• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ПортугалияЛисабон и областта
  1. ESCALAS & ÂNGULOS, LDA

    Португалия

    Предприятието ESCALAS & ÂNGULOS, LDA, e Multi-Category, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на services for the hotel and hospitality industry. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

  2. COMECA-IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO,S.A.

    Португалия

    Предприятието COMECA-IMPORTAÇAO E EXPORTAÇAO,S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

  3. A.CASTANHEIRA - SOCIEDADE COMERCIAL DE UTILIDADES DOMESTICAS, LDA

    Португалия

    Предприятието A.CASTANHEIRA - SOCIEDADE COMERCIAL DE UTILIDADES DOMESTICAS, LDA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотелски мебели, и Хотелски мебели. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

  4. STARMAGINE HORECA

    Португалия

    Предприятието STARMAGINE HORECA, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на crushed ice machine, и air conditioner. Седалището му е в/ъв Setúbal, Португалия.

  5. FORNOSINTRA-FORNOS E EQUIPAMENTOS EM INOX, LDA.

    Португалия

    Предприятието FORNOSINTRA-FORNOS E EQUIPAMENTOS EM INOX, LDA., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, Специални стомани, Професионални грилове, и Специални стомани. Седалището му е в/ъв Vila Verde-Terrugem, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EQUIPALMEI

    Португалия

    Предприятието EQUIPALMEI, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, electric stoves, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

  2. CATERINGASSISTE-ASSISTENCIA TECNICA E EQUIPAMENTOS DE CATERING, LDA.

    Португалия

    Предприятието CATERINGASSISTE-ASSISTENCIA TECNICA E EQUIPAMENTOS DE CATERING, LDA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

  3. BENÇAO SOUTO & SILVA, LDA.

    Португалия

    Предприятието BENÇAO SOUTO & SILVA, LDA., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tojais Da Barrosa, Португалия.

  4. LABORATORIOS DELTA, LDA

    Португалия

    Предприятието LABORATORIOS DELTA, LDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Queluz, Португалия.

  5. FORNOTECNICA - EQUIPAMENTOS DE PADARIA E CONFEITARIA, LDA

    Португалия

  1. NABEIROREST-BOUTIQUES DE CAFE, LDA.

    Португалия

  2. FRIEZA & PALMA - COMERCIO DE EQUIPAMENTO HOTELEIRO, LDA

    Португалия

  1. R.N.E. - REDE NACIONAL DE EXPRESSOS LDA

    Португалия

  2. O SINO-EXPLORAÇAO DE RESTAURANTES E HOTEIS, S.A.

    Португалия