• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • прах от благородни метали

Резултати за

Прах от благородни метали - Внос износ

 1. SUPER SPARK INTERNATIONAL

  Тайван

  Предприятието SUPER SPARK INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Освен това развива дейност и в сферата на components in precious metals for industrial use, crucibles, и silver components for industrial use. Седалището му е в/ъв Taipei, Тайван.

 2. FIEREMANS METALEN

  Белгия

  Предприятието FIEREMANS METALEN, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Прах от благородни метали, Прах от благородни метали, galvanisation, Round reinforcing bars, и beams. Седалището му е в/ъв Asse, Белгия.

 3. KING METAL INDUSTRIAL LIMITED

  Китай

  Предприятието KING METAL INDUSTRIAL LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Changsha, Китай.

 4. SA PRECIOUS METALS (PTY) LTD

  Южноафриканска република

  Предприятието SA PRECIOUS METALS (PTY) LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Germiston, Южноафриканска република.

 5. OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY

  Гърция

  Предприятието OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Освен това развива дейност и в сферата на silver costume jewellery. Седалището му е в/ъв n Filadelfeia, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CARBURE DU CHERAN

  Франция

  Предприятието CARBURE DU CHERAN, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Освен това развива дейност и в сферата на ceramic material sintering and moulding presses. Седалището му е в/ъв Rumilly, Франция.

 2. GUANGZHOU LITOP NON-FERROUS METALS CO., LTD.

  Китай

  Предприятието GUANGZHOU LITOP NON-FERROUS METALS CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Guangzhou, Китай.

 3. WALL COLMONOY

  Обединеното кралство

  Предприятието WALL COLMONOY, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Освен това развива дейност и в сферата на casting. Седалището му е в/ъв Swansea, Обединеното кралство.

 4. ZHUZHOU MINGRI CEMENTED CARBIDE CO.,LTD

  Китай

  Предприятието ZHUZHOU MINGRI CEMENTED CARBIDE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв 412007, Китай.

 5. POWER CARBIDE CO., LTD

  Китай

  Предприятието POWER CARBIDE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Освен това развива дейност и в сферата на tungsten carbide. Седалището му е в/ъв Zhuzhou, Китай.

 1. VIRAL POWDER COATING

  Турция

  Предприятието VIRAL POWDER COATING, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Освен това развива дейност и в сферата на powder-coating of profiles, и Powder coating systems. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 2. ANCHOR ORGANIC

  Индия

  Предприятието ANCHOR ORGANIC, e Производител, и работи в сферата на Основни материали и добавки за зъболекарски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Антикорозия - химически препарати, Химически катализатори, Прах от благородни метали, organic acid salts, Антикорозия - химически препарати, Химически катализатори, и Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

 1. AVIS METAL INDUSTRIES LTD.

  Индия

  Предприятието AVIS METAL INDUSTRIES LTD., e Производител, и работи в сферата на Промишлени инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Прах от благородни метали, и Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Navsari, Индия.

 2. XIAMEN FD IMP&EXP CO., LTD

  Китай

  Предприятието XIAMEN FD IMP&EXP CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв xiamen, Китай.

 3. BOTTOM UP TECH

  Индия

  Предприятието BOTTOM UP TECH, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Bangalore, Индия.

 4. CENTI ROTAVI CHEM

  САЩ

  Предприятието CENTI ROTAVI CHEM, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Освен това развива дейност и в сферата на chromium ores. Седалището му е в/ъв Hoover, САЩ.

 5. CHANGZHOU BE-STAR MACHINERY TEHCHNOLOGY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието CHANGZHOU BE-STAR MACHINERY TEHCHNOLOGY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Changzhou, Китай.

 6. EAST HIGH TECH GMBH

  Китай

  Предприятието EAST HIGH TECH GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Nanjing, Китай.

 7. JIANGSU WANSHIDA HYDRAULIC MACHINERY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието JIANGSU WANSHIDA HYDRAULIC MACHINERY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Zhouzhuang Town,Jiangyin city, Китай.

 8. CYCLE INDUSTRY LIMITED (HEBI)

  Китай

  Предприятието CYCLE INDUSTRY LIMITED (HEBI), e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Hebi, Китай.

 1. PENETTA GALVANIZED NAILS COMPANY

  Китай

  Предприятието PENETTA GALVANIZED NAILS COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Hengshui, Китай.

 2. CHINA MATERIAL TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието CHINA MATERIAL TECHNOLOGY CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Nanchang, Китай.

 3. CHEMAF SARL

  Демократична република Конго

  Предприятието CHEMAF SARL, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Освен това развива дейност и в сферата на gold nuggets. Седалището му е в/ъв Lubumbashi, Демократична република Конго.

 4. ZHUZHOU ZHENFANG YAGUANG TUNGSTEN & MOLYBDENUM CO., LTD.

  Китай

  Предприятието ZHUZHOU ZHENFANG YAGUANG TUNGSTEN & MOLYBDENUM CO., LTD., и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Zhuzhou, Китай.

 5. CNPC POWDER

  Китай

  Предприятието CNPC POWDER, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв 02169005580, Китай.

 6. YICHUN JINYANG RARE METAL CO., LTD

  Китай

  Предприятието YICHUN JINYANG RARE METAL CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Yichun City Yifeng Town, Китай.

 7. SUNIKE NEW MATERIAL CO.,LTD

  Китай

  Предприятието SUNIKE NEW MATERIAL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Changsha, Китай.

 8. BOTI INTERNATIONAL METAL CO.,LTD

  Китай

  Предприятието BOTI INTERNATIONAL METAL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Baoji, Китай.

 9. YILDIRIM DOKUM VE ANOT SANAYI LTD

  Турция

  Предприятието YILDIRIM DOKUM VE ANOT SANAYI LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 10. ATLAS TRADING(HANGZHOU)CO.,LTD

  Китай

  Предприятието ATLAS TRADING(HANGZHOU)CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Прах от благородни метали. Седалището му е в/ъв Hangzhou, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Прах от благородни метали - Внос износ

Брой резултати

584 Фирми