• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пресен щраус

Резултати за

Пресен щраус - Внос износ

 1. AUTO TOTAL PREST SRL

  Румъния

  Предприятието AUTO TOTAL PREST SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресен щраус. Освен това развива дейност и в сферата на ostrich meat cuts. Седалището му е в/ъв Sebes, Румъния.

 2. MOCSHO

  Чили

  Предприятието MOCSHO, e Производител, и работи в сферата на Пресен щраус. Освен това развива дейност и в сферата на ostrich leatherware, ostrich hide bags, и tanned ostrich hides. Седалището му е в/ъв Ovalle, Чили.

 3. AUTRUCHERIE DU DONEU

  Белгия

  Предприятието AUTRUCHERIE DU DONEU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресен щраус. Освен това развива дейност и в сферата на ostriches, и ostrich meat cuts. Седалището му е в/ъв Rochefort, Белгия.

 4. SCHOBBEJAKS HOOGTE

  Белгия

  Предприятието SCHOBBEJAKS HOOGTE, e Производител, и работи в сферата на Пресен щраус. Освен това развива дейност и в сферата на ostrich eggs, и ostrich ham. Седалището му е в/ъв Tielt, Белгия.

 5. STRUISVOGELBOERDERIJ MONNIKENWERVE

  Холандия

  Предприятието STRUISVOGELBOERDERIJ MONNIKENWERVE, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Пресен щраус, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Пресен щраус. Седалището му е в/ъв Sluis, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EXPORT OSTRICH

  Румъния

  Предприятието EXPORT OSTRICH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресен щраус. Седалището му е в/ъв Sebes Jud.alba Iulia, Румъния.

 2. LATITUDES

  Испания

  Предприятието LATITUDES, e Разпространител, и работи в сферата на Пресен щраус. Седалището му е в/ъв Alcobendas, Испания.

 3. ITALSERVICE SAS

  Италия

  Предприятието ITALSERVICE SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресен щраус. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.