SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

  2. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO USLUGOWO HANDLOWE REMBOR SP Z O O

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO USLUGOWO HANDLOWE REMBOR SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Инертни материали за сградовото строителство, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Tomaszow Mazowiecki, Полша.

  3. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INSTALACYJNYCH HYDROPOL DEKOR SP Z O O

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INSTALACYJNYCH HYDROPOL DEKOR SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Wroclaw, Полша.

  4. WIENKRA SP Z O O

    Полша

    Предприятието WIENKRA SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Krakow, Полша.

  5. ELMET RZESZOW S.A.

    Полша

    Предприятието ELMET RZESZOW S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Санитарна тръбна арматура, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Rzeszow, Полша.

  6. EMERSON NETWORK POWER SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието EMERSON NETWORK POWER SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, Телекомуникации - услуги, Климатизация - техника, и Телекомуникации - услуги. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  7. CLIMA KOMFORT SP.J. ADAM ANNA WITKOWIAK

    Полша

    Предприятието CLIMA KOMFORT SP.J. ADAM ANNA WITKOWIAK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Термопомпи - домашно отопление. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Grudziadz, Полша.

  8. SOLVENT

    Полша

    Предприятието SOLVENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на aeration. Седалището му е в/ъв Tarnów, Полша.

  1. NETMARK SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието NETMARK SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди, Климатизация - техника, Претегляне и дозиране - инсталации и уреди, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Torun, Полша.

  2. BELIMO SILOWNIKI S.A.

    Полша

    Предприятието BELIMO SILOWNIKI S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  3. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE IGLOTECH SPOLKA JAWNA L BYSTRZYCKI R OSTROWSKI

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE IGLOTECH SPOLKA JAWNA L BYSTRZYCKI R OSTROWSKI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Kwidzyn, Полша.

  4. NEDERMAN POLSKA SP Z O O

    Полша

    Предприятието NEDERMAN POLSKA SP Z O O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Katowice, Полша.

  5. BBG MARTA MAZIARZ

    Полша

Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Търговец На Едро - Полша

Брой резултати

25 Фирми