Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • почистване на обори - машини и техника

Резултати за

Почистване на обори - машини и техника - Внос износ

 1. HUBEI KALEN CLEANING SYSTEM CO., LTD.

  Китай

  Предприятието HUBEI KALEN CLEANING SYSTEM CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Почистване на обори - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wuhan, Китай.

 2. STALL-PETER GMBH

  Германия

  Предприятието STALL-PETER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обзавеждане на оборски помещения, Почистване на обори - машини и техника, Поилки, Обзавеждане на оборски помещения, Почистване на обори - машини и техника, systems and equipment for manure removal, и Поилки. Седалището му е в/ъв Pyrbaum, Германия.

 3. LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES

  Турция

  Предприятието LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES, e Производител, и работи в сферата на Доене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на обори - машини и техника, sewage pumps, box equipment, air ventilation systems for stables, и Почистване на обори - машини и техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 4. LABORATOIRE ACI

  Франция

  Предприятието LABORATOIRE ACI, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, Инсектициди (срещу насекоми), Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, и Инсектициди (срещу насекоми). Седалището му е в/ъв CABRIES, Франция.

 5. PACKO INOX

  Белгия

  Предприятието PACKO INOX, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Почистване на обори - машини и техника, Септични ями - извършителни работи, Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Почистване на обори - машини и техника, и Септични ями - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Zedelgem, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ÖZGÜR MEKATRONIK

  Турция

  Предприятието ÖZGÜR MEKATRONIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на обори - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски продукти, industrial automation, Machine automation, construction of machines and equipment, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Sivas, Турция.

 2. MWS (RUTHIN) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MWS (RUTHIN) LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Почистване на обори - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ruthin, Обединеното кралство.

 3. STÖCKIGT STALLTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието STÖCKIGT STALLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на обори - машини и техника, и Почистване на обори - машини и техника. Седалището му е в/ъв Crossen, Германия.

 4. KR'S CUSTOMS INC

  САЩ

  Предприятието KR'S CUSTOMS INC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на обори - машини и техника. Седалището му е в/ъв Alpharetta, САЩ.

 5. KILLEEN MANUFACTURING

  Ирландия

 1. FELLESKJOPET MASKIN BA

  Норвегия

 2. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ARGONN EQUIPEMENTS SAS, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Промишлено почистване - машини, и Почистващи устройства под високо налягане. Седалището му е в/ъв Clermont En Argonne, Франция.

 1. JADANECCO

  Хърватия

  Verified by europages badge

  Предприятието JADANECCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и техника за строителство на пътища. Освен това развива дейност и в сферата на Общински превозни средства, Промишлено почистване - машини, Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, Лазарно отпечатване, Дървен материал - изделия, construction of buildings, Machines, custom-built, CAD software, и FEM calculation. Седалището му е в/ъв Đurđevac, Хърватия.

 2. NORD OVEST S.N.C. DI BONGIOVANNI MARIO & C.

  Италия

 3. COMAG SERVICE

  Италия

 4. ELCAR

  Италия

  Предприятието ELCAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нехранителни есенции и аромати. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Riccione, Италия.

 5. SICAS S.R.L.

  Италия

 6. BARTALESI GUIDO S.R.L.

  Италия

  Предприятието BARTALESI GUIDO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване - машини, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Промишлено почистване - машини, и Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв FIRENZE, Италия.

 7. T.G. DI TASSO MILO

  Италия

 8. PULITECNIK DI ALBIERI SILVANO

  Италия

 1. HWK INDUSTRIE-SERVICE GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието HWK INDUSTRIE-SERVICE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Промишлено почистване - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Промишлено почистване - машини. Седалището му е в/ъв Isernhagen, Германия.

 2. FERRERO GIANPAOLO

  Италия

 3. LISCIO ROCCO

  Италия

  Предприятието LISCIO ROCCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Pinerolo, Италия.

 4. RI.MAC.

  Италия

  Предприятието RI.MAC., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, Машини за миене на мокети, Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника, и Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв San Dona' Di Piave, Италия.

 5. CLEMOT ENVIRONNEMENT

  Франция

 6. RI.PAR. DI NEGRO PASQUALE

  Италия

 7. LUX ÖSTERREICH GMBH

  Австрия

  Предприятието LUX ÖSTERREICH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлено почистване - машини, Почистващи устройства под високо налягане, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Schwechat, Австрия.

 8. BRICO'NETT

  Франция

 9. ABC CARRE PROPRETE

  Франция

 10. TRANSPORTS SERVICES LAVAGES

  Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Почистване на обори - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

534 Фирми

Категория