• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • почистване на обори - машини и техника

Резултати за

Почистване на обори - машини и техника - Внос износ

 1. LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES

  Турция

  Предприятието LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES, e Производител, и работи в сферата на Доене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на обори - машини и техника, sewage pumps, box equipment, air ventilation systems for stables, и Почистване на обори - машини и техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. STALL-PETER GMBH

  Германия

  Предприятието STALL-PETER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обзавеждане на оборски помещения, Почистване на обори - машини и техника, Поилки, Обзавеждане на оборски помещения, Почистване на обори - машини и техника, systems and equipment for manure removal, и Поилки. Седалището му е в/ъв Pyrbaum, Германия.

 3. LABORATOIRE ACI

  Франция

  Предприятието LABORATOIRE ACI, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, Инсектициди (срещу насекоми), Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, и Инсектициди (срещу насекоми). Седалището му е в/ъв CABRIES, Франция.

 4. PACKO INOX

  Белгия

  Предприятието PACKO INOX, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Почистване на обори - машини и техника, Септични ями - извършителни работи, Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Почистване на обори - машини и техника, и Септични ями - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Zedelgem, Белгия.

 5. ÖZGÜR MEKATRONIK

  Турция

  Предприятието ÖZGÜR MEKATRONIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на обори - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски продукти, industrial automation, Machine automation, construction of machines and equipment, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Sivas, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MWS (RUTHIN) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MWS (RUTHIN) LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Почистване на обори - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ruthin, Обединеното кралство.

 2. STÖCKIGT STALLTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието STÖCKIGT STALLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на обори - машини и техника, и Почистване на обори - машини и техника. Седалището му е в/ъв Crossen, Германия.

 3. KILLEEN MANUFACTURING

  Ирландия

 4. FELLESKJOPET MASKIN BA

  Норвегия

 5. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ARGONN EQUIPEMENTS SAS, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Промишлено почистване - машини, и Почистващи устройства под високо налягане. Седалището му е в/ъв Clermont En Argonne, Франция.

 1. JADANECCO

  Хърватия

  Verified by europages badge

  Предприятието JADANECCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и техника за строителство на пътища. Освен това развива дейност и в сферата на Общински превозни средства, Промишлено почистване - машини, Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, Лазарно отпечатване, Дървен материал - изделия, construction of buildings, Machines, custom-built, CAD software, и FEM calculation. Седалището му е в/ъв Đurđevac, Хърватия.

 2. S.I. S.R.L.

  Италия

  Предприятието S.I. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Limena, Италия.

 1. A.M.P. S.R.L.

  Италия

 2. ECOCLEAN DI MASTROMATTEO GIANBATTISTA

  Италия

  Предприятието ECOCLEAN DI MASTROMATTEO GIANBATTISTA, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Cassina De' Pecchi, Италия.

 3. STIEVELING REINIGUNGSTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието STIEVELING REINIGUNGSTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Органична химия - изходни материали и производни, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Atzelgift, Германия.

 4. RCM VENETO S.R.L.

  Италия

  Предприятието RCM VENETO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

 5. EASY CLEAN

  Италия

  Предприятието EASY CLEAN, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Signa, Италия.

 6. IP GANSOW GMBH

  Германия

  Предприятието IP GANSOW GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено почистване - машини, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Saarwellingen, Германия.

 7. DELFIN COMMERCIALE S.R.L.

  Италия

  Предприятието DELFIN COMMERCIALE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлени подове и подови настилки, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Settimo Torinese, Италия.

 8. ERREMME S.R.L.

  Италия

  Предприятието ERREMME S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Omegna, Италия.

 1. MOTECO SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието MOTECO SERVICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Velletri, Италия.

 2. DAVIS DI MARTINI DAVIDE E C. S.A.S.

  Италия

  Предприятието DAVIS DI MARTINI DAVIDE E C. S.A.S., и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Savona, Италия.

 3. PHIL ET ASS

  Франция

 4. TECNECO SYSTEM S.R.L.

  Италия

 5. SPURGO SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието SPURGO SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Christophe, Италия.

 6. DOGICAN S.R.L.

  Италия

  Предприятието DOGICAN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Пневматични цилиндри, Промишлено почистване - машини, и Пневматични цилиндри. Седалището му е в/ъв Visano, Италия.

 7. PULISYISTEM DI TRIMARCHI COSIMO

  Италия

 8. LA NUOVA ME.CA.MO. DI COCCOLI ALFIO E MARTINELLI CARLO S.N.C.

  Италия

 9. IDROTEK GROUP S.R.L.

  Италия

  Предприятието IDROTEK GROUP S.R.L., и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Legnago, Италия.

 10. MOTTESI ENRICO & C. S.A.S.

  Италия

  Предприятието MOTTESI ENRICO & C. S.A.S., и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Легла, матраци и дюшеци, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Легла, матраци и дюшеци. Седалището му е в/ъв PERGINE VALSUGANA, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Почистване на обори - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

529 Фирми

Категория