• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пресен заек

Резултати за

Пресен заек - Внос износ

 1. SKY-AGRICULTURE

  Турция

  Предприятието SKY-AGRICULTURE, e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Седалището му е в/ъв istanbul, Турция.

 2. TAVSUN TAVŞAN

  Турция

  Предприятието TAVSUN TAVŞAN, e Разпространител, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на fresh rabbit meat, frozen rabbit, rabbit meat, и rabbit-breeding. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 3. PENTACOELHO SA

  Португалия

  Предприятието PENTACOELHO SA, e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на frozen rabbit. Седалището му е в/ъв Bombarral, Португалия.

 4. TAVET TAVŞAN

  Турция

  Предприятието TAVET TAVŞAN, e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

 5. VERATAVŞAN

  Турция

  Предприятието VERATAVŞAN, e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, frozen rabbit, rabbit-breeding, systems and equipment for rabbit breeding, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COGAL

  Испания

  Предприятието COGAL, e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на fresh rabbit meat, frozen rabbit, и rabbit meat. Седалището му е в/ъв Pontevedra, Испания.

 2. LONKI

  Белгия

  Предприятието LONKI, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на rabbit meat, и fresh rabbit meat. Седалището му е в/ъв Temse, Белгия.

 3. PLUDIS

  Белгия

  Предприятието PLUDIS, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресен заек, Пресни кокошки и пилета, Пресен заек, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Bree, Белгия.

 4. KROLIKOFF, LTD.

  Украйна

  Предприятието KROLIKOFF, LTD., e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на rabbit-breeding, и rabbit meat. Седалището му е в/ъв Cherkassy Region, Yvanky Village, Lenina Str., 1b, Украйна.

 5. FPUH AMCIU

  Полша

  Предприятието FPUH AMCIU, e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на rabbit meat, и fresh rabbit meat. Седалището му е в/ъв Liszki, Полша.

 1. VAN ASSCHE

  Белгия

  Предприятието VAN ASSCHE, e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на butchery. Седалището му е в/ъв Deinze, Белгия.

 2. GEORGIADIS RABBIT FARM

  Гърция

  Предприятието GEORGIADIS RABBIT FARM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на rabbit-breeding, и rabbit meat. Седалището му е в/ъв AGIOS ATHANASIOS-THESALONIKI, Гърция.

 1. OLIVIA LTD.

  Унгария

  Предприятието OLIVIA LTD., e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Седалището му е в/ъв Lajosmizse, Унгария.

 2. GNISSEKO FARM

  Камерун

  Предприятието GNISSEKO FARM, e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на fresh rabbit meat. Седалището му е в/ъв Douala, Камерун.

 3. LE LAPIN D'ARTOIS

  Франция

  Предприятието LE LAPIN D'ARTOIS, e Разпространител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресен заек, и Пресен заек. Седалището му е в/ъв Lillers, Франция.

 4. BON SERVICE S.R.L.

  Италия